KPJ napisao:ili ti nesto nije u redu sa onim s cim si slikala

Na to sam juče mislila, ovaj mobilni vrlo čudno definiše konture kad je kontrast tamno-svetlo, tako da nisam baš onoliko tanka, mislim, volela bih ja

, al' nisam. Sad sam nešto kao na prvoj slici, samo što je ta slikana sa visine pa su mi noge pomalo kao trupčići. Ima tu i kuka i struka... više kuka nego struka...

...i salca... neverovatno šta sve stane u taj 51 kg, ko bi me video uživo, stvarno me nikad ne bi nazvao mršavom, sve je to zaobljeno i tapacirano.

A za mlados', devojke, ima jedan neprevaziđen savet... posle trideset pete slikajte se isključivo mobilnim s niskom rezolucijom. Zaglađuje bore bolje nego botoks.

(A dete, naravno, treba roditi posle treće godine fakulteta, i onda si zagarantovano mlada mama.)
E sad ozbiljno... ja se slikah zbog cipela (onako čupava i bez šminke - inače sam mudro krenula s polusuvom kosom, pa je vetar dovršio frizuru), a dobih neočekivane komplimente... šta da kažem osim

!
DijetLa & ostalo - dva dana krkam dvopek i ustajem s normalnom facom, ne smem još da se radujem unapred, ali bilo bi bajno ako sam uspela bar malo da sredim taj problem.

Danas je dan za brljanje, pa imam priliku da proverim, prošlog vikenda praktično nisam ni brljala. Mada ni danas nemam volje, najavilo se neko druJStvo pa otkazalo... a ništa gluplje nego da brljaš sam sa sobom. Mada... juče me neki ovde... ahm...

...podsetiše na đomleze, e sad, to je greota u električnoj rerni spremati, ali zato bi mogla da padne jedna bosanska maslenica, hm. Odoh da konsultujem šefa kućne radionice.

Edit* - šef odbio da skloni laptop i svoje prnje da bih razvlačila kore, tako da smo izglasali filiju... al' će nam bude loše.
D: jogurt sa začinima, 1 dvopek
R: begova čorbica dan III, salata
U: neskafa sa 1,5 dl mleka, 2 mandarine
V: filija (lisnata "razlevuša" s kajmakom i maslom), kiselo mjekce, neka salata