[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/ext/tas2580/seourls/event/listener.php on line 439: Undefined array key "post_id"
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/ext/tas2580/seourls/event/listener.php on line 439: Undefined array key "post_id"
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/ext/paybas/breadcrumbmenu/event/listener.php on line 286: Trying to access array offset on false
Puževska dijeta (slike str. 3, 78) - Strana 373 - Dijeta.net
Odgovori 9033 postova
Puževska dijeta (slike str. 3, 78)
  • Caja
    Početnik
    Početnik
    Pridružio se: pre 14 godine

Re: Puževska dijeta (slike str. 3, 78)

od Caja » pre 14 godine

Dudo, bravo za minus! Ma ima jaknica da stoji kao salivena :D
  • dudank
    Profesionalac
    Profesionalac
    Pridružio se: pre 17 godine

od dudank » pre 14 godine

Cajo, jaknica već stoji kao salivena, ali ono što je malo niže od leđa jaknice stoji kao... preliveno. :16: Ali sam na putu da obučem farmerke 27 bez vazelina... a posle je odatle jedan pljuc do dvadeset šestice. :evil:
  • Tomislaw
    Početnik
    Početnik

od Tomislaw » pre 14 godine

Čestitam od srca. I ja se radujem svakom malom plusu tako da te razumijem. Minus je minus. :) :pivo:
  • boki 66
    Amater
    Amater
    Pridružio se: pre 15 godine

od boki 66 » pre 14 godine

Čestitam , čestitam, :skakutalo: odavno nije bilo minusa kod tebe :26:
    Ko se bori, taj može i izgubiti, ali ko se ne bori, taj je već izgubio. (Bertold Breht)
  • mirkaa
    Amater
    Amater

od mirkaa » pre 14 godine

Kako smjesan Dudo, gdje MiNuS moze biti smjesan. cestitke :skakutalo: rekla sam ti, rekla sam ti, rekla....
  • Ana-banana
    Amater
    Amater

od Ana-banana » pre 14 godine

Cestitam Dudooooo?
    Kake su te farke bez vazelina? :? Mislis one bez elastina?
  • dudank
    Profesionalac
    Profesionalac

Ahahahah, Anči-bananči, to ti je ono da se namažeš vazelinom kad hoćeš da ih obučeš, a skidaš ih žiletom. :16:

Hvala, vama, dragi moji :skakutalo: , jeste mali minus, ali je krenulo posle devet meseci! :skakutalo:
  • Ana-banana
    Amater
    Amater

Kuku meni :16:
  • boki 66
    Amater
    Amater

od boki 66 » pre 14 godine

Anci izvini ali nasmejala si me :-P Dudo nemoj sad da se uobrazis. Tesko sejtanu sad je gotov :) . Nemoj kupovati brasno u istoj prodavnici, pomislice da ima neka dijeta sa brasnom , kad vide tvoju liniju i kolicine brasna koje kupujes.
    Ko se bori, taj može i izgubiti, ali ko se ne bori, taj je već izgubio. (Bertold Breht)
  • divlja ruža
    Amater
    Amater

od divlja ruža » pre 14 godine

Meračila sam one kožne,znaš,uf,al su dobre...al...malo još...mislim da je to april.One što sam se falila,da sam kupovala,su već stvarno velike,i nosim ih,na neki drugi fazon...al voooolimmmm ženo da se utegnem,pa baš volem...Oborićemo ih na bajk -skupu...Naravno,biraćemo onu veteransku,gerijatrisku grupu...mladu duhom.Odo da pravim crnce bez jaja :)
    'nit coveka nit karaktera od osobe koja sopstvenom gooyicom ne moze da gospodari'.
  • dudank
    Profesionalac
    Profesionalac

Boki, mislim da stvarno treba da se uobrazim zbog ovog čudovišno velikog minusa. :16: Ali minus je minus... mnogo mi znači što sam posle ovoliko meseci mrdnula naniže. Danas sam odmah pravo iz kreveta naskočila na vagu, i tu je minus, nije pobegao. :) A ne pamtim kad sam bila ovoliko sita (sem kad brljam), nikakve krize se ne javljaju... onu jabuku predveče pojedem reda radi, čak me ne mami... ma čudo kako sam se našla u ovom sejtanu. :) A istovremeno sam primetila da mi se mnogo manje jede i meso i sir, valjda organizam sam prepozna kad ima dovoljno proteina. Sinoć se jedva izborih s pljeskavicom, tj. pojela sam 3/4, nisam mogla celu. Usput i mm hoće da skine svoja 4 kg viška, pa je privremeno ukinuo pivo i ne mami me više na greh. :evil:

Ružo, nas bi gerijatrijski bajkerski odsek držao kao malo vode na dlanu, pametna si ti. :16: Sad si me podsetila na onaj prastari skeč s deda Mišom, ahahah, ne znam da li pamtiš... uffff, probaću da nađem na Youtube. :) Moji kožnjaci su završili kao dve kožne suknjice, ali mašina neće dobro da mi uhvati kod rajsferšlusa jer je deblja koža, pa čekam da odnesem šnajderki da dovrši, i odma' ti se pridružujem.

Moram da se pohvalim šta mi se juče desilo, angažovala sam veliko dete da mi uzme neke cipele u NS, a on upade u neku ludu rasprodaju i uze mi za te pare dvoje cipele, i ladno me časti još jednim parom od svoje zarade. :cry: Odlepila sam od sreće... mislim, i zbog cipela, ali najviše zbog mog zlatnog deteta, i inače je oduvek poznat po tome što voli da kupuje drugima poklone, ali i dalje me dirne kad tako nešto uradi. :placljivko:

I klopa danas... u malom zakašnjenju jer sam se konačno naspavala kao zver:

D: jogurt + dodaci
    R: mix povrća na mleku i buteru (onako malo čorbasto)
    U: jabuka ili pomorandža
    V: salata od praziluka i kis. mleka (navlaka :) ), sejtan hlepčić od 140 grama, pravljen sa seckanom slaninom, jogurt

Edit* - Ne mogu da odolim da ne postavim sliku, dete sinoć fotografisalo kad je došlo u stan... a u pozadini se vidi krucijalni dokaz da mi ga nisu zamenili u porodilištu. :16:
    Poslednja izmena od dudank u 04 Mar 2012, 13:55, izmenjeno 1 put ukupno.
  • divlja ruža
    Amater
    Amater

od divlja ruža » pre 14 godine

Vau...ovo ćeš obuti,posle bajk skupa :D ...i ja spremila suknjicu sa visokim strukom...uz jedne slične....al to,na nekom drugom mestu....uz napr...neki stiskavac :headbang:
    'nit coveka nit karaktera od osobe koja sopstvenom gooyicom ne moze da gospodari'.
  • marrayya
    Amater
    Amater
    Pridružio se: pre 16 godine

od marrayya » pre 14 godine

E Dudo, da ti prvo cestitam na minusu! Bravo za tebe, i za ne brljanje :009:

Cipelice su strava, i ja bas volim takve, sad si se obezbedila cipelama za narednih 10 godina :D
    https://www.TickerFactory.com/weight-loss/wznF5dQ/]
    Slika
  • dudank
    Profesionalac
    Profesionalac

Maki, kakve sam sreće, izaći će platforme iz mode koliko sutra :16: , ali ko bi odoleo za te pare. :013: Neću da pišem cenu, neće niko verovati.

Ružo, pazi, mm jeste tolerantan i verovatno ne bi imao ništa protiv toga da se vozim s bajkerima... ali što se stiskavca tiče, mislim da bih eventualno samo s tobom mogla da ga odigram. A ti zamisli kako će ti biti ako te slučajno očepim ovom platformom. :16:
  • Ana-banana
    Amater
    Amater

Wow,bravo Duki...sve tri su fenomenalne. Prva i treca za djusku po gradu,ovu u sredini bih samo za kafanu ili negde gde ima da se čučne! :D
Odgovori 9033 postova