Svaka čast tebi kako sve to podnosiš, zaista.
Svaka čast tebi kako sve to podnosiš, zaista.

mirkaa napisao:Ja obozavam to kiselo grozdje, ali ono bas ima dodatkeJa ga stavim u puno vode, a uholazice isplivaju na povrsinu, pa ih se tako lakse rijesim. Ove godine ga nisam jela
Ne želim da znam šta sam sve u životu pojela s voćem.
A kiselo grožđe ni ja ne volim, ali nije bilo boljeg na pijaci. Ne mogu da se žalim, dobila sam bonus proteine uz njega. 
Sad mi je i rana super, pa će danas da padne šetnja, tj. i juče smo malo izašli, ali to je bilo "poslovno" (išli do veterinara zbog čipovanja i vakcine), pa nismo mnogo hodali. Čekam da me moj dr pregleda, videću da li idem danas ili sutra (najdalje do petka svakako), pa ako mi ne prorokuje novu operaciju u skorije vreme, da se bacim konačno na zumbanje. A ako mi prorokuje, da se bacim na plakanje. 

A za docu - pa nadam se da ćemo zumbati zajedno.
Tako da ja već očekujem super vesti! 

Morala sam da se izjadam... 

.Ja sam se juče setila ružica,koje je pravila moja baka.Dizano testo,pa se razvuče tanko i premaže sa mašću u koju se prethodno umutio šećer i suvo grožđe.To se uvije u veliki rolat ,pa se seku parčad i okreću kao ruža i slažu u pleh.Kada se ispeče,zalije se sa vrelim mlekom u koji se doda vanil šećer.Jao,nije mi dobro kada samo pomislim na ukus
.Juče se moja ćera setila onih breskvica,starinskog kolača,koji se može naći kod nas, bar na svadbama.Kažu ,paravi mama,čak i mm to obožva,mada on manje jede slatko.E, dudo moja pužasta,vidim da si se dovatila kupusa.Ma on je Bogovski zdrav,ali meni isto smeta.Meni stomak stane uopšte nefunkcioniše,da me počne boleti u grudima.Moram onda popiti tonu vode,da se sve pokrene.Obožavam kupus i kada nemogu odoleti,onda ga jedem na rizik.Jednom mi je toliko bilo loše,da me mm hteo voditi na hitnu
.Nada se da si izbacila višak vode i da ti je sada jasnija slika sa kg.Budi mi vredna i dijetalna danas
.Voli te drug
.
U: izmena - čaša piva
Njima bi to došlo kao đakuzi, sa sve penom.
Verujem da te je celokupna atmosfera dobro uzdrmala.

3 nedelje terapije (samo spolja, ne pijem lekove)

Videće se tek kad se umiri spoljna upala, naravno da se nadamo oboje najboljem, ali uopšte nije isključena nova intervencija. Neću da paničim unapred, ali definitivno moram psihički da se pripremim i za takvu mogućnost. A što se tiče terapije, ona uključuje i natapanje u rastvoru hipermangana, dakle ne pomaže oblog, nego baš hipermanganska kupka u trajanju od 10 minuta, i to obavezno pred spavanje, i sinoć taman da odvrnem vodu i napravim rastvor u kadi - a vode nema.
Milioniti put. U nekoj normalnoj zemlji dobila bih odštetu jer mi gradski vodovod onemogućuje lečenje, al' mi nismo normalna zemlja. 
Mada ja kolače ne jedem, retko kad gricnem da me želja mine, više sam se bacila na sama jela.
, đakuzi smo drmnuli u povratku od dr jer je bilo toliko lepo vreme i pune bašte da nismo odoleli. Izgovor mi je bio što sam se potresla, mada se jesam potresla, ali usput sam sračunala da jedno pivce nedeljno neće baš da me uništi. Al' se vadim, a? 
, neće da škodi, štaviše.

Juče sam obišla neke radnje i sablaznila se kakve odvratnosti prodaju - ne pričam o dezenima, to je stvar ličnog ukusa, nego o materijalima koji izgledaju kao nešto iz karton-naselja - i na kraju u kineskoj nađem za iste pare fenomenalno i kvalitetno tkanje, potpuno ide uz moderan minimalistički nameštaj, i još se ne pegla, sreća najveća. Čak su i oni skopčali da više ne živimo u devedesetima... prijatno iznenađenje.
I ua za naše lokalne prodavce metraže.

A imali su nekoliko baš-baš dobrih, pritom sam našla boju koja se užasno retko nalazi, ne znam kako bih opisala, ali znaš šta je off-white... pa tkane nešto kao pelene, liče na gazu, deluje glupo kad opisujem, ali definitivno će mu ići uz Ikein nameštaj... skroz su me oduševili.

Korisnika u ovom forumu: Nema registrovanih korisnika i 7 gostiju
Copyright 2017 © Dijeta.net. All Rights Reserved. Pokreće ga phpBB® Forum Software © phpBB Limited.