Dobar dan svima želim, nadam se da se sunčate jer je dan dušu dao za to, i da se niste zezali juče po terasama pa sad na šabat morate da rintate kao neki glupi ljudi.

Toliko o mojoj organizaciji

, ali stvarno je juče bio dan za terasu... i zapravo ne žalim.

Danas je više dan za bazen ili tako nešto... iš, iš, grešne misli, mora da se šljaka (blok).
Juče je bio zastoj komplej... nalivala sam se vodom kao besomučna, i sva je ostala u meni... danas ustala sa 53 kg okroglo, dosad sam se svela na 51,5 i nadam se da do uveče još malo zbljofnem, eda bi mogla da se udenem u nešto tesno i prošetam papke. Sinoć nismo skoknuli do najdražeg kafančeta-restorančeta jer mi se nije mililo da se pomaljam iz kuće u vidu balona plus pod bolovima (al' sam zato noćas slatko blejala čitajući neke dečje knjige), a za večeras smo glasali za pivo-pica, pica-pivo (bez svake šale razmišljam da ponesem rezervnu bluzicu, zbog onog nesrećnog čilija), i to je to. U međuvremenu rabota... na terasu ću slabije da iskačem, ionako se pregrejala, a ne smem da je polijem zbog komšinice (ne znam da li sam se žalila, to je ona kojoj ni po kojem zakonu fizike moja voda ne prska na terasu, a uvek "samo što je oprala ćebe i potopila ga u bohor" - ne znam što je toliko važno da se naglasi bohor i koliko puta nedeljno pere ćebe, opravdano podozrevam da joj stoji neoprano celo leto na žici i samo služi kao argument

).
Da upišem, pa da se bacim na rad... sreća te je krimić, i to sasvim pristojan, bar mi nije dosadno.
D: kašika maslinovog s lanom
R: jogurt s lanom
U: opet jogurt, nisam imala živaca da pravim salatu, neskafa sa 1 dl mleka
V: pivo-pica (standardni vikend-brlj)
Ups, zamalo da zaboravim da stavim Neni sličku, uspela sam noćas da aktiviram aparat... mada sam već postavljala s Gugla, ali ovde se lepo vidi naspram ruke. Nenić, ovo bi ti bilo strava za tvoje radove, cvetić je skroz nežan i sigurno može lepo da se ispresuje, a ova "čipkica" okolo mu je preslatka.