Komentar Sweety mi dade ideju: Hajde da napravimo takmicenje na forumu - Koja ce od nas dvije prva u klub 4
To bi bilo najdosadnije i naduze takmicenje na svijetu 

To bi bilo najdosadnije i naduze takmicenje na svijetu 

Ubijme odmah, ali ti ja od srca zelim sto vise brljanja....dudank napisao:Kad god sam srećna, ja bih samo jela.
Ako ugledas mene, znaj da nije ispravna....dudank napisao:Znaćemo pobednika, pogledaću u svoju kristalnu kuglu... kristalnu kriglu...

,i to mi se jede slatko
Jutros
Thanks na izumu.

, to jest tek treba da je kupim, ali je pala odluka kućnog saveta da mi treba jakna... tj. da mi treba kožna jakna... ona je bila istorijska nužnost.
Biće neka jeftina, naravno, nećemo da se rasipamo. I onda sam od sreće ubrljosala opet s pivom, ali to nije samo zbog jakne, nego smo stvarno juče imali važan dan, i bilo je neizbežno da nazdravimo. Danas valjda ništa ne slavim, mnogo bi bilo. (A i treba da smanjim goozu ako mislim da nosim kratku jaknicu.)
hahahaha,ne mogu da se setim kad sam poslednji put imala 49 kg
zamisli mene 173.5 sa 49 kg,ma kost i koza,ne ide,nikako
Meni je samo da iz kluba 8 udjem u klub 6
tj dodjem do pola kluba ,a vi samo napredujte ka klubu 4 

Joj, kad se setim koji je problem bio s farmerkama... mene je najdeblji deo života zakačio kad su opet bile počele da se nose zvonarice... i kad kupim pantalone u koje mogu da uđem, ona ukrojena kolena dođu mi negde pri sredini lista, pošto nije predviđeno da žena moje visine ima tu širinu... katastrofa. 
Možda i nije mnogo, ali stvarno ne mogu da procenim, a umrla bih da nisam pojela taj tanjir kupusa... bilo je to tiho mučenje dok se kuvao pa zatim krčkao u rerni.
, obično su mi večere 600 i više. Ovo će češće da se pravi, sledeći put planiram zeljanicu.

, tako da od te "večere" u jedanaest imam do leganja dobrih 5 sati. Ne mogu sve ni da nabijem u mali razmak, kad doručkujem u 1 po podne.
(A i inače sam od onih koje doručak goji, tako ta ga jedem samo formalno, da ispoštujem pravilo.) Dnevno pokušavam da se držim na oko 1400 kcal, s jednim namernim nedeljnim brljanjem (cikcak sistem), s time dokazano slabim, ali je osnovna pretpostavka da ne brljam svaki drugi dan.
Moraće nešto da se menja u toku dana.

Mislim da ne može na sve nas da se primeni ista satnica, kad god sam pokušala da ustajem ranije i da doručkujem trun obilnije, gojila sam se kao stoka.
A godinama sam doručkovala u 4 po podne i večerala u 4 ujutru, i imala 45-47 kila... nema pravila. 

Ne znam da li ću danas da pravim novu turu sejtana, imam još dvopekića, ali u svakom slučaju je jelovnik podložan manjim promenama.
, sejtan dvopekići od 100 g, videću da uklopim čašu mleka (i večeru bih opet podelila na 2 dela)

Upravo je smišljam, nešto mi se mota po glavi sir sa susamom, pa možda da iskombinujem s percima od praziluka. U svakom slučaju sir... ja sam u prošlom životu bila čobanin ili tako nešto.

Korisnika u ovom forumu: Nema registrovanih korisnika i 6 gostiju
Copyright 2017 © Dijeta.net. All Rights Reserved. Pokreće ga phpBB® Forum Software © phpBB Limited.