- šta da kažem, otkrovenje. Otkrovenje zato što smo mi dva tupsona koja godinama ne jedu jaja zato što smo oboje alergični na belance, a vazda nam bilo "žao" da bacamo belanca... i skroz smo izgubili naviku da razmatramo jaja kao opciju, plus se nikad ne bih setila da žumance iskoristim za sos, a fenomenalno je... potpuno zamenjuje brašno. (I još je bolje.
)
), a to što preko dana glabam salate, to opet pa zavisi od večere... kad je neka fina klopa, dabome da ću da se pričuvam za uveče.
(Sad kad mi drekne Las.)

A za dobru večeru vredi odgladovati.

to volim, to volim....

dudank napisao:Da prijavi atomjav šta je ručkao.
dudank napisao: Dake, ćevapi... posipam se pepelom (po pipcima), ali ja sam sinoć pojela brat bratu jedno 400 g ćevapa. Ne odjednom, jela sam uredno četiri puta (svaki put se tešeći da tu završavam),
svidja mi se ovo 4 puta, pa jos uredno, al' mjav nema pipdzane, on ima nozice!dudank napisao: Eto, Mico, sad možeš mirno da spavaš... jedem kao 'tica (hranu u količini od pet do šest svojih težina), ...
dudank napisao: ... kad je neka fina klopa, dabome da ću da se pričuvam za uveče.(Sad kad mi drekne Las.)
toliko da vec i ne pamtim kad sam kasno vecerala, tj, cak i kad ubijem kasno vecerinku, nema sansone da me oteras na knjav bar jedno 4 sahata. U glavi stalno lebdi Las: ne smes u kjevet, ne smes u kjevet ... i onda sta ? uzmem pa radimdudank napisao: .... fino me ovo lupilo po glavi, u mom uku i huku bar sam (po hiljaditi put) usput skontala da se ne treba mešati baš sa svakim svetom, ipak ja imam svoj mali svetić u kome se vredno radi i zarađuje (i ne prave se gluposti, i ne dolazi se u neprijatne situacije).
dudank napisao:Upravo sam se najstrašnije upropastila i ja... Triput sam sipala... šta reći.

, nešto nije u redu.
Posle ako padne sneg ,svi će misliti da je zbog vulkana 
Korisnika u ovom forumu: Nema registrovanih korisnika i 2 gosta
Copyright 2017 © Dijeta.net. All Rights Reserved. Pokreće ga phpBB® Forum Software © phpBB Limited.