Nadam se da cu dozivjeti da mogu to pojesti, a da ugrozim samo liniju. Do tada dijetalno, sve po ps
Povescu i tebe, zbog mustuluka i podrske, zasluzila si...
Dudic, sve najbolje Novoj

Nadam se da cu dozivjeti da mogu to pojesti, a da ugrozim samo liniju. Do tada dijetalno, sve po ps
Povescu i tebe, zbog mustuluka i podrske, zasluzila si...

Nisam čestitala pojedinačno po dnevnicima da nas ne bi grdila Lass kad se vrati... u svakom slučaju se nadam da vam je svima bilo lepo i da ste radosni kročili u novu godinu.

, i tebi neka mire, a ako nam zafale, viči da pošaljem malo ovih mojih ulja i mirisa iz Bugarske... kad god me drmne neraspoloženje, ja stvarno naprskam kuću ružama, mnogo pozitivna biljka. 
i ispale su fantastično, tj. sama sam čak i sejtan napravila, nije me mrzelo. Ne znam gde bih mogla da postavim recept, sejtan je idealan za one koji ne jedu skrob, a nisu osetljivi na gluten... i veoma je niskokaloričan, kao najposnije meso, a jedno triput ukusniji od soje, plus nije skup da se napravi, kilo u domaćoj radinosti ispadne oko 150-180 din. PLUS je praktičan, dobije se takoreći gotov proizvod kome je naknadno potrebno 5-10 minuta obrade, a u međuvremenu stoji u frižideru. Ovih dana se spremam da probam i "šnicle" i još neke dijetalne gurmanluke, i sigurno ćemo ga iskoristiti za neko slavsko jelo. (A gosti nek se pitaju šta sam im smućkala.
) Otkrovenje... ne znam što se ranije nisam upustila u ovaj eksperiment.

duuug je januar 

Sinoć sam probala i šniclice, po sastavu više liče na neke pečurke, ali su svejedno ukusne. To ću da iskoristim za ovo drugo Badnje veče, stvarno ne mogu više da se držim 100% tradicionalne trpeze koja mi smeta.
Dotle ću biti dobra... to je samo 17 dana. A biću dobra i posle. Strašno želim da do 1. maja mogu da obučem svu garderobu, ne zato što slavim 1. maj, nego što sam prošle godine upravo tad krenula da brljam.
Ostaće zapisano u porodične anale kad je snajka za jednu noć stukla tepsiju pite i 16 piva.
,dete mi poklonilo,čaj za N.G.-pufnasti meda-klizi niz grlo,pa prosto,kao da te mazi iznutra.

, štaviše su mi neki maznuli planirano pivo (ostalo za 4 gutljaja), tako da sam napravila malu izmenu, večerala sam ranije, pa za V2 ubacila barenu kobasicu od sejtana... i zaboravila da popijem mleko
, pa sam se setila noćas i drmnula jogurt... sve u svemu, izgurala sam planiranih 1400, samo na malo neorganizovan način. 
Taman sam naručila od mm sastojke da isprobam neke kolače za slavu, i shvatih da nemam čime da ih umutim... hiljaditi put... neprevaziđeno sam senilna.
Ali bolje ikad nego nikad, tako da odoh da biram sebi tehničara. 

. Kinesku mešavinu ne jedem jer ima soju, a od ostalih... volim minestrone, ali ona ima skrobnih elemenata... u italijanskoj mešaju pečurke s paprikom, što je dvostruko skrnavljenje... mešavinu za đuveč ignorišem jer je čist bezobrazluk od cene u odnosu na sastav, ostale su sve opet sa nekim skrobom, tako da uglavnom vrtim ukrug brokoli, karfiol, zelenu boraniju.
A nije baš ni isplativo, to je samo moj ručak. Sad sam se setila kako smo na moru zvocali zbog "skupih" mešavina... manje od 400 dinara kesetina od kilogram mešanih šumskih pečuraka... kineska mešavina (isto kilogram) sa dve vrste pečuraka i tonama bambusa nešto kao dvesta dinara... bože, gde mi živimo. 

.Smetami,nenormalno.Vidim,da mnogi jedu ajvar,Za mene je to,strahota.Samo se setim,lonca u kome se upržava,i odmah mi zlo.Korisnika u ovom forumu: zabzab i 9 gostiju
Copyright 2017 © Dijeta.net. All Rights Reserved. Pokreće ga phpBB® Forum Software © phpBB Limited.