Odgovori 9033 postova
Puževska dijeta (slike str. 3, 78)
  • tratinčica
    Amater
    Amater
    Pridružio se: pre 16 godine

Re: Puževska dijeta (slike str. 3, 78)

od tratinčica » pre 15 godine

O, kakva sreća, želim mu mnogo uspeha :skakutalo: :skakutalo: :013: , najviše što čovek može da postigne su zdrava i uspešna deca :D
    Mami srećan rođendan :veseljak: :veseljak:
    Uživajte i obavezno popi jedno za mene :pivo: :zuba:
  • dudank
    Profesionalac
    Profesionalac

od dudank » pre 15 godine

Hvala vam, hvala, hvala svima :skakutalo: , zavitlava me trenutno kompjuter i ne da mi da tražim sličice po netu da postavim bar jednu tortu, ali ne znam šta bih dala da možete svi sad da banete ovamo kod mene uživo!!! :ljubav2: :ljubav2: :ljubav2:

Za dete sam čak i ja bez reči, jeste da je radan i talentovan (i moj :D ), ali na likovnim akademijama je vazda bila jaka konkurencija, pa još ako neko ima vezicu... tako da smo zaista drhtali da li će da prođe, a pogotovu se nismo zanosili nikakvim velikim poenima, o tome nismo ni razmišljali, ali eto... ma presrećna sam, šta da kažem... :D

A sinoć me mm dodatno ubi poklonom, prvo mi je dao neke standardne, tako da sam mislila da je to sve (i u svakom slučaju se silno obradovala), a onda ispovrte kutijetinu sa ogrlicom... na stranu što je to masa od srebra i ogromnog poludragog kamenja, i što je unikatni umetnički rad, nego što je to specijalno naručio za mene, on je birao kamenje i stil (nešto kao srednji vek) i način izrade "u skladu s mojim ukusom"... kao da ja imam neki "ukus", nikad u životu nisam nosila skup nakit... :16: Elem, ne može da se opiše taj osećaj, da neko ko te voli ne žali para da te ukrasi... :placljivko: Rekla sam mu da konačno razumem sponzoruše i da ću rado biti njegova doživotna sponzoruša. Ali sve mi je prošlo kroz glavu, neke naše godine siromaštva i kako smo "kupovali" tako što smo gledali izloge i pričali šta ćemo jedno drugom da kupimo "kad nekad budemo imali para"... i godine u kojima on nije imao posao, pa mu je uvek bilo glupo da mi kupi nešto iole krupno od "mojih" para... prosto imam osećaj da bi me pozlatio sad kad bi mogao, eto, u tome je stvar.

Rastura me kompjuter, izgleda da sam dokačila neko virušče, pa pišem ovaj post pola sata... nadam se da ću uspeti da svratim još koji put, ali u međuvremenu svima šaljem veliki :31: !!!!

Uf, da ne zaboravim, na vagi jeste kilo manje! :013: Išla sam na klasičnu varijantu za koju znam da uvek pali, preko dana samo tečnost (jogurt, mleko, poneko pivce :oops: ), poneka voćka, normalna večera u normalno vreme... i evo mene na 50. :)

:009: SVE!
  • tratinčica
    Amater
    Amater

od tratinčica » pre 15 godine

E sad sam se raznežila :D . Kakva pažnja :) . Sve pohvale za muža :) . Kakav divan rođendan :D .
  • Bobili
    Amater
    Amater
    Pridružio se: pre 17 godine

od Bobili » pre 15 godine

Postadoh ja baba gatara :shock: ...Ali bitno je da sam pogodila...
    Šta reći za mm sem svaka čast, ostala sam bRez teksta, od mene ima veeeeeeeeeeeeliku plusčinu...Pa je li Bosanac ili nije :oops: ?
    Ja danas padoh od posla, jutros zamjesih hljeb, pa skontam da sam zaboravila da stavim so :zid: , pa naknadno dodaji, pa sad vidjećemo šta će biti. Malopre sam namirila ćurane (ili ćurke, još nisam skontala pol :D ) ,sad završih usisavanje, odoh ondaK u baštu da snahi naberem luka, pa moram još oprati kupatilo, pobrisati prašinu i to je to...OndaK ću sebi skuvati kafu i ćeifati...
    Uh, ala se napisah, nekako uvjek kod tebe završim sa malo većim postom... :D Kaži da brišem ako smeta
    Volim te ne zbog toga sta si ti, vec zbog toga sta sam ja kad sam pored tebe...
    ...Que yo siempre la adoré Y que nunca la olvidé,Que mi vida es un desierto, y muero yo de sed
    Y dígale también Que sólo junto a ella puedo respirar...
  • dudank
    Profesionalac
    Profesionalac

Mmm, Bobili, piši slobodno, uživam kad čitam o normalnim aktivnostima, moj rad se uglavnom svodi na ceo dan za kompjuterom i poneki skuvan ručak, tako da mi, verovala ili ne, čak i takve stvari kao što je čupanje luka zvuče neizmerno poetičnije nego ovo što ja radim... prosto sam osetila miris bašte, sa sve lukcem. :)

Još jednom svima :009: , bežim da se malo posvetim ovim mojim momcima, ne da su zaslužili, nego nema kud dalje... :)
  • lasata
    Urednik
    Urednik

od lasata » pre 15 godine

Eto kako se strepnja pretvorila u savrsen dan... Svaka cast muzicu za ideju... Nadam se da cemo videti ogrlicu na slicici... Zvuci fantasticno... :D
    "...i svaki put kad budeš komadić sebe dao i svoje snove svetu po vetrovima slao, ličiće jutro na tebe više nego na druge..." Mika Antić
  • dudank
    Profesionalac
    Profesionalac

Evo, mećem... :) Oduševila sam se idejom, kombinacija pravilnih i nepravilnih kamenova... pa još muštrao ženu da radi kamenje u šupljim okvirima, ne zalepljeno za podlogu, što je mnogo teže za izradu... baš, baš srednjovekovna fora izrade. Još ne mogu da dođem k sebi, ne bih očekivala da ijedno muško ide do takvih detalja... i to za mene. :placljivko: Eto, raspilavih se ja opet...
    Poslednja izmena od dudank u 03 Jul 2010, 17:09, izmenjeno 1 put ukupno.
  • Bobili
    Amater
    Amater

od Bobili » pre 15 godine

Predivna je Dudo stvarno...Svaka mu čast još jednom... :009:
    Volim te ne zbog toga sta si ti, vec zbog toga sta sam ja kad sam pored tebe...
    ...Que yo siempre la adoré Y que nunca la olvidé,Que mi vida es un desierto, y muero yo de sed
    Y dígale también Que sólo junto a ella puedo respirar...
  • lasata
    Urednik
    Urednik

Skroz luda ogrlica i zaista deluje starinski... 8)
    "...i svaki put kad budeš komadić sebe dao i svoje snove svetu po vetrovima slao, ličiće jutro na tebe više nego na druge..." Mika Antić
  • natashka
    Amater
    Amater
    Pridružio se: pre 15 godine

od natashka » pre 15 godine

Cestitke i za dete i za rodjendancic!!! :veseljak: :013: :skakutalo: Sad uzivas, pretpostavljam u svojoj novoj haljinici!!! A poklon je FANTASTICAN!!! :009:
  • Dobar Komad :-)
    Početnik
    Početnik

od Dobar Komad :-) » pre 15 godine

Dudic,ogrlica je extra!Svaka mu cast. :D
    :009: te!
  • 314pezos
    Urednik
    Urednik

od 314pezos » pre 15 godine

Ogrlica je extra 8)
    Slika
    Slika
  • ducamoris
    Početnik
    Početnik

od ducamoris » pre 15 godine

Slika
    Baš ste slatki...

Ogrlica je...EXTRA...
    Želim ti puno ovakvim rođendana!Slika
  • dudank
    Profesionalac
    Profesionalac

Hvala vam svima, mojim milima :31: ! Ja tek sad konačno upadoh kao čovek, ne smem da kažem dokle sam spavala :oops: , ali ne zato što je bilo divljanja, nego mi se razbio san kad sam došla noćas kući, valjda me je slomila sva ova napetost, pa sam sela i čitavo jutro radila, mada sam više presipala iz šupljeg u prazno. Sinoć smo imali jedno smireno veče, naravno da nam nije bilo do nekog besnog provoda u ovoj situaciji, nismo se čak nešto pokazali ni u piću (ja sam iz nepoznatog razloga lokala vodu kao sumanuta, na kraju su me zavitlavali), ali smo zato muški počastili društvo. :)

Od danas bi trebalo da se vratim na neke normalne jelovnike, ali nisam sigurna da mogu, stalno me sustižu neke trzavice, trenutno je npr. iskrsao problem vezan za posao, ne mojom krivicom niti greškom, ali tiče se mene i moram ja da ga razrešim, i upravo jedem sopstveni želudac, dakle nikad neću naučiti da se ne nerviram zbog takvih stvari. U principu nikad nisam zaista jela na nervnoj bazi, više je obrnuto, i iz ovih poslednjih nedelja se vidi da se nisam ugojila, ali jesam jela prilično nebulozno, jednostavno trenutno nemam snage da pratim neki ustaljeni raspored. Zato ne bih ni da pišem jelovnike, sigurno neće biti za uzor. Makar dok ne rešim ovu muku s poslom, možda ću uspeti da se priberem čim to prođe. (Najgluplja vrsta problema - znaš da će se rešiti, ali dok se ne reši, crkneš, i uopšte imaš želju da nekog udaviš.)

Eto, nisam ništa pametno danas rekla... a nisam ništa pametno ni jela, tj. ne mogu da jedem uopšte, potrudiću se makar da večeru razbijem na dva dela i da to bude nešto zdravo. I obećavam da se neću ugojiti. :)

Svima lep dan želim! :009:
  • lasata
    Urednik
    Urednik

Proci ce i to... Znas da sve prodje... :)
Odgovori 9033 postova