Od onog kolačića juče lepo sam se nadula... na vagi 900 g više, ali na to sam bila spremna, svesno sam žrtvovala duševni mir zarad parčeta kolača... splasnuću do sutra. Valjda.
U međuvremenu sam u radosnom nestrpljenju, pošto sam juče imala jedan od svojih nastupa nepromišljenosti... zove me veliko dete i kuka da ga spavaća soba baca u očaj, dnevna mu je super, ali ta mala je baš mala, plus ima neko ispupčenje u zidu i ogroman ormar, pa je duplo više zakrčena nego što bi morala da bude... i još je ormar pun nekog lepka od kojeg non-stop kija... samo što ne plače, a ne menja mu se stan jer je stvarno našao super gajbicu. I majka kô majka, upregnem ga odmah da zove gazde i da pita može li taj ormar da leti (može), a ja okrenem jednu privatnu stolarsku radnju i naručim detetu zgodan nameštaj... valjda nije glupa investicija, svi komadi su mali i laki, moći će da ih seli ako bude rešio, a već danas mu stižu

Ne znam šta jedem, volela bih da ukomponujem još jedno parčence kolača, nek ide život...

D: jogurt s lanom i biljčicama - 150
R: ogroman tanjir šopske (sa oko 150 g sira) - ovo valjda nije više od 300??
U: parče kolača, neskafa s mlekom - ukupno 460
V: juneća šnicla, salata - oko 500
manji brlj... agava i limeta... gold...