za odolevanje iskušenju.
Duda zvana Karakter

Hvala, devojke, ali da znate da je to samo kad je jelo u pitanju, za neke druge stvari sam karakter nula. Šteta što neke stvari nisu za priču, verovatno bih ovde mogla da zabavljam narod svojim glupostima.

ja ću još malo sačekati pa dati svoje mišljenje.još će tu biti borbe sa onom mirisnom suhovinom.
Mirni, ne staj mi na muku

, imamo suhovine pun zamrzivač i mm stalno nešto iznosi i secka

, e sad, ne bi bio problem ni što secka, nego što je on od zimus oslabio 7 kila a jeo sve vreme, dakle ubiti.

(I osušiti, da se ne baci.)
Bravo, Dudo!

Hvala, Neno, tebi

!!!
Sad sledi moj monolog

, dakle: nebrljanje se isplatilo, kilaža PADA, i sve su šanse da ću ove godine, tj. za jubilarni četrdeseti rođendan, imati devojačkih 49 kila... i mislim, baš će to da mi pomogne da izgledam mlađe

, ali nije bitno, znam da ću da se OSEĆAM mlađe. Nešto sam baš razmišljala ovih dana, šta je sad to mene toliko uhvatilo da budem "mlađa", nikad nisam patila zbog godina... pa u stvari i nije to, nego sam zahvaljujući kilogramima, bolesti i blagoj depresiji dobrih nekoliko godina provela mnogo starija nego što mi sleduje, i sad mi je neviđeno žao što sam propustila to vreme, i eto pouke svima.
Kad sam već kod nadoknađivanja... nemam neki plan za vikend, ali uvek su moguće "last minute" kombinacije, pa bolje odmah da najavim da će biti neki manji brlj s piv/com, koliko danas ili sutra, ali definitivno manji... nemam volje da kvarim ovo na tikeru. Danas je još jedan neradni dan (valjda mi sutra konačno stiže neki materijal) i već postaje dosadno, ali valja to iskoristiti...

A i vreme je najs, mada mi je sunce jutros spržilo cveće (izraslo je akromegalično od preterane vlage, pa se danas samo skuvalo), ali ne zameram mu... nek je nama došlo naše sunašce.
D: jogurt s lanom i začinima
R: isto (preventiva za slučaj izlaska, da ne iskoči tibica)
U: neskafa sa 1 dl mleka
V: ogromna salata, musaka od junetine, tikvica, kojekakvog povrća i žumanaca (normalna količina - kalorije ne brojim), dodatak: juneća pljeskavica od 100 g
desert: jelenko-medenko
- 1 čaša