[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/ext/tas2580/seourls/event/listener.php on line 439: Undefined array key "post_id"
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/ext/tas2580/seourls/event/listener.php on line 439: Undefined array key "post_id"
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/ext/paybas/breadcrumbmenu/event/listener.php on line 286: Trying to access array offset on false
Puževska dijeta (slike str. 3, 78) - Strana 355 - Dijeta.net
Odgovori 9033 postova
Puževska dijeta (slike str. 3, 78)
  • boki 66
    Amater
    Amater
    Pridružio se: pre 15 godine

Re: Puževska dijeta (slike str. 3, 78)

od boki 66 » pre 14 godine

Srecno kod doce, naguraj mu gazu u usta :D
    Ko se bori, taj može i izgubiti, ali ko se ne bori, taj je već izgubio. (Bertold Breht)
  • dudank
    Profesionalac
    Profesionalac
    Pridružio se: pre 17 godine

od dudank » pre 14 godine

Dobro sam prošla... dr zadovoljan, samo je zaboravio da mi kaže kad da dođem, a ja od sreće zaboravila da pitam. :29: Do daljeg je gaza ukinuta, da vidimo da li će biti napretka, pošto mi očigledno samo izaziva probleme, a u suštini više nije nužna.

Taman da upišem jelovnik koji tek sad započinjem:

D: /
    R: /
    U: pola kukuruznog hlepčića s ljutim prelivom od povrća, jogurt
    U2: ubacila 2 mandarine
    V: parče mesa do 200 g, salata, čaša mleka
    Poslednja izmena od dudank u 13 Jan 2012, 23:06, izmenjeno 1 put ukupno.
  • Tija
    Amater
    Amater
    Pridružio se: pre 14 godine

od Tija » pre 14 godine

Dudic :009:
    hehehehe verujem da si samo pobegla iz ordinacije :D nije ti ni na kraj pameti bilo jos i da ga pitas kada sledeci put.

Drago mi je da si dobro :) a za karakter :01: sve te kolace napravis i sve ostalo, a probas samo sta ti odgovara

:AA11: a ja posle svakog obroka ko ovaj smajli.. Do rucka je sve u redu, a onda ocu slatkoooo :evil: al nema!

:pivo:
  • Leca
    Amater
    Amater

od Leca » pre 14 godine

A bre Dudo, tebi se bas oduzila ta zezancija s ranom? :?
  • AnaV
    Profesionalac
    Profesionalac
    Pridružio se: pre 16 godine

od AnaV » pre 14 godine

Dobro je što je dobro! :)
  • lasata
    Urednik
    Urednik
    Pridružio se: pre 18 godine

od lasata » pre 14 godine

Stigoh konacno i do tebe pa da ti cestitam sa zakasnjem godisnjicu... I bravo za odrzavanje kilaze tokom praznika... :)
    Drago mi je da zdravstveno stanje ide na bolje...
    "...i svaki put kad budeš komadić sebe dao i svoje snove svetu po vetrovima slao, ličiće jutro na tebe više nego na druge..." Mika Antić
  • dudank
    Profesionalac
    Profesionalac

Joj, što volim da vas vidim kod mene! :skakutalo:

Crna, da, karakter sam, daj mi da pečem štagod na ražnju ili da čuvam gajbu piva, pa ćeš videti... :zuba: Hahahah, lako je biti karakter za nešto što ne voliš. :) Tako da ne prisvajam zaslugu za to... možda za one mini-pice, ali pošto nisu bile pečene, opet se ne računa.

Anči, Leco, izgleda da konačno kreće malo bolje, videćemo... :) To je problem sa tim neušivanim ranama gde je vađen komad mesa, zarastaju po milion godina, a meni se, izgleda, u međuvremenu javila alergija na gazu, slučajno sam to otkrila, tj. pomerila se noću gaza na zdravu kožu, i 'ladno mi buknulo to mesto. Sad je nisam stavljala pet dana i već je bolje, dr kaže da je više i ne stavljam, nego da vidimo kako će se to ponašati bez nje. U svakom slučaju lep osećaj, a vala i red je da ne finansiram više Nivu. :D

Lass, mila, fala! :31: Bila sam dobra, videla si... i već kreće kilaža naniže, čim je prase prestalo da brlja. :prasence: Nego, nikako da sredim donji tiker... bila sam ga jesenas ostavila na 52 u nadi da ću "časkom" da se vratim, a sve vreme se batrgam od 52,5 do 53... sad ću da ispravim i da upišem sadašnju, pa da se lepo vidi šta radim. :)

Danas mi stigli prokeljčići :skakutalo: , predivni, sveži... usput pokušavamo maci da damo tabletu, ko je to radio, zna o čemu pričam. :010:

D: jogurt s dodacima - 120
    R: prokeljčići :skakutalo: (limun, masl. ulje, sremuš) - oko 250
    U: jogurt i pola kukuruznog hlepčića - oko 400
    U2: 2 mandarine - oko 100
    V: mala izmena: mešano meso oko 100 g, kupus, čaša mleka - oko 550
  • lasata
    Urednik
    Urednik

Rastvori tabletu u malo mlakog mlekca ili joj ubaci u hranu... :)
    "...i svaki put kad budeš komadić sebe dao i svoje snove svetu po vetrovima slao, ličiće jutro na tebe više nego na druge..." Mika Antić
  • dudank
    Profesionalac
    Profesionalac

Eh, Lass, uradila sam ja to odmah, ali maca je ceo dan zaobilazila hranu u širokom luku, osetila je miris... na kraju je radila blaža sila, tj. špric, nebitno, ali poenta je da sam juče pola dana puzala četvoronoške i ubeđivala se s mačkom. :16: Nije uopšte bila loša FA. :16:

Moram da pomenem da mi juče opet nije prijala veća količina hrane, ovo je već peti-šesti put u poslednje vreme, prosto ne smem da se ponadam da se moj alavi želudac navikao na neke normalne porcije. :005: Čitala sam neki dan malo više o želucu, i koliki ti je - toliki ti je, ne može da se "smanji", kao što neki veruju... ali očigledno mu se dešava neki proces. Koji treba iskoristiti, hahah. :)

Jedem identično što i juče, samo ću povrće u malo manjoj količini. Ovi kukuruzni hlepčići su čudo, još su sveži. :)

D: jogurt s dodacima, pola kukuruznog hlepčića
    R: prokelj (sa masl. uljem)
    U: ? (verovatno 2 mandarine)
    V: mešano meso do 200 g, kiseli kupus, čaša mleka
  • Dobar Komad :-)
    Početnik
    Početnik

od Dobar Komad :-) » pre 14 godine

dudank napisao: daj mi da pečem štagod na ražnju ili da čuvam gajbu piva, pa ćeš videti... :zuba:
    Aj da okrenemo jedno jagnjence i popijemo po koju!! :16:
    dudank napisao:ali poenta je da sam juče pola dana puzala četvoronoške i ubeđivala se s mačkom
    Ubacis joj tabletu u kockicu pastete,to sigurno pali.Tako sam ja Boniju davala kalcijum kad je bio mali. :D
  • ela
    Početnik
    Početnik
    Pridružio se: pre 15 godine

od ela » pre 14 godine

bravo za kilazu u vreme praznika...
    :wink:
  • dudank
    Profesionalac
    Profesionalac

Komadiću, ne verujem da će neko nama dvema poveriti ražanj. :16: E, a maca... mace ne gutaju zalogaje, nego sve lizuću i lickaju, tako da je generalno teško uvaliti im bilo šta. To izgleda otprilike ovako http://www.forum-opp.com/index.php?topic=11163.0 :D

Ela, trudim se, trudim se. :headbang: Mada praznici nisu sami po sebi iskušenje, u kućnoj režiji uvek može da se organizuje klopa da bude u okviru dozvoljenog a da svima bude lepo. Meni je veći problem da se uzdržim i da ne spucam kilo jabuka svaki dan, ili litar mleka, to su mi najgora iskušenja. :cry:

Danas sam se malo rvala sa sobom jer sam pravila neke bombice koje čak i ja volim... ali sam očitala sebi predavanje, i na kraju sam odustala od njih. Što je najgore, prilično zdrav kolač, med, pomorandža, kokos... ukrala sam recept svojevremeno od devojke koja je bila u Hare Krišna fazonu... ali rekla sam jok, i jok. :)

D: domaće suvo meso oko 50 g
    U: velika mandarina
    R: čorbica od junetine i paradajza (sa oko 50 g mesa)
    U: sir 100 g, 2 dvopeka, povrćni preliv
    V: rolnice od 100 g sira i 100 g pilećih prsa, salata
    V2: čaša mleka
    Poslednja izmena od dudank u 16 Jan 2012, 22:01, izmenjeno 1 put ukupno.
  • lasata
    Urednik
    Urednik

Dakle, ako si ti normalna... :16: Tacno ne pamtim kad sam se poslednji put ovako slatko ismejala... Suze su mi isle od smeha... Bas ti hvala za ovu vezbu za stomacne misice... :16: :16:
  • dudank
    Profesionalac
    Profesionalac

Kad sam prvi put to čitala, mislila sam da je fora. Odnedavno znamo i da je istina. :010:

E, ja sam sinoć imala mali brlj... nekoliko maslina i džinovsku jabuku, tj. masline sam uzela da ne bih pojela jabuku... a onda sam ipak pojela jabuku... i srećom, nema ih više, i opet neće biti kupovane u skorije vreme, neće ništa da fali detetu da malo jede kivi i mandarine da mama ne bi padala u iskušenja. :) I inače mi je bio bez veze dan što se tiče jela, nešto sve s nogu. A onda sam na kraju legla i zbog nečega maštala o pijanom krompiru... obično ne maštam pred spavanje o jelu :005: , a pogotovu ne o krompiru, ali još mi ne izlazi iz glave... možda bih mogla i da ga napravim, pa da ga pojedem umesto hleba. :005: Još se dvoumim, nek ide zasad ovo što ide, dalje upisujem jer danas nemamo plan jela:

D: jogurt s dodacima
    U: velika mandarina
    R: sarma (pun tanjir :prasence: ), bez hleba jer ima trun pirinča
    U: mala mandarina
    V: dvopek od 100 g hleba, preliv od pečenog paradajza, mleko
  • Dobar Komad :-)
    Početnik
    Početnik

od Dobar Komad :-) » pre 14 godine

dudank napisao: To izgleda otprilike ovako http://www.forum-opp.com/index.php?topic=11163.0 :D

Dobro ne umreh kad sam ovo procitala!!! :16:
    E zato ja imam psa,slanina i pasteta su zakon!! :D
Odgovori 9033 postova