.Pa kao što dete uči i radi ono što vidi od odraslih,tako se i tvoje mače dresiralo,samo onako da mu nije dosadno
.Ja mislim da treba da ga upregneš da radi sa tobom.Pa treba za lebac raditi i zaraditi ,draga moja.Ko video da se besplatno jede i to na račun, napaćenih dijetalno rastrojenih duša
.Samo napred,možda ga primi neki cirkus ,pa eto kinte.Mm pošalješ kao glavnog menagera,pa nećeš morati ti toliko raditi.Svako dobro mila moja dudice.Vrujem da si dobro,da vaga štima i sa Kineskim baterijama
.Voli te drug
.
Sledeća faza će verovatno biti takva da će da nam otima tanjire. Izgleda da su ljubimci generalno korisni za dijetu... videla si kako je Ozi smotao Lasati čokoladu. 
mirjanab napisao:i to na račun, napaćenih dijetalno rastrojenih duša
Treba da se uvede u psihologiju kao zvanični termin. 

Nisu prevelike, ali došle su kao poklonjene... u to ime, danas ću da prošetam i da vidim šta lepo ima od čizama za sve nas.

dudank napisao:Danas mi je divan dan, ali nije rođendan, nego još lepše, javio se jedan stari dužnik i na pomolu su neke parice koje sam već odavno otpisala. Nisu prevelike, ali došle su kao poklonjene... u to ime, danas ću da prošetam i da vidim šta lepo ima od čizama za sve nas.
u vezi ovog tvog divnog dana.Pa evo i ja ću stati u red za jedne čizmice
,a može i torba
.Takve parice su najslađe.Pre nego ćemo krenuti na put ,sretnem i ja mog dužnika od maja meseca
.Nije uspeo siroma da se sakrije,pa počeo da uvija nešto.Muka mi bude od laganja
.Uopšte mi nije ni bitan novac,ali svaki vid laganje me ubija.Samo sam mu rekla da ućuti,da ga nemogu slušati i prošla.E pa sad dudice put pod noge i idemo
.Posle može i jedna večerinka
sa sve Jelenkom
.

Ove godine vidim da su uglavnom modeli koji se gore zvonasto šire, pa još preko kolena ili podvrnuti, a možeš misliti kako to izgleda na ženi od 159 cm, kao mačak u čizmama.
Ja sam starinska žena, volim da čizma skroz prati nogu. Valjda ću naći nešto. 
, naći ćemo neko sniženje da se svi upakujemo. Uz malo sreće preteći će i za torbice.
Ovo mi stvarno došlo kao kec na deset, pretprošlogodišnje su mi riknule
, a prošlogodišnje jesu superkvalitetne, ali ove godine nisu baš moderne. Treba imati bar 3-4 para kvalitetnih i vrteti ukrug kako se menja moda, a ne bacati kao neki
, pogotovu ja koja zimi retko izlazim iz kuće i čizme mogu da mi traju bukvalno 10 godina. Još ne mogu da prežalim te što sam ih fiknula u đubre.
Sad čekam da se momci pojave iz čaršije pa da ih opet dignem u pokret, ako ne žele da im ja biram. 

Bas onakve kakve se sada nose
Moram ih kupiti
Ranije sam non stop bila na stiklama, sad nekako ne mogu, lakse mi u ravnom, brza sam

Obišla sam danas čaršiju i razočarana sam izborom, ima lepih modela, ali sve crno... tako da će definitivno biti ove. Jedino još da savladam naručivanje iz te prodavnice, na FB-u ništa ne znam kao tele. 

A poparu ti pišem na pp, da je ne ponavljam milioniti put. 
Korisnika u ovom forumu: Nema registrovanih korisnika i 12 gostiju
Copyright 2017 © Dijeta.net. All Rights Reserved. Pokreće ga phpBB® Forum Software © phpBB Limited.