[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/ext/tas2580/seourls/event/listener.php on line 439: Undefined array key "post_id"
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/ext/tas2580/seourls/event/listener.php on line 439: Undefined array key "post_id"
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/ext/paybas/breadcrumbmenu/event/listener.php on line 286: Trying to access array offset on false
Puževska dijeta (slike str. 3, 78) - Strana 371 - Dijeta.net
Odgovori 9033 postova
Puževska dijeta (slike str. 3, 78)
  • mirkaa
    Amater
    Amater
    Pridružio se: pre 15 godine

Re: Puževska dijeta (slike str. 3, 78)

od mirkaa » pre 14 godine

Ja sam primjetila da tu kolicina igra veliku ulogu, pa cak i vode koju pijem. U manjim kolicinama sve je ok...
    Komentar Sweety mi dade ideju: Hajde da napravimo takmicenje na forumu - Koja ce od nas dvije prva u klub 4 :009: To bi bilo najdosadnije i naduze takmicenje na svijetu :16:
  • dudank
    Profesionalac
    Profesionalac
    Pridružio se: pre 17 godine

od dudank » pre 14 godine

Znaćemo pobednika, pogledaću u svoju kristalnu kuglu... kristalnu kriglu... :16:
  • mvera
    Amater
    Amater

od mvera » pre 14 godine

dudank napisao:Kad god sam srećna, ja bih samo jela.
    Ubijme odmah, ali ti ja od srca zelim sto vise brljanja.... :hi-fi:
    dudank napisao:Znaćemo pobednika, pogledaću u svoju kristalnu kuglu... kristalnu kriglu... :16:
    Ako ugledas mene, znaj da nije ispravna.... :bas_tuzan:
  • boki 66
    Amater
    Amater

od boki 66 » pre 14 godine

Dudo kod mene je suprotno , kad god je neki problem ili nesto sto me muci , jede mi se :oops: ,i to mi se jede slatko :oops:
    Moj sejtan lebac je lepsi :04: Jutros :12: Thanks na izumu.
    Ko se bori, taj može i izgubiti, ali ko se ne bori, taj je već izgubio. (Bertold Breht)
  • dudank
    Profesionalac
    Profesionalac

Verka, 100% si u pravu, bolje i da brljam s jelom nego da mi u životu ide naopako. :D

Bokac, to je kosmička pravda, pošto sam ja skoro uvek iscerena i srećna, pa ne bi bilo fer da još i mršavim (turi piljak u opanak tek da nisi rahat). E, a povrh svega sam juče dobila i jaknu :skakutalo: , to jest tek treba da je kupim, ali je pala odluka kućnog saveta da mi treba jakna... tj. da mi treba kožna jakna... ona je bila istorijska nužnost. :oops: Biće neka jeftina, naravno, nećemo da se rasipamo. I onda sam od sreće ubrljosala opet s pivom, ali to nije samo zbog jakne, nego smo stvarno juče imali važan dan, i bilo je neizbežno da nazdravimo. Danas valjda ništa ne slavim, mnogo bi bilo. (A i treba da smanjim goozu ako mislim da nosim kratku jaknicu.)

Klopa je danas u znaku sira, em smo uzeli podnošljiv, em ja mućkam neki:

D: jogurt s dodacima
    R: mix prokelja i tikvica na buteru (dobro pun tanjir), kriška sira 100 g
    U: salata, 100 g masnog sira u mojoj domaćoj izvedbi
    V: sejtan štrudla/pita sa sirom, 3 dobra parčeta
    noćnih 250 - tanjir kiselog kupusa, ali možda su i prebačene kcal
    Poslednja izmena od dudank u 26 Feb 2012, 13:56, izmenjeno 2 puta ukupno.
  • sweety88
    Početnik
    Početnik
    Pridružio se: pre 16 godine

od sweety88 » pre 14 godine

hahahaa,evo ja se prijavljujem za ulazak u klub 4 sto ce biti nikad u zivotu :) hahahaha,ne mogu da se setim kad sam poslednji put imala 49 kg :D zamisli mene 173.5 sa 49 kg,ma kost i koza,ne ide,nikako :) Meni je samo da iz kluba 8 udjem u klub 6 :) tj dodjem do pola kluba ,a vi samo napredujte ka klubu 4 :)
    Ovog puta NE ODUSTAJEM :)
  • dudank
    Profesionalac
    Profesionalac

Pa da, kad možeš da nam jedeš burek s glave... u stvari ne možeš jer si na dijeti. :-P Joj, kad se setim koji je problem bio s farmerkama... mene je najdeblji deo života zakačio kad su opet bile počele da se nose zvonarice... i kad kupim pantalone u koje mogu da uđem, ona ukrojena kolena dođu mi negde pri sredini lista, pošto nije predviđeno da žena moje visine ima tu širinu... katastrofa. :16:

Treba da upišem noćnih 250... koje su se možda pretvorile i u noćnih 500, spremali smo kiseli kupus (pravi slavarski, sa svim vrstama mesa, samo mnogo manje mastan) i mislila sam njega da uklopim, ali nikako nisam mogla da izbegnem da ne upadne neki komadić mesa, sve se raskokalo... tako da ne znam koliko je kcal bilo. :( Možda i nije mnogo, ali stvarno ne mogu da procenim, a umrla bih da nisam pojela taj tanjir kupusa... bilo je to tiho mučenje dok se kuvao pa zatim krčkao u rerni.

Proteinska štrudla/pita je ispala sjajno, ne pamtim kad sam se toliko obždrala za samo 500 kcal :prasence: , obično su mi večere 600 i više. Ovo će češće da se pravi, sledeći put planiram zeljanicu.

Opet ne znam kako da računam nesrećni kupus, danas ću morati da jedem po osećaju.

D: jogurt s dodacima - 120
    R: sejtan pita sa sirom - 250
    U: sir (manje mastan) 200 g, salata (bez ulja) - do 300
    V: kiseli kupus (400? 500?), sejtan dvopek (170) - mislim da se uklapa i manja čaša mleka
  • sweety88
    Početnik
    Početnik

auu pa tebi je vecera kaloricnija od rucka,to nije bas tako preporucljivo...Do koliko kcal si sebi dozvolila da uneses tokom dana?
  • dudank
    Profesionalac
    Profesionalac

Nije to ni večera, imam isti problem noćnoptičarenja kao ti :16: , tako da od te "večere" u jedanaest imam do leganja dobrih 5 sati. Ne mogu sve ni da nabijem u mali razmak, kad doručkujem u 1 po podne. :) (A i inače sam od onih koje doručak goji, tako ta ga jedem samo formalno, da ispoštujem pravilo.) Dnevno pokušavam da se držim na oko 1400 kcal, s jednim namernim nedeljnim brljanjem (cikcak sistem), s time dokazano slabim, ali je osnovna pretpostavka da ne brljam svaki drugi dan. :nasilan:

I sad videh da nisam predvidela noćnu užinu. :zid: Moraće nešto da se menja u toku dana.
  • sweety88
    Početnik
    Početnik

JaoJ breee,pa moras da ustanes malo ranije,da doruckujes na vreme,znas kako je meni dr.J.J. rekla kad sam svojevremeno isla kod nje-dorucak pre 10 h je imperativ!!! Tako da se ja bas trudim da to ispostujem,jos se iznerviram ako se desi da se uspavam pa da jedem tek u 10.15...Malo ti to probaj da korigujes da bi lakse smrsala i malo ubrzala metabolizam :***
  • dudank
    Profesionalac
    Profesionalac

Ma meni je metabolizam ubrzaniji nego po tabelama... nije kao nekad, ali je odličan. :) Mislim da ne može na sve nas da se primeni ista satnica, kad god sam pokušala da ustajem ranije i da doručkujem trun obilnije, gojila sam se kao stoka. :010: A godinama sam doručkovala u 4 po podne i večerala u 4 ujutru, i imala 45-47 kila... nema pravila. :neznalica:
  • mirkaa
    Amater
    Amater

od mirkaa » pre 14 godine

Ti najbolje da ne lijezes :wink:
  • dudank
    Profesionalac
    Profesionalac

Dešavalo se i to, Mirka. :D

Nisam juče ništa ubrljala, uspela sam da nekako razvučem obroke. Za noć sam ostavila mesnati deo večere, uz gomilu šarene salate, i taman me lepo držalo jutros do šest. ;)
    Najlepši deo je taj što nema ni n od naduvavanja, čak mi se i koža lica osvežava. Sad mi samo još sveže prolećno povrće fali do potpune sreće. :) Ne znam da li ću danas da pravim novu turu sejtana, imam još dvopekića, ali u svakom slučaju je jelovnik podložan manjim promenama.

D: jogurt s dodacima
    R: dinstano povrće (verovatno opet kelj i tikvice, ili samo tikvice - uz dodatak malo butera i pavlake)
    U: salata (sir, perca od luka, susam, malo kupusa, masl. ulje)
    V: kupus s parčetom mesa, dan treći :roll: , sejtan dvopekići od 100 g, videću da uklopim čašu mleka
    (i večeru bih opet podelila na 2 dela)
    Poslednja izmena od dudank u 27 Feb 2012, 20:16, izmenjeno 1 put ukupno.
  • Tomislaw
    Početnik
    Početnik
    Pridružio se: pre 14 godine

od Tomislaw » pre 14 godine

Što se ipak užinalo ili se još čeka vrijeme na užinu? :)
  • dudank
    Profesionalac
    Profesionalac

Biće oko sedam sati, hehe, zar ja da propustim užinu... :) Upravo je smišljam, nešto mi se mota po glavi sir sa susamom, pa možda da iskombinujem s percima od praziluka. U svakom slučaju sir... ja sam u prošlom životu bila čobanin ili tako nešto. :bas_tuzan:

Sad sam došla od dr, opet me je zalivao nekim tuberajtom, ali kaže da i dalje ne treba da paničim, biće sve u redu... taman sam fino protegla i noge. :)
Odgovori 9033 postova