Odgovori 9033 postova
Puževska dijeta (slike str. 3, 78)
  • BeogradjankaONLINE
    Amater
    Amater
    Pridružio se: pre 16 godine

Re: Puževska dijeta (slike str. 3, 78)

od BeogradjankaONLINE » pre 15 godine

Smrzoh se. Kod mene bilo otvoreno, pa dete otvorilo kod njega, odjednom promaja, hladnoooo ... sad sam svoje pendzere zatvorila .. a do pre 2 dana sam se `ladila klimom ...

Eee, ja chuvam sminku iz `78. :D Ali ne koristim ... bilo mi zao da bacim i ako je proslo nekoliko godina, i tako to ostade do dana danasnjeg :) A lepo mi kad otvorim kutiju pa gledam .. pa se prisecam kako sam se mackala :)

Ne znam sta me je to sinoc iritiralo .. `bem ti svrab .. mozda i nije od sminke .. ma ko zna na sta sam ja alergicna. Mozda na skidac sminke, kremu, tonik .. jer se meni svrab ociju periodicno ponavlja, a s obzirom da se nekako poklopi i sa sminkanjem, ja izvela zakljucak da je od sminke.
  • lasata
    Urednik
    Urednik
    Pridružio se: pre 17 godine

od lasata » pre 15 godine

Eh Dudo... Tebi smetaju belanca, meni zumanca... Nas dve se nikad za stolom ne bi pobile... :D
    "...i svaki put kad budeš komadić sebe dao i svoje snove svetu po vetrovima slao, ličiće jutro na tebe više nego na druge..." Mika Antić
  • mica66
    Amater
    Amater

od mica66 » pre 15 godine

dudank napisao:... i jeste, Mico, i meni je stomak kao lubenče - to je definitivno od sedenja u zdravom položaju, em je zdrav za kičmu (Kvazimodo pilates), em dodatno estetski oblikuje pivske stomačiće ("imaćete volumen kao nikad pre").

Glamurozno smehotresno - cerekam se vec pola ure. Mislila sam da si prevazisla sebe, ali u sledecim postovima vidim da si resila da nas pobijes humorom. Samo napred dragice, uvek sam tu za arlaukanje od smijeha!
    Kad bi uspeo da upise bilo bi bogovski - fotografija je divna disciplina. Da ne pricam o tome kako fotografi odlicno saradjuju sa slikarima i dizajnerima - kreativnost vrca na sve strane. Od sveg srca mu zelim da uspe - imace predivno zanimanje, a moze i lepo da se zivi od istog. Sa druge strane, vas dvoje mozete da odahnete od brige, mlad covek kad radi sto voli - ne pravi probleme.
    sto me ovaj ticker nervira, stalno mi nabacuje da mi je idealna 55kg !
    ovo nam je staro stanje - dok nam je Djolence bio veseo. a onda smo zavrsili sa veseljem ...
  • dudank
    Profesionalac
    Profesionalac

od dudank » pre 15 godine

Hvala, Mico, znači mi mnogo kad čujem tvoj pametan rezon. :) Stvarno nisam u toku kakvi su izgledi za tu grupu, ali računam da je istražio materiju i da zna šta radi, ja mu odmalena tupim da ne treba studirati ono što voliš da studiraš, nego ono što ćeš voleti da radiš, jer to je ono s čime se zakucaš za ceo život... i eto, odabrao je s čime će da bude srećan... zato sad i ćutim i šuškam, više se ja tu ne pitam sem da dajem dengice. :) Pod uslovom da prođe, naravno... :cry:

Upravo sad javiše mm da mu je otac u mnogo lošem stanju, izgleda da nema spasa... :( Ako nestanem ovih dana, da znate šta je.

Da krenem sa upisivanjem pa bežim:

D: jogurt s lanom
    U1: lubenica
    R: čorbica od povrća (jučerašnja)
    U2: neskafa sa 1 dl mleka
    V: odrezak pečenog buta, kriška sira oko 100 g, ljute paprike
    Poslednja izmena od dudank u 23 Jun 2010, 22:38, izmenjeno 2 puta ukupno.
  • madam mim
    Amater
    Amater
    Pridružio se: pre 15 godine

od madam mim » pre 15 godine

....ništa pametno što i sama ne znaš ne mogu da ti kažem.... :cry: ...ako se već desi, samo neka se ne muči. :009:
  • Nena3110
    Još malo pa profi
    Još malo pa profi

od Nena3110 » pre 15 godine

Uh, Dudo, ja ispucala volju za kuckanjem ostade mi tvoj dnevnik na kraju...samo ti budi dobro, ima stvari koje čovek mora da prihvati, ne može da promeni, što čuh sinoć u nekom filmu, Bog je velika tvrdica, sve nas hoće ponovo da uzme sebi.
    Ovde ide neki setan poluosmeh, ali nema takav smajlić.
    Kiss! :009:
  • ducamoris
    Početnik
    Početnik

od ducamoris » pre 15 godine

Duki, drži se...

da ti izmami osmešak...
    Slika
  • dudank
    Profesionalac
    Profesionalac

Uf, Duco, kad bih umela tako natenane da žvaćem... gde bi mi bio kraj! :) Kako je smirena, hehe. :)

Šta da kažem sem da je strašno kad nekom nema leka i kad se ovako iščekuje... mislili smo da će deda da se izvuče, ipak nije toliko star čovek, ali izgleda da nema ništa od toga... bar da smo blizu, nego ni to... tuga. :(
  • mica66
    Amater
    Amater

od mica66 » pre 15 godine

auhhh ... opet tuga ... kisa, kisa ...
    sto me ovaj ticker nervira, stalno mi nabacuje da mi je idealna 55kg !
    ovo nam je staro stanje - dok nam je Djolence bio veseo. a onda smo zavrsili sa veseljem ...
  • BeogradjankaONLINE
    Amater
    Amater

od BeogradjankaONLINE » pre 15 godine

Bas mi je zao, Dudo, ali znas kako kazu: samo da ide po redu :(
  • tratinčica
    Amater
    Amater

od tratinčica » pre 15 godine

Vidim ovde je "predprijemno" ludilo. Saosećam i navijam. :D
  • dudank
    Profesionalac
    Profesionalac

Uf, sad je već uveliko "prijemno" ludilo... juče i danas je bio preliminarni ispit, sutra ćemo znati da li je dete prošlo u drugi krug. On kaže da je zadovoljan kako je uradio crtež, samo još profesori da budu zadovoljni. :17: Ne razmišljam dalje od toga u budućnost, šta bude - biće.

Malo sam i ja došla k sebi, juče me je baš otkinulo ovo sa svekrom, podsetilo me je na situaciju s mojim ocem pre 15 godina i na to bespomoćno iščekivanje. Ali opet, niko nema koristi od toga da se bedačimo pre vremena. Jedino mi je krivo zbog nekih naših debilnih "standarda" ponašanja, da se ja pitam, zapucali bismo sad, dok je čovek još živ... kad umre, biće mu svejedno. A mi umesto toga čuvamo taj "kredit" da bismo mu otišli na sahranu... e baš me ogorče takve stvari.

Još bi bilo fino kad bih imala čime da ubijam nervozu... s poslom mi se opet javila neželjena pauza i pojma nemam kako ću ispuniti vreme do srede... a to će biti i veliki finansijski manjak, što mi trenutno nikako ne prija. Manj da idem da berem neko voće :D , da uposlim mozak i ruke, a i neki dinar da uzmem... ufff, trebalo bi da se radujem svakom slobodnom danu, a ja ne mogu i ne umem.

Ispade sad da samo nešto mračim... izvinjavam se, naletele nezgodne teme. :neznalica:

Dosadni jelovnik za danas:

D: jogurt s lanom
    R: lubenica
    U: neskafa sa 1 dl mleka
    V: svinjski odrezak (dokrajčila but), ljute paprike, kriška sira 150 g... i pivo

Edit* - Ipak sam dobila materijal za rad, eto lepe vesti... :)
    Poslednja izmena od dudank u 25 Jun 2010, 01:37, izmenjeno 1 put ukupno.
  • ducamoris
    Početnik
    Početnik

od ducamoris » pre 15 godine

da uposlim mozak i ruke

Znam, kako je...ja sam svojevremeno da ne bi skrenula ili robijala nekoga (ugojila se već jesam) okrečila stan. Radna terapija je čudo, mada nekada i na nju neko treba da me natera. Naprimer, sada mi se ne pegla.

Držimo fige za sutra...
  • dudank
    Profesionalac
    Profesionalac

Objavili su rezultate noćas... dete prošlo u drugi krug! :skakutalo:

Uffff... pola brige manje. :)
  • ducamoris
    Početnik
    Početnik