[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/ext/tas2580/seourls/event/listener.php on line 439: Undefined array key "post_id"
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/ext/tas2580/seourls/event/listener.php on line 439: Undefined array key "post_id"
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/ext/paybas/breadcrumbmenu/event/listener.php on line 286: Trying to access array offset on false
Puževska dijeta (slike str. 3, 78) - Strana 366 - Dijeta.net
Odgovori 9033 postova
Puževska dijeta (slike str. 3, 78)
  • dudank
    Profesionalac
    Profesionalac
    Pridružio se: pre 17 godine

Re: Puževska dijeta (slike str. 3, 78)

od dudank » pre 14 godine

Joj, kad se setim kakva mi je trauma uvek bilo trčanje na fizičkom, zbog ravnih patika. :005: Meni od detinjstva stopala imaju tu tendenciju, sve sam hodala kao na prstima i nisu uspeli to da mi iskorene uprkos opomenama, čim se zaboravim, ja na prste, tako i sad hodam, a i moje mlađe dete. Tako da su mi prve štikle bile radost za nogu. :) Ne smeta mi preterano kad je neki centimetar podignuta peta, ali ove čizme su baš-baš ravne, u stvari ih nisam ni kupila ja, nego sestrina drugarica kupila pogrešan broj i tako su završile kod mene... 2-3 puta sam ih obula i frljnula u podrum, ali sad sam rešena da ih iskoristim maksimalno, što ti kažeš, osećam se kao da hodam zabačena unatrag ili po uzbrdici. Sreća pa nisu neelegantne, inače bih se i po ovom snegu i ledu kršila u štiklama :16: , jednostavno ne mogu da idem ulicom kao dronjak. Ali za listove nogu su majka Mara, zatezanje kao na najboljoj traci s nagibom. :)
  • Ella
    Amater
    Amater
    Pridružio se: pre 18 godine

od Ella » pre 14 godine

dudank napisao:...jednostavno ne mogu da idem ulicom kao dronjak. Ali za listove nogu su majka Mara, zatezanje kao na najboljoj traci s nagibom. :)

Ah, stikle! Volim ih ali se svadjamo poslednjih godina jer sto kila + istroseni zglobovi i kolena (od sporta) = ku-le-le, ali ne odustajem i ako sam sve vise na zemlji :D
  • boki 66
    Amater
    Amater
    Pridružio se: pre 15 godine

od boki 66 » pre 14 godine

Sva sreca da nisu iz podruma zavrsile u kontisu , kao one 8) Ma Dudice ti si zena zmaj :009:
    Sta se danas lepo papa kod tebe , nisi dugo izbacila neki recept da ukradem ideju :)
    Ko se bori, taj može i izgubiti, ali ko se ne bori, taj je već izgubio. (Bertold Breht)
  • lasata
    Urednik
    Urednik

od lasata » pre 14 godine

Tako ih ja kuvam osim sto ne stavljam sargarepu i koren persuna... Ne volim da mi se nista mota po skembicima dok uzivam... :D
    Doduse ne mesim ih kao ti ali u ekspres lonac u prvu vodu dodam sirce i malo sode bikarbone...
    "...i svaki put kad budeš komadić sebe dao i svoje snove svetu po vetrovima slao, ličiće jutro na tebe više nego na druge..." Mika Antić
  • dudank
    Profesionalac
    Profesionalac

Ella, ja sam u stvari mislila na ravne :oops: , u njima ne umem da hodam i super mi se zatežu listovi. Najbolje je ko može da nosi na smenu visoko i ravno. A sad kad pomenu zglobove, i ja sam bila došla do faze kad sam mislila da normalnu obuću više nikad neću moći da obujem, od težine mi se uništio desni meniskus i već sam se mirila s time da ću da hramljem do kraja života... ali se čudesno oporavio čim sam skinula kilažu, tako da nemoj da budeš malodušna što se tiče štiklica, nosićeš ih opet bez problema. :)

Boki, najveća greška mog života je što sam pre neku godina insistirala da uradimo renoviranje podruma, ne želim da se sećam šta sam sve bacila. :zid: Najviše čizama i nekih svečanih stvarčica, tipa haljinica i bluzica s lameom, kao, kad ću ja da nosim srebrno i zlatno... nisam ja žena-zmaj nego žena-kreten. :) Ne znam još šta danas lepo spremamo, ručak je smandrljotina, kao i obično (momci uvek imaju nešto kuvano, a ja sebi smućkam nešto drugo), a večeru tek treba da smislimo. Ustali smo svi kasno sačuvaj bože, a mene je vala i stigao umor, nije mi žao što sam se naspavala, pa makar kasnili i ručak i večera. :)

Lass, šargarepu narendam na onom za jabuke pa se ne primeti, u stvari je čitav recept usmeren na to da se "ništa ne primeti" :D , kad sam prvi put uvalila kumi da proba, uopšte nije provalila da su škembići, samo je znala da jede nešto ukusno. Ali što se ti ne javi ranije, morala sam da eksperimentišem dok nisam došla do ove kombinacije :16: , niko neće čestito da napiše recept. Prosto mi nemoguće da niko ne stavlja vino i beli biber... upravo to im daje onaj kafanski šmek. :005:

Ovde je noćas bila takva salaukovina da se pitam da li su i golubovi preživeli, divan prizor jutros oko četiri, ulična svetla isključena zbog štednje, na terasi snežni smetovi, vetar urla, a sa neba ne pada sneg, nego kaša... izdržala sam 30 sekundi na terasi i pobegla, inače svaki put pred spavanje nadišem se malo vazduha, ali jutros nije bilo šanse. :) A juče mi je propala šetnja jer smo morali pravo od doce kući (detetu došao drug da se grudvaju, pa smo upetljali oko ključa), samo sam otrčala da me vidi, nema nikakvih noviteta zasad, bar nešto pozitivno... videću večeras da prošetam ako uspem da ubedim čoveka da napolju nije minus milijardu, a u to ime bi danas trebalo da utanjim s klopom ako mislim da se uvučem u neke malo lepše stvarčice. Za Božić sam dobila od rođake najlepšu košuljicu na svetu (militari stajl u kombinaciji sa satenom, ljubav na prvi pogled) i 'oću da mrem ako se ne udenem u nju. :placljivko: Što mi ne uze za broj veću... precenila me žena... ili potcenila moju težinu. :)

E, svašta ispričah, a jelovnik će očigledno biti najkraća stavka... :16: Otprilike ovako:

D: jogurt
    R: sir u kombinaciji s neskrobnim povrćem (manja porcija)
    U: jabuka
    V: nismo izašli - sir, domaća kobasica 100 g, salata, čaša mleka
    Poslednja izmena od dudank u 12 Feb 2012, 00:00, izmenjeno 1 put ukupno.
  • mirkaa
    Amater
    Amater

od mirkaa » pre 14 godine

dudank napisao:... jednostavno ne mogu da idem ulicom kao dronjak.

To je prava zena, a ne kao neki kojima je super da hodaju u trenerci i patikama :oops:
  • dudank
    Profesionalac
    Profesionalac

Mirka, ovo nije bilo generalno :16: , mislim na to da JA izgledam kao dronjak kad izađem u nekoj apa-drapa varijanti, a pogotovu mogu da služim kao antireklama za trenerke i patike. :oops: Nego dok smo još kod odeće... sinoć ipak nismo izašli (jasno, svraćala sam ovamo), ali sam ipak uzela da probam tu košuljicu... i stoji mi pet puta bolje nego pre mesec dana, a ja imam u gram isto kilograma. Pre neki dan sam izmerila obim struka zbog prepravke neke suknje, i ispalo je da je obim 68 cm, što sam imala samo pre dve i tri godine na moru, inače je zimi 72, a zimus je dogurao i do 74. I posle sam ga merila svaki dan, danas mislim da je peti dan, i dalje 68. Kukovi su mi bili 93, sad su 92. Jedino na butinama nema promene, sem što im se izjednačio obim negde na srednjoj vrednosti. Dakle, vaga zakucana, čak zna i više da pokaže, a meni spadaju obimi... a ne vežbam ništa i dalje, čak sam poslednje 2-3 nedelje prestala da se razgibavam, tako da nema tu m od mišića. Dakle, nemoguće da nije minus :neznalica: , a na vagi ni gram, ništa mi nije jasno. Valjda će više i vaga da dođe k sebi i da prepozna da se nešto dešava, hahah. :) Ali stvarno mi dođe da je šutnem iako mi je najbolja drugarica.

Sad će škembiće da zameni trodnevna sarma, noćas se kuvala. Imamo i divne špagete, pravim se da ih nemamo i nadam se da će momci da ih smotaju do uveče, a dete me je pitalo da mu "pokažem kako se prave perece" (da li mu se jedu, hahah :) ), iskušenja na sve strane, samo mi drž'te pesnice da danas ne pokleknem.

D: jogurt s dodacima
    R: sir, salata
    U: 1 manja jabuka
    V: sarme (sa oko 100 g mesa ukupno), ljute papričice, čaša mleka - dodala 75 g pereca :prasence:
    Poslednja izmena od dudank u 12 Feb 2012, 22:05, izmenjeno 1 put ukupno.
  • sweety88
    Početnik
    Početnik
    Pridružio se: pre 16 godine

od sweety88 » pre 14 godine

lepo tebi ovo ide draga,odolevaj iskusenjima :)
    Ovog puta NE ODUSTAJEM :)
  • mirkaa
    Amater
    Amater

od mirkaa » pre 14 godine

Nisam ja mislila da si ti mislila :16: ma ja se tako osjecam (kao dronjak) kada ponekad izadjem zato sto me mrzi da se upristojim.
    Joj, sto ti zavisim na obimima, narocito kukova :-P U najboljem izdanju su mi 92, a sada bogami 97, struk 72 :oops: S druge strane bilo je ljetos cijelih 105/76. :009:
  • boki 66
    Amater
    Amater

od boki 66 » pre 14 godine

Ko se bori, taj može i izgubiti, ali ko se ne bori, taj je već izgubio. (Bertold Breht)
  • dudank
    Profesionalac
    Profesionalac

Pa šta ja sad da radim, piše da za goozu treba da jedem žitarice, a za stomak da ne jedem žitarice... :16:

Mirka, meni su celo leto i jesen kukovi šetali 93-95 :bic: (nekad bili 88). Tu smo negde, pratimo se. ;)
  • dundolina
    Početnik
    Početnik
    Pridružio se: pre 14 godine

od dundolina » pre 14 godine

Dudi kod mene isti slučaj ,što se tiče mjerenja ,vaga stoji li na mjestu stoji,a danas se izmjerim metrom ,minus 5 cm.Kad pogledam ove vaše mjere(tvoje i Mirkine)jbt pa vi ste prave manekenke .Kod mene struk bio 103 a sada 98 i ja presrećna u kukovi 110.Ja baš nemam struka mislim ni kad sam bila mršava nije bilo neke velike razlike u širini kukova i struka.Ma bravo za vas,ja o tome mogu samo sanjati al mi ovaj minus od 5 cm daje nadu.
  • Caja
    Početnik
    Početnik

od Caja » pre 14 godine

Bravo Dudo! Dorotea i ja smo došle do zaključka da je metar muškog roda i da zato radi za nas! Vagica je ženskog, a one nekad znaju da budu ljubomorne :16: Ma, najbitnije je da mi budemo u minusu! Da li je na metru ili vagici, nije važno! I da, drago mi je da ti to košuljče dobro stoji :wink:
  • Ella
    Amater
    Amater

od Ella » pre 14 godine

Cm su ipak vazniji od kg!
    Vaga moze da stoji jer nam je u organizmu doslo do zadrzavanja tecnosti! A i desava se da se telo uspava i stagnira sa kilazom, a onda odjednom puf kilice dole.
    Kako god uzivaj u dimenzijama :009:
  • divlja ruža
    Amater
    Amater

od divlja ruža » pre 14 godine

Pivka,ovde Vinka :shock: .... :pivo: grešna sam ti
    'nit coveka nit karaktera od osobe koja sopstvenom gooyicom ne moze da gospodari'.
Odgovori 9033 postova