Odgovori 9033 postova
Puževska dijeta (slike str. 3, 78)
  • dudank
    Profesionalac
    Profesionalac
    Pridružio se: pre 16 godine

Re: Puževska dijeta (slike str. 3, 78)

od dudank » pre 15 godine

Hvala vam, mile... :) Samo javljam da sam preživela, bilo je to 35 minuta pakla, a sad anestezija popušta i kreće nova paklena tura od dve nedelje bolova... ali doktor je prezadovoljan i očekuje odličan ishod. Sekao je i krpio baš mnogo-mnogo... četvorostruk dren... kaže da ne želim da znam šta mi je radio. :D Tako da sad idem da legnem, ne brinite se ako se ne jvljam.

Hvala vam što ste danas bile uz mene!!!!!!!! :009: :009: :009: :009:
  • tratinčica
    Amater
    Amater

od tratinčica » pre 15 godine

Brzo mi se oporavi, držim fige iz sve snage da bolovi što pre prođu :009: :009:
  • Nena3110
    Još malo pa profi
    Još malo pa profi

od Nena3110 » pre 15 godine

Dudice, hrabrice moja :009:
    Drago mi je što je sve dobro prošlo, znam da te sada čeka najteže, ali i to će proći i biće samo ružno sećanje.
    Želim ti uspešan i brz oporavak. :ljubav2:
  • lasata
    Urednik
    Urednik
    Pridružio se: pre 17 godine

od lasata » pre 15 godine

Do sada je sve uveliko gotovo... Zelim ti brz i lagan oporavak i saljem ti puno, puno pozitivne energije...

Slika
    "...i svaki put kad budeš komadić sebe dao i svoje snove svetu po vetrovima slao, ličiće jutro na tebe više nego na druge..." Mika Antić
  • dudank
    Profesionalac
    Profesionalac

Tu je energija, hvala što mi je šaljete! :skakutalo: Imam užasno jake bolove, ali ih začudo podnosim bez problema, upravo sam se digla da ispušim cigaretu pa koristim priliku... doktor se danas našao u čudu što sam bila tako hrabra, ali on ne zna kakvu ja podršku imam ovde! :skakutalo: Uzgred, majci i sestri sam javila tek danas, vi ste znale pre svih. :009:

Dnevni raspored mi je preko dana nalivanje proceđenom povrćnom čorbicom, predveče komad sira i nešto kašasto (večeras je npr. bio kromir pire na vodi, sutra će biti kaša od tikvica), to samo još neki dan dok se ne smire alarmirana crevca, a posle se vraćam u redovni kolosek... sve je ispalo triput bolje nego što sam se nadala, e sad još jedino ne znam kako će izgledati previjanja, može da se desi da budu gadna, a čak i ako je operacija 100% uspela, posle nje bi me čekala korektivna hirurgija... ali zasad sam presrećna što sam makar jedan veliki komad muke rešila!

Sve vas :009: !!!
  • mvera
    Amater
    Amater

od mvera » pre 15 godine

Bravo, mila!!!!
    Najgore je prošlo, sad samo hrabro u oporavak. Daće Bog da sve bude lakše nego što očekuješ... :009: , :009: , :009: .
  • 314pezos
    Urednik
    Urednik

od 314pezos » pre 15 godine

Veoma me raduje uspeh operacije i još više me raduje tvoja velika pozitiva u celoj situaciji i sigurno će u tom raspoloženju i sam tok oporavka biti još više uspešan od uobičajenog (a za cigaru ćemo popričamo više :03:) :009:
    Slika
    Slika
  • lasata
    Urednik
    Urednik

sve je ispalo triput bolje nego što sam se nadala

Ma znala sam ja... :skakutalo:
    Sada ti zelim sto brzi oporavak... Kad ces kuci? :D
    "...i svaki put kad budeš komadić sebe dao i svoje snove svetu po vetrovima slao, ličiće jutro na tebe više nego na druge..." Mika Antić
  • dudank
    Profesionalac
    Profesionalac

Kod kuće sam, Las, moj dr je pristalica humanog lečenja... sve što može, operiše pod lokalnom i odmah te šalje kući, što je 20 puta podnošljivije (da ne pričam koliko su uslovi higijenskiji nego po bolnicama). Jeste da sam primila 4 doze lokalne u 8 faza i da sam dobar deo intervencije osetila, brrr, 35 minuta uopšte nije malo, za to vreme je mogao dva slepa creva da izvadi, ali ovako je me je poštedeo nekih drugih muka... sad još da vidim danas kako će da izgleda previjanje, nešto mi je tu bio mutan :evil: , ali valjda neće biti toliko strašno...

Inače stoka nije izdržala, stala sam jutros na vagu i pala u nesvest... skoro ništa ne jedem poslednja dva dana, samo sam užasno naduvena od lekova, ali da mi pokaže 53... pa stvarno. :(

Inače, Gile, što se tiče cigareta - tu sam takva stoka neopevana... jednom su mi dozvolili čak da zapalim na hirurškom stolu dok sam čekala, mislim da sam presedan u istoriji medicine. :16:

Uh, ala sam se raspisala... ali uglavnom ležim, smorila sam se, a mrzi me da premeštam kompjuter... :)
  • madam mim
    Amater
    Amater
    Pridružio se: pre 15 godine

od madam mim » pre 15 godine

upravo sam se digla da ispušim cigaretu

Što kaže u "Ko to tamo peva" - ovaj čovek je neuništiv :D - kakva žena!!!! Hvala Bogu da je to iza tebe, i znam da ti neće biti bajka još neko vreme, pa se bar tešim da si lepo izduvanila :wink: Kad ti dođem ja tamo, znaš - ali nemam srca da te grdim, nego kad ti bude dobro da mu damo :pivo: , važi? :009:
  • lasata
    Urednik
    Urednik

Dobro je da si kod kuce... Psihicki je lakse a i ti imas tog svog vrednog drageca... :D
  • Nena3110
    Još malo pa profi
    Još malo pa profi

od Nena3110 » pre 15 godine

I ja se radujem što si kod kuće, kod kuće je najbolje :)
    Želim ti brz, brz oporavak :009:
  • dudank
    Profesionalac
    Profesionalac

Počeću da žalim za bolnicom... upravo sam ustanovila da mm sve zna osim da me previje. :zid: Sad sam samu sebe ufačlovala... celu noć nisam spavala od bolova. :(
  • lasata
    Urednik
    Urednik

Pa zar to ne moze da uradi neka terenska sluzba bar prvih nekoliko puta? :? I jesi dobila nesto protiv bolova... Nemoj da trpis ako ne moras... Pregurala si glavno pa sad gledaj da sto manje trpis...
  • mirnisan
    Amater
    Amater
    Pridružio se: pre 15 godine

od mirnisan » pre 15 godine

čestitke za hrabrost :30:
    ako smiješ popij nešto protiv bolova.

kuća jeste bolje riješenje,ali se znamo opustiti pa napravimo koji pogrešan korak i zato nas zaboli više nego što bi da mirujemo. primiri koji dan uz tv i neku lijepu knjigu.
Odgovori 9033 postova