edit: izgleda da smo u proslom zivotu zajedno cuvale ovce

Ja ne mogu bez sira... i strašno patim kad ga nemam. 
, tako da neću pisati sad jelovnik, ne znam šta ću uspeti da skrpim. Svima
!
Obavezno ga moram negdje uklopiti pa se uvijek nađe za večeru.
Obožavam onaj domaći kravlji sir (onaj mekano - blago tvrdi) sa placa. 

Jede mi se domaci Slavonski sir, ovde nema takvog
, i pomislila sam Tomoslav zna kakav je to sir.
, ukusom i izgledom.
Uglavnom se ovde prodaje tvrđi beo sir, ne bih baš znala da ga opišem - pun je rupa i sočan je, a nije mastan. Kad nemam sreće, kupim svaki beli sir, samo da je od domaće krave. (Neki dan reče Maja da je jela sir koji smrdi na kravu, a meni je taj najlepši.
) Kad pravim u stanu, uglavnom je to krem sir, ili bosanski "kuvani" (mešeni), ili kao sad topljeni, pošto nemam baš uslova za neku proizvodnju.
, meni je i ona pita sa sirom bila sjajna. Večeras su ovde pali hlepčići sa susamom i takođe su bili odlični, skoro uošte nisu bili žilavi. Ne znam ni da li da pišem jelovnik jer tek sad sam imala prvi čestit obrok, sve sam sabila u večeru.
i ja probala veceras 

(Tehnički još nije pravi minus, ali ima indicija.)
Pogubljencija... 
)
Ja obožavam sir, i mlečne proizvode u globalu. Jedino nisam baš ljubitelj onog mladog sira, ali kad se malo posoli može i on da prođe 

Mlad sir i ja slabo ljubim, sem kad je baaaaaaš onaj pravi... ali to retko ko zna dobro da napravi.
i sad čik neka ne oslabim, pošto je pozadi taman iznad gooze. Koža-krzno (nadam se da nije mačje), kineska proizvodnja, tuče malo na neko tutkalo iz fabrike... ali je predivna. 

Nemoj i ti kao Milka Babovic , nego sliku na sunce
A i treba da skupim hrabrost za kratku jaknu... nisam nosila takve jakne milion godina i sad mi je baš čudno kad obučem, imam osećaj da sam se sva pretvorila u zadnjicu, hahah. 
Opet sam ostala bez njega, nadam se da ću stići da ga zbrčkam do uveče.

Mada neka piva i nemaju mnogo UH... pojedina svetla piva imaju samo 2-3 g UH u limenci od 0,33, pa ne ispadne mnogo ni kad se pomnoži sa 10. 

ja nosim kratke jakne, sreca pa se ne vidim otpozadi 

Smešan je, trista grama, ali je krenuloooo!
A naravno da je krenulo kad ne brljam... a ne brljam zato što me ovaj sejtan tako zasiti da i ne pomišljam na brljanje. I nema skroba da koči promet vode... i sjajno se osećam. 
Završila sam (valjda) tu muku od obaveze, sad se vraćam u malo normalniji tempo. Samo maštam da se naspavam kao čovek.Korisnika u ovom forumu: Nema registrovanih korisnika i 13 gostiju
Copyright 2017 © Dijeta.net. All Rights Reserved. Pokreće ga phpBB® Forum Software © phpBB Limited.