E, tu sam tanka... 
Mirka, oko 350 je imala samo kora od te pice koju sam smotala
, bila je sasvim pristojna količina to što sam isekla sebi, samo sam s nadevom bila pažljiva - paradajz bez dodatka šećera, mnogo šampinjona, vrlo malo šunke i umereno kačkavalja. Sad mi je žao što nisam dodala i malo kulena, ali prošla baba s kolačima... prošla baba s picom
, sledeći put obavezno dodajem nešto tako. Jedino sam na kraju ubrljala i udarila jedan "tečni kruh"
, ali kalorijski je OK. Trebalo mi je nešto tako pikantno, da mi malo prodrma želudac, jer znam sebe, kad je neka muka, jedem manje nego što treba, a onda s prvom lepom vešću sednem i nakrkam se od sreće, ovako mislim da ću izbeći tu situaciju. Možda bih i ja jela kad me uhvate živci da je to malo češće, a u manjim količinama, ali pošto je moj život očigledno tako ustrojen da mesecima nemam nikakvih problema, a onda me po pravilu rokne 5-6 odjednom... nekako je logično da tad ne jedem. 
Klopu pišem unapred, ali da li će sve biti pojedeno, ne zna se... i dalje nisam gladna, danas čak nisam pala u iskušenje da se uhvatim za ostatke pice.
D: jogurt s dodacima
R: sataraš (prekjučerašnji), možda dvopek
U: zelena jabuka (1-2)
V: šnicla (belo meso) 200 g, salata, čaša mleka
U međuvremenu moguća i neskafa s mlekom, treba da izađem na randevu s kumom.

, jer hajd' što bih ja izginula, nego bih i mm povukla u sigurnu propast.
(Pošto sam ja ovde inventar koji ne može da skine 4 kila debela, prešla preko Begeja.
)
ali zamišljam odmah nešto lepo, vruće ) em mi bez osnova odbacuješ ideju koja je tek u povoju, nerazrađena, em bi navalila na mene ovako finu devojku
I to još ni manje ni više nego butku! I još sirovu!
Pa, ne mogu čudom da se načudim
Možda je to ipak tebi zbog tolike šetnje u ravnoj obući, pa došlo do nekog kratkog spoja 
, tako sam se i sa škembićima godinama skanjerala dok nisam otkrila koliko je to u stvari bajno jelo kad se dobro spremi. Nije ni kalorično, škembići imaju svega 85 kcal u 100 g (mada ja ubacim trun slaninice, koliko da imam na čemu da izdinstam luk), a kad se splavi masnoća (pošto se prethodno prokuvaju), ode i veći deo holesterola. Jedino je nezgodno što je previše ljuto i pikantno (i ukusno), pa vapi za nekim hlebom ili makaronama.

), i bićemo vredne i radićemo.
- svež kupus, luk, mrvljeni sir, preliv od bosiljka i sremuša

Ali eto, preživeli smo... hvala čika doktoru.