, jeste da je dr četiri puta morao da mi kaže da legnem na sto
, ali bilo je skroz u granicama normalnog bola, to je nešto što se izdrži bez problema. Malo me je secnuo i izbušio naživo, ali to je banja u odnosu na ono pre.
), a loša je što sam ustanovila da je krenula da mi se krivi kičma i moram da pojačam vežbice za taj deo... u stvari su se mišići deformisali od sedenja nakrivo poslednjih godinu i kusur dana (zbog rane), pa sad moram i da sedim kontra da bi se to malo vratilo... ali zapravo je i to dobra vest jer će me naterati da malo više vežbam.
Ovih dana sam se samo malo razgibavala i zagrevala, a ako me ovo sutra ne bude bolelo, krećem krajnje ozbiljno.
)
, čaša mleka
Hajde neka to bude dobro, pa ces srediti i ostalo 

I zbogom doci do dogodine...

Btw, celu noć sanjala sam docu.
Nažalost su prohujala moja vremena vrućih pantalonica, ali sam ih slatko nosila godinama, i nisam ih više ni željna... često se zavitlavam na račun svojih "skandaloznih" suknjica sad, ali u poređenju sa onim kako sam se kao mlađa oblačila, sad izgledam kao Margaret Tačer.
, predivna je bila - kašičica ulja, 5-6 čenova belog luka proprženih, dodala kašičicu aleve, kašičicu mirođije, propržila još nekoliko sekundi... dodala boraniju i morsku so, zatim dodavala samo po trun vode, na kraju dobila divno, gusto jelo. Obično je spremam na čorbasto, ali baš mi legla ovako gusta.
s jogurtom, ostatak boranije posut sa malo nemasnog sira

Bečke skoro uvek i pravimo s kokosom, ali nisam ga milion godina stavljala ni u šta drugo... a sinoć mi zafalilo nešto da malo ugustim tu boraniju i setim se. Tako sam je slatko jela da mi nije ni trebalo meso... ispekla sam veliku juneću pljesku, i eno je u frižideru, nije bilo šanse da je jedem. I dopunila noćas voćnim jogurtom, tj. samo kisele jabuke, malo jogurta i cimet, to sam klopala onako natenane uz noćni rad... ko bi rekao da mogu da izdržim veče bez neke jače večere.
Mada mi vaga pokazuje milion kila, ali to je zato što sam lokala vodu kao nezdrava... nego kad rekoh "vaga", hahahah, danas naskočim, ali izgleda da sam joj nešto čudno uradila, gledam onako bunovna i trljam oči, a vaga pokazuje 125 kila zarez nešto...
Uopšte ne znam kako sam to uspela da izvedem, posle je nastavila da meri normalno, ali koji šok...

,nisam kupovala,jer imam neke zalihe
I ja sam glupa, ne setih se da pitam na pp.
Jurim taj nesrećni žen-šen i inače otkad još zbog imuniteta, godinama ga ne viđam, a još kad si pomenula mix sa zelenim čajem, ufffffffff. 

Mislim da prelazim na pp, moram da saznam kako se to pravi. 
Korisnika u ovom forumu: Nema registrovanih korisnika i 10 gostiju
Copyright 2017 © Dijeta.net. All Rights Reserved. Pokreće ga phpBB® Forum Software © phpBB Limited.