, nadam se dobroj presudi 

Kaže da je lokalizovano i misli da će uspeti da zaraste samo od sebe... a čak i ako ne bude tako, pri površini je i ne bi trebalo da zahteva veću intervenciju. Tako da sam ja danas najsrećnija
, kontrola za 10 dana, držite mi pesnice! 
Tako se provlačim po spavaćoj sobi između kamara knjiga, ali sad su super korisne maci da po njima planinari. 

Drzim palceve da sve bude 

Nekada su samo šibali vozovi u tom smeru, mogao si da biraš.
Nikad mi ovako nije šetala težina u dužem periodu, a ne mogu da uhvatim u čemu je kvaka. Ništa, idemo dalje... 

ne volim da putujem nikako.. to mi je gubljenje vremena, posebno kad pored puta nema nista da se vidi, tj gleda interesantno, priroda, naselja..
a svaka cast za karakter! meni se od ove dijete nista slicno i ne jede.. to joj je valjda i cilj
a nemam bas ni gde, ovde se nista skoro ne sprema, a moja mama nije bas vicna domacica pa kad odem u Le, bake odrade posao, ranije, sad ni to 

.Mrvica i spretnica naša
.Za docu svaki
,brate i ja sam se osećala izmrcvalrena kada sam čitala te tvoje postove ,kada si imala ono seckanje i zatezanje konca i nošenja šest brojeva veće trenerke i da više se nesećamo
.Bogu hvala pa je to sve iza tebe,a bogami i za nas. A za prevoz
,pa de ti živiš u JAPANU.E ,tamo se mašinovođa ubije kada kasni voz( mada je i to ludost i glupost,ali njihov problem),a kod nas se niko ni nepočeše što ga nema
.Ma najbolje da idemo peške.Dobro za kondiciju i zdravo
.Lep vikend ti želim i kani se Rusa i njihove salate
.Voli te drug 

I ja nikako da dokucim u cemu je stvar i odakle ovolika odstupanja, mada na jogurt sam se navukla onako bas pravo. Postala sam ovisnik o istom

Mico, moja teorija je da svaki čovek ima jedan mali greh kojim se bavi kad ga niko ne vidi (čačka nos i jede slince, oblači se kao Betmen, ili sluša Harija). To je najbolje formulisao jedan moj ortak, koji je na moju izjavu o Hariju malo poćutao, pa s krajnjim razumevanjem rekao: "Pa dobro, i ja potajno maštam da kr*snem Ivana Zeljkovića." 

dudank napisao:... (čačka nos i jede slinceURNEBESNO!, oblači se kao Betmen, ili sluša Harija). To je najbolje formulisao jedan moj ortak, koji je na moju izjavu o Hariju malo poćutao, pa s krajnjim razumevanjem rekao: "Pa dobro, i ja potajno maštam da kr*snem Ivana Zeljkovića."

Korisnika u ovom forumu: Nema registrovanih korisnika i 28 gostiju
Copyright 2017 © Dijeta.net. All Rights Reserved. Pokreće ga phpBB® Forum Software © phpBB Limited.