i zgodna. Vade u struku!!! 

i zgodna. Vade u struku!!! 

Kada sam bio klinac, mislim negdje kada sam imao 11 godina, bio sam se maskirao u Damu Noći
i znam da sam posudio štikle od svoje tete. Ne moram ni reći kako su mi se noge raspale od bolova na tim visokim petama koliko sam paradirao na zabavi za maškare u školi.
Sejtan kruh? Prvi put čujem za to. Kako se pravi?

Dobra je to FA.
A sejtan imaš u odeljku "Namirnice i nutritivi", tj. iskustva koja smo razmenile Mirka, Boki i ja, a ako te zanima detaljnije, pošto pretpostavljam da nemaš mnogo iskustva s testom, kaži pa ću ti poslati na pp. Pravi se od najobičnijeg brašna, ali sastav je pretežno proteinski, a ukus je kao pravi hleb. Ne verujem ni da ćeš naći o tome nešto više, bar ja sam tražila po netu i nisam našla, tako da sam na kraju sama došla eksperimentom do tog hleba. 

,mudra si
cipele su prelepe, sama nikad nebi kupila troje.
, ali u pravu si za to da sama nikad ne bih, a i inače sam čuvena po tome što kupujem samo sandale i čizme, proleće i jesen kao da ne postoje. Sad još samo da vidim kako da ih doturimo, velikom detetu još nije završen ispitni rok, užas, ne može da dođe kući, niti mi trenutno možemo kod njega. Nisam videla dete mesec i po dana.
I zaobišla sam meso za večeru, uopšte mi se nije jelo, ovo čudo radi nešto apetitu. E sad, trebalo bi večeras da pravim neku ekstra klopu, da častim malo dete za takmičenja iz mat. i srpskog... ne znam da li će proći dalje, ali se junački spremao. Pa zato bolje da ne pišem unapred večeru, ne znam koja će kombinacija tu biti, možda će i mama da se časti nečim.

)
A na onom podforumu Namirnice i nutritivi ne mogu nigdje naći to što kažeš da imate razmjenu iskustva tamo. 

dudank napisao:V: sejtan hlepčić sa slaninom od 140 g, nešto mlečno, salata[/size][/color]

, ispadne 6 takvih hlepčića od ture od 2 kg brašna. (Tj. sad više i ne merim, ispada mi tačno uvek isto.)

, a u svakom slučaju bilo ga je samo malo na dnu flaše... tako da mi i nije neki brlj, ali eto, nek se zna.
Ali nekako mi je kao fast food, najedem se od njega i jogurta ili mleka, i onda mi ne ostane mesta za meso i povrće. Sad imam za trun više vremena, pa ću malo bolje da organizujem klopu, bar se nadam. I zvrjanje van kuće, crkoh više u ovom radnom ropstvu.

svaka tebi čast na tvojim nogama

Od noviteta ima da sam od jesenas oslabila celih 300 grama
, veliko dete je ove godine naguralo nešto kao 9,6 ili 9,7 (ali je ipak ostavilo tri ispita za april "da ne pokvari prosek" od ovih osam položenih, javio mi sinoć da će tako da uradi
), malo dete vadi fleke iz prvog polugodišta (čuveni peti razred), a ranu od boljke još vučem, ali je sve manja i pravi sve manje problema.

Jedino da precutim....

Korisnika u ovom forumu: Nema registrovanih korisnika i 9 gostiju
Copyright 2017 © Dijeta.net. All Rights Reserved. Pokreće ga phpBB® Forum Software © phpBB Limited.