Odgovori 9033 postova
Puževska dijeta (slike str. 3, 78)
  • lasata
    Urednik
    Urednik
    Pridružio se: pre 17 godine

Re: Puževska dijeta (slike str. 3)

od lasata » pre 16 godine

Puzicu, jel' ti to ode na odmor? 8)
    "...i svaki put kad budeš komadić sebe dao i svoje snove svetu po vetrovima slao, ličiće jutro na tebe više nego na druge..." Mika Antić
  • dudank
    Profesionalac
    Profesionalac
    Pridružio se: pre 16 godine

od dudank » pre 16 godine

Nisam još, krećem preksutra, tridesetog, ali me kompjuter sve vreme nije puštao na forum, zbog konjetine... :( Jedva sam uspela sad da uletim (KONAČNO mi ne daje obaveštenje da je opasno!), zato nemojte da se ljutite ti i Giga što ne mogu da pišem jelovnik detaljno za sve ove dane, ukratko: razbijam se od povrća, mesa i jogurta (vratila sam se na svoj dosadni čorbasti režim), juče imala čak 51 kg, zato sam radosno pomerila tiker na umerenih 51,5. :D

Za slučaj da ne uspem ponovo da uđem do četvrtka - SVIMA ogroman pozdrav i srećno dijetarenje!!!!!! :) I veeeeeeliki poljubac! :009: Eto me opet natrag dvadeset i prvog ili drugog avgusta! :)
  • lasata
    Urednik
    Urednik

E pa ondaK, srecan ti put i lepo se provedi i nemoj slucajno da se ugojis na odmoru... :wink:
    "...i svaki put kad budeš komadić sebe dao i svoje snove svetu po vetrovima slao, ličiće jutro na tebe više nego na druge..." Mika Antić
  • dudank
    Profesionalac
    Profesionalac

Hvala, Lass! :) Biće i neka nova sličica, nadam se. (A pogotovu ako se ugojim, tad ću da postavim sliku sebi za KAZNU. :D ) Ali da mi je neko zmus rekao da ću ove godine na more sa ovom kilažom... rekla bih mu u oči da lupeta. Eto šta bi zahvaljujući forumu. :) Počela sam čak da zacrtavam neke ozbiljnije duugoročne planove - u smislu VEŽBANJA, tako da će me još i te kako biti ovde... zato mi čuvajte dnevnik kao zenicu oka svoga. :D

Ovo sad sam uspela da uđem iz desetog puta, pa ako se ne vidimo... još jedan poljubac svima! :009: I da vas zateknem mršave!!!! :)
  • BeogradjankaONLINE
    Amater
    Amater

od BeogradjankaONLINE » pre 16 godine

Za slučaj da ne uspem ponovo da uđem do četvrtka - SVIMA ogroman pozdrav i srećno dijetarenje!!!!!! :) I veeeeeeliki poljubac! :009: Eto me opet natrag dvadeset i prvog ili drugog avgusta! :)

Hvala, Dudo, i tebi srecan put i odmor zelim. Cestitam za minus i izgubljene kilograme!

Izbor je na nama - tri meseca prodje pa prodje, a mnogo toga moze da se promeni za to vreme :)
  • 314pezos
    Urednik
    Urednik

od 314pezos » pre 16 godine

Dudo sretan ti odmor i lep provod i nemoj tamo da se puno opterećuješ sa dugoročnim planovima već se prepusti trenutnom ugođaju.

Pozz od Gige :D
    Slika
    Slika
  • dudank
    Profesionalac
    Profesionalac

Hvala, ljudi, i srećan odmor svima vama koji sad idete (za tebe, Giga, znam da ideš uskoro). :)

Ja malopre u nastupu nepromišljenog oduševljenja (još imam manje od 51,5 :013: ) uleteh u radnju i kupih dva minijaturna šorca - tako da ću stanje kilaže znati po količini smeha koji me bude pratio kad uveče šetam glavnom štraftom... :D Danas verovatno neću ni stići više da ulećem na forum, zato još jednom pozdrav svima i OGROMNO HVALA što ste me motivisali i naterali da se uljudim! Vidimo se! :skakutalo:
  • Bobili
    Amater
    Amater

od Bobili » pre 16 godine

Dudo, srećan put i od mene...Pošto ja ne idem na more, bućni se i za mene jednom... :D
    :009:
    Volim te ne zbog toga sta si ti, vec zbog toga sta sam ja kad sam pored tebe...
    ...Que yo siempre la adoré Y que nunca la olvidé,Que mi vida es un desierto, y muero yo de sed
    Y dígale también Que sólo junto a ella puedo respirar...
  • 314pezos
    Urednik
    Urednik

A po povratku sa mora da se nađe i kakva lepa slička na forumu u tim HOT šorcevima :D
    Slika
    Slika
  • dudank
    Profesionalac
    Profesionalac

Uspeh da uletim pred polazak! :) Biće slika, biće, samo se još ne zna hoće li biti pohvalne ili ne... :D

Bobili, obećavam jedno žestoko plivanje za tebe! :)

Za dva sata krećem, znači - vidimo se kroz tri nedelje... :) Evo mašem svima... :mahalo:
  • 314pezos
    Urednik
    Urednik

Pa pa i sretan put :mahalo:
    Slika
    Slika
  • lasata
    Urednik
    Urednik

:mahac:
  • dudank
    Profesionalac
    Profesionalac

Evo i mene, jutros stigla! :013: Nadam se da su svi na forumu OK, sad nisam stigla da pogledam ko je kako napredovao, ali videću večeras, nadam se, kad rešim neke poslovne zavrzlame koje su me dočekale. :) Biće i sličica - čim uspem da otkrijem kako se prebacuju s novog mobilnog :shock: - ali ukratko, bile su ovo tri rajske nedelje, mada sam DODALA kilažu. Još neću da pomeram tiker, da budem prvo sigurna koliko sam dodala, kilo ili kilo i po, ali u svakom slučaju izgleda da sam nabila mišiće jer mi je odeća super komotna, centimetri su čak i manji nego pre mora. :wink: I celulit se drastično istopio... jednom rečju, zadovoljna sam. :) Sad punom parom na završnicu... :)

Vidimo se!!!!
  • lasata
    Urednik
    Urednik

Dobro dosla nazad Puzicu... :D
  • KALESIJA
    Amater
    Amater

od KALESIJA » pre 16 godine

Super sto se vracas da izguras do kraja dijetu.Pusa
Odgovori 9033 postova