Jel' sad smem da pišem?

A nemam baš šta reprezentativno ni da napišem, budući da sam sinoć malo brlj-brlj

, 205 kalorija hemije, što će reći da sam uz planirano pivo zveknula i pola litra fante... bez povoda.

A uz onu papriku sam diskretno dokačila i malo više pavlake... i sve sam nešto jela "rasplinuto", sipam nekoliko zalogaja, pa se zablenem u rad, pa opet... tako da mislim da sam pojela i količinski više, sreća te je uglavnom bilo povrće, ali bilo je još malo pa u mom najboljem starom stilu jedenja uz rad. Tako da još neki dan ne bih zvanično na vagu, tj. ako me puštate da se još malo vadim na pms.

Mada na vagi stvarno variram kao besna, tako da ko zna... možda i neće biti katastrofa. (A možda će i biti.)
E, a sad bitno obaveštenje: Japanci su u pravu

, juče mi nisu smetala belanca, jeli smo i mm i ja i NIŠTA. Znači, jeste fora u termičkoj obradi. Naravno da sad nećemo da navalimo kao besomučni, oprezno ćemo da ih uvodimo, juče je to npr. bilo otprilike pola belanceta po osobi, ali za mene je to ogroman napredak.

Još sam pročitala da alergijska reakcija na belance generalno slabi kad se belanca uvedu u ishranu na ovakav način, tako da je i to mogući bonus... Što kaže Beo za tri milke, e tako bih ja sela i spucala dvanaest jaja na oko.

Sad smo smislili kako da ovih dana spremimo svoje omiljeno letnje jelo, tzv. hilandarska jaja, ja ga nisam okusila dobrih 10 godina, mm nešto manje... probali bismo da prvo ispečemo belanca u rerni (ako išta od njih ostane), pa onda da dodamo žumanca & ostalo, biće to zanimljiv eksperiment.

Javljam ako uspe.
Posla preko glave, ali sam se od juče konačno vratila na "profitabilan rad"... najgore mi je što nisam imala vremena da nekud mrdnem, sad sam se prilično navikla na zujanje, ali čim prođe ova najavljena grozna sreda sa 17 stepeni... vraćam se u formu.
D: jogurt s lanom (oko 100 kcal)
U: neskafa sa 1 dl mleka (oko 60 kcal)
R: salata od krastavaca, 20 grama hleba (oprezno ga vraćam u upotrebu) - ukupno oko 150 kcal (sa sve uljem)
U: lubenica
(zato je neskafa popijena ranije) - nije prešla 200 kcal (možda je i manje)
V: izmena - pileća prsa (360 kcal), salata (max. 100 kcal), povrće sa sirom od juče (max 200 kcal)
i opet ostaje fore da se nešto doda...
- izbor pao na pivo
...i na bejk rols...pms/ms