Fotke su divne, prema njima ne bih pomislila da imas vise od dvadeset.
Ziva bila!

Stvarno ne planiram da se vraćam noćnom jedenju, ali jutros baš beše kriza... pa reko' kad brljam, nek bar bude ono čega sam željna. Nisam mnogo pojela.
- da ne lažem, nikad nisam bila lepa žena, pogotovu otkako sam lomila nos
- stvarno sam lomila nos, nije šala - ali primetila sam i ja isto to, da sad više ličim na sebe od pre 13 ili 15 godina nego na sebe od pre 2-3 godine. Pojavila se poneka bora, i jesam udarila na toj slici malo glanca na oči (karmin imam na obe), ali kao da mi se vratilo ono nekadašnje lice i ona mladalačka energija, a to je za mene najveća lepota koju žena može da ima.
Zato se i oduševljavam tvojim slikama, Jago, možda ti vidiš na sebi neku falinku koju mi drugi ne primećujemo, a možda bismo je i mi primetili kad bi ti manje zračila mladošću, ali ovako se samo vidi žena koja izgleda izuzetno zgodno i lepo i za kojom bi se verovatno okrenulo svako muško.

Kakva cica-maca( and those legs!)
E, ovo ja dobra inspiracija za sve i možda bi sve mogle da postavimo slike promena, pa da se tako hrabrimo da istrajemo.

Chisto da se podsetim u kom pravcu treba da idem 

da prijavim brlj.
da ne lažem, nikad nisam bila lepa žena,

Ma ne žalim se ja na izgled, a ne vidim ni da se neko drugi žalio
, samo je činjenica da lomljen nos ne ulepšava žensko lice i da nisam baš reprezentativna dok se ne sredim... ali bože moj, tome i služi šminka. 
Zato ću da pokušam da to uklopim u dnevne kalorije, pa bi jelo izgledalo otprilike ovako:

Stvarno sam sinoć uživala, "devojke" su bile fine, tj. popilo se samo malo pivca, ali nam se zadesila neka baš lepa atmosfera, sve smo se nešto podmladile.
Bila sam karakter do kraja, pokrenula se priča o bureku i meni se strrrrrašno prijeo, ali izdržala sam da ga ne kupim, nisam htela dva brlja da guram u isto veče. Biće prilike i za burek.

Bravo za uzdržavanje od bureka svaka čast, ja ga nisam jela, pa ne pamtim, a volimmm...
...što bi rekli, šta god da primenjuješ nemoj da prestaješ 

- vidiš kako je lepo kad dete zna da barata fotoaparatom, pa napravi mladu mamu. 
Samo još da sam bila pametna da ne izlazim juče po podne na kafu, inteligentno sam sedela u bašti na 12 stepeni i vetru, pa me sinoć roknu temperatura. Zanele me slike pa zaboravljam da nemam 25 godina.

dudank napisao:Ipak sam ove nedelje dodala pola kila, pošteno sam upisala u tiker. Krenula sam s drugom turom aloje, zbogom pivce do kraja maja...
Ja sam danas sela sa kolegama na čaj i ZAISTA sam naručila čaj!
A za stolom pored mene ljudi normalno udarili po Jelenu, pa ja samo okrećem stolicu, da nemam direktan pogled na Veneru...
Šta sve dijeta ne napravi od normalnih žena...

Korisnika u ovom forumu: zabzab i 10 gostiju
Copyright 2017 © Dijeta.net. All Rights Reserved. Pokreće ga phpBB® Forum Software © phpBB Limited.