Ella, ja sam u stvari mislila na ravne

, u njima ne umem da hodam i super mi se zatežu listovi. Najbolje je ko može da nosi na smenu visoko i ravno. A sad kad pomenu zglobove, i ja sam bila došla do faze kad sam mislila da normalnu obuću više nikad neću moći da obujem, od težine mi se uništio desni meniskus i već sam se mirila s time da ću da hramljem do kraja života... ali se čudesno oporavio čim sam skinula kilažu, tako da nemoj da budeš malodušna što se tiče štiklica, nosićeš ih opet bez problema.

Boki, najveća greška mog života je što sam pre neku godina insistirala da uradimo renoviranje podruma, ne želim da se sećam šta sam sve bacila.

Najviše čizama i nekih svečanih stvarčica, tipa haljinica i bluzica s lameom, kao, kad ću ja da nosim srebrno i zlatno... nisam ja žena-zmaj nego žena-kreten.

Ne znam još šta danas lepo spremamo, ručak je smandrljotina, kao i obično (momci uvek imaju nešto kuvano, a ja sebi smućkam nešto drugo), a večeru tek treba da smislimo. Ustali smo svi kasno sačuvaj bože, a mene je vala i stigao umor, nije mi žao što sam se naspavala, pa makar kasnili i ručak i večera.

Lass, šargarepu narendam na onom za jabuke pa se ne primeti, u stvari je čitav recept usmeren na to da se "ništa ne primeti"

, kad sam prvi put uvalila kumi da proba, uopšte nije provalila da su škembići, samo je znala da jede nešto ukusno. Ali što se ti ne javi ranije, morala sam da eksperimentišem dok nisam došla do ove kombinacije

, niko neće čestito da napiše recept. Prosto mi nemoguće da niko ne stavlja vino i beli biber... upravo to im daje onaj kafanski šmek.
Ovde je noćas bila takva salaukovina da se pitam da li su i golubovi preživeli, divan prizor jutros oko četiri, ulična svetla isključena zbog štednje, na terasi snežni smetovi, vetar urla, a sa neba ne pada sneg, nego kaša... izdržala sam 30 sekundi na terasi i pobegla, inače svaki put pred spavanje nadišem se malo vazduha, ali jutros nije bilo šanse.

A juče mi je propala šetnja jer smo morali pravo od doce kući (detetu došao drug da se grudvaju, pa smo upetljali oko ključa), samo sam otrčala da me vidi, nema nikakvih noviteta zasad, bar nešto pozitivno... videću večeras da prošetam ako uspem da ubedim čoveka da napolju nije minus milijardu, a u to ime bi danas trebalo da utanjim s klopom ako mislim da se uvučem u neke malo lepše stvarčice. Za Božić sam dobila od rođake najlepšu košuljicu na svetu (militari stajl u kombinaciji sa satenom, ljubav na prvi pogled) i 'oću da mrem ako se ne udenem u nju.

Što mi ne uze za broj veću... precenila me žena... ili potcenila moju težinu.

E, svašta ispričah, a jelovnik će očigledno biti najkraća stavka...

Otprilike ovako:
D: jogurt
R: sir u kombinaciji s neskrobnim povrćem (manja porcija)
U: jabuka
V: nismo izašli - sir, domaća kobasica 100 g, salata, čaša mleka