Mislila sam doslovno da niču, na drščicama.

Te ravne su lepe za neke "ambijentalne ambijente"

, ali čini mi se da nisu za radni prostor... ceo dan na smenu buljim u papirčine i ekran, pa još i ako je neadekvatno svetlo, ode ovo malo očiju. Kako uopšte svetle te ugradne? Nešto mi nije u glavi... mada imam stone lampe sa tom vrstom sijaličica - bar mislim da su te, one što se samo ubodu - i one nisu previše bele, hm. Ali tu verovatno treba da se ore ceo plafon?
Gledala sam danas na jednom sajtu, ulične svetiljke su od 125 do 200 W, a kod mene šljašti 200 W na 14,5 kvadratnih metara. (Posle pitaju ljudi kako kod nas toplo a ne grejemo... pa eto, grejemo se na sijalicu...) Ma biću srećna ako nađem išta što podržava 200 W i da nije halogeno. Još ako se uklapa u moj rustično-socrealistički nameštaj... bingo. Nemam više snage da ulažem u stan-gutač... bolje da nastavim da štedim za veći.

Edit* - Upala sam u novi dan... editujem.
Ustala jutros u nedoba da doručkujem... nešto sam non-stop gladna, baš se s mukom borim, ali juče ipak nisam brljnula, sem što "ražani hleb" nije bio ražani... nešto mi je bio čudno beo, posle shvatim da je stavljena pogrešna etiketa, verovatno se dešava, ali eto, jedoh ja lep polubeli hleb posle milion godina.
D: 1 kivi, kriška od 20 g hleba - manje od 100
R: kriška mladog sira 100 g, 2 dvopeka, mlad luk - standardnih 200
U1: sladak kupus
- zatrpan čašom jogurta, uz 2 dvopeka i salatu - oko 300
U2: 2 dvopeka s pavlakom 12,5% i 2 kruga barene šunke - ovo je sve valjda oko 300?
V: juneća supica sa 200 g mesa i povrćem, 2 dvopeka - oko 400I to mu dođe oko 1200, ali primećujem da povećavam dvopek iz dana u dan, što mi ič ne prija, već kreću moji svrabeži, a jede mi se. Moraće da padne jedna "detoksikacija" proteinima ovih dana...
V2: dodala sir i salatu, 200 kcal...