Ja sam Dudic ja licno, hehehhe sve sam vas iznenadila ... a bas ste mi nedostajali, i rekoh ajde sad kad pozavrsavam ove ispite (imala sam 4 komada) da se vratim u ekipu
Jel ti pomaze to grickanje kupusa, sargarepe itd?
lep dan ti zelim 

Ja sam Dudic ja licno, hehehhe sve sam vas iznenadila ... a bas ste mi nedostajali, i rekoh ajde sad kad pozavrsavam ove ispite (imala sam 4 komada) da se vratim u ekipu
lep dan ti zelim 

, i jedva čekam tvoje izveštaje!
Planiramo i mi u budućnosti da pokušamo da izvrtimo neku rupu za London, tj. tamo je zasad jedina akademija koja daje strancima ozbiljne stipendije za masters ovoga ovo što moje dete studira, ali prvo moramo da diplomiramo ovde s visokim prosekom, samo toliko, hahah.
A šargarepe slabije grickam, zaboravljaš da je ovde sezona za sauerkraut, da se fino izrazim.
Spasava dijetu... definitivno.
, mada sam pravila laganiju verziju, mnogo manje masl. ulja i iskombinovala sam pola jage, a pola belog mesa, ali svejedno je to obilna i jaka večera... ali prijalo mi je, u stvari, meni uvek prija da preko dana jedem malo i da se uveče razbijem.
Što je najgore, tako se ne gojim, ali stalno ponavljam sebi da nije zdravo, nije zdravo... ovo se sad računa u moj regularni planski brljovdan, što znači da bar tri naredna dana treba da budem dobra.
Životinjice su pametnije od nas... ne opterećuju stomak kad su bolesne. Mada mislim da će morati danas da radi kašica u špricu, da joj malo proradi apetit.
mislim da uvek moze da se nadje nesto
ali sa takvim njegovim prosekom koji je i vise nego odlican, to ce mu biti odskocna daska na dalje 
idemo u nove pobede, nece nama vecernja da vodi kolo
nateraj je stvarno na spric malo da pojede neku pasiranu hranu ili makar mleko da joj das?
dudank napisao:...Životinjice su pametnije od nas... ne opterećuju stomak kad su bolesne...

Mm ima anegdotu iz vojske kad ih je komandir pustio u grad i rekao sad se napijte kao zivotinjema ne kao ljudi,zivotinje ipak imaju meru!!mirkaa napisao:Jutros mm i ja bas komentarisemo, da (cini mi se) svaka zivotinja ima granicu, a covjek

Pošto smo se najpre namučili sa špricom i kašicom, setili smo se da sam je jesenas digla iz mrtvih pomoću paštete, jedino je nju htela da jede... dakle, upravo cepa paštetu.
Natrijum-glutaminat čuda čini, a ni malo bibera nije naodmet. (Teorija mm je da je to zato što paštetu prave od miševa
, ali pretpostavljam da oseća potrebu za solju ili tako nešto.)

Bio je u ovoj kolekciji http://rubella.bg/products.php?lang=en_ ... groupid=20, imaju opppppasnu kozmetiku, ali sad i oni idu na isplativije varijante... imam ovaj drugi po redu, ali nije ni prineti onome od čiste kole. Ima kod nas http://www.lacrima.rs/?nav=news , to je taj od 1600, ali mi je mnogo skup, moja gooza je povelika. 

dakle maca se oporavila, slusaj moze ta pasteta da bude od cega god ali mene uvek podseti na obdaniste ahahahha

Mada je ne izbegavam zbog nje same, to su minijaturne količine koje se pojedu, nego što mami da namažeš 6 parčića belog hleba i da ih spucaš uz sladak čaj.
Ali ima tu čudotvornu moć da vraća mačke u život.
, ali juče smo oboje bili kao poslednji neurotici. Mislim, ništa krucijalno nismo zaključili, samo to da bismo morali da se malo više međusobno opominjemo. Danas bi trebalo da idemo zajedno da se "motivišemo", tj. da obnovimo elementarnu garderobu, nisam sigurna da to deluje na muškarce, ali na mene potvrđeno deluje, hahah.
I treba da nosim nešto svoje staro na prepravku, ako uspem, častiću... Kruela de Vil opet u akciji... još ima iskre života u meni. 

(nece danas da nam ne stvara zazubice) 

, ali trudiću se zaista da budem dobra danas... moram da se isperem od onih kolačića sinoć, više psihički nego fizički. 
).
, zasladjena kolacima , na stiklama na ledu
, zapisacu te u proverene recepte 

Samo za torte nikad nemoj da me pitaš. 
, ali sam se fantastično našetala brzim hodom. Loša vest je da će moj veverko verovatno morati da završi kao prsluk
, a dobra je da je u Ledžendovom butiku bilo ogromno sniženje
, tako da sam uspela da namolim mm da obnovi sebi fond dukserica... jednu predivnu nije hteo da uzme jer je bila skuplja, ali i nju ću mu uzeti kradom ovih dana jer sam videla da mu se dopala... a ja sam se u drugoj prodavnici opremila novim vešom, što je mnogo važno za ovaj dnevnik
, ali uvek mi je velika radost kad nađem (s oproštenjem) kvalitetne i dobro krojene gaće, poslednjih meseci sam sve naletala na neki bofl. A čitava poenta priče je u tome da je mog čoveka užasno teško naterati da nešto sebi kupi, pa sam presrećna što sam bar delimično uspela u pohodu.
U svakom slučaju, ubila mi je apetit vrlo uspešno, nema ništa gore od kifle koja šuška dok je jedeš (a aditivi te ljupko štipkaju za jezik). A lepo je izgledala onako posuta svakojakim semenčicama. Još nisam sigurna da mogu da izguram dan bez nečeg hlebastog, ali ako mi se baš prijede, uzeću opet takvu kiflu. 
i jogurtKorisnika u ovom forumu: Nema registrovanih korisnika i 13 gostiju
Copyright 2017 © Dijeta.net. All Rights Reserved. Pokreće ga phpBB® Forum Software © phpBB Limited.