od Pivke, samo što večeras umesto piva pojedoh pola perece. Nemam smajlija koji se posipa pepelom, opasno fali ovde na forumu.
Kalorijski OK, sad sam sve sračunala, ali neverovatno kako još ne mogu da odolim takvim stvarima... i još sam jela u 10 umesto u 11, posle će mi biti kriv đavo kad ogladnim u 3 noću. Pre večere sam izvadila jedne pantalone iz poludebele faze (spasle se u zaboravljenoj kesi s garderobom za liferovanje), reko' da vidim šta može da se uradi od tako lepih pantalonica (Bremovih, ludača htela da baci), da se to suzi... sad sam ih samo spakovala natrag, hahah, uhvatila me malodušnost posle ovo pola pereca. 
Cajo, Dundolina, živeo nama metar
(mada kažu da je prosečnoj ženi dosta i 9 cm
), i ja mislim da to mora da se pokaže na vagi, makar i sa zakašnjenjem. 

To je takvo fizičko opterećenje bilo... ma i ovo malo sad mi smeta, zato se i borim. A vaga luda skroz, izgleda da je ipak prolupala, iz tri merenja danas mi dade tri različite težine, što nikad ne radi, verovatno su zaslužne kvalitetne kineske baterije.

Ko ti kaze da ne preterujes 
Moje su 0,33, ali ih ne punim do vrha, nego do 2,5 dl, a to je oko 110 kcal. Mada ne znam šta se i mi zanosimo kad je lakše brojati na litre. 
nije problem u pivu