Našli smo sočivo!

Tj. našla ga ja malopre, sreća pa su to polutvrda, tako da mu ništa nije falilo što je provelo noć zalepljeno za česmu nad kadom. Mnogo sam se bila iznervirala, godinama sam i ja nosila kontaktna pa mi nikad nije ispalo, a nema glupljeg bacanja para nego da ispustiš novo sočivo.

E sad, kakve veze pa ovo ima s dijetom...

Ima zato što noćas nisam mogla da zaspim (sve vreme sam prebirala po glavi šta sam sebi mogla da kupim za te pare), onda je kod moje zgrade izbila gadna tuča... i dočekah ja jutro, i to gladna, tako da sam smotala jednu bananu...

Inače ih ne jedem jer me obično boli stomak od njih, ali ova jutros je baš legla, bila je po mom ukusu, nedozrela i neslatka... pa ću nju da računam u današnji doručak iako sam u međuvremenu odspavala.
Vaga mi kaže nešto savršeno super, a ovih dana sam jela baš opušteno... nadam se da mi sad ne pokazuje manje nego što imam.

Ruška, nemam problem sa vašima otkako kupujem seme (desi se da ih nanese vetar, ali to bude nešto malo i odmah ih zatamanim), ali mi dušu pojedoše ose... ne znam kako se zovu one što buše rupe u zemlji pa onda prave gnezda u obliku glinenih ćupčića, uglavnom su se zbog nečega kapricirale na moj stan. Dosad smo im dvaput uništavali gnezdo (ladno su ga napravile u polici za knjige, uvek na istom mestu), a po čitavo leto mi riju po saksijama i malo-malo pa precvikaju neki koren od cveća. Ako neko zna čime mogu da se trajno oteraju ta čudovišta...
E, sad na biznis... cele ove nedelje me čeka haos od posla, nažalost.
D: banana
R: salata, jogurt, 2 dvopeka
U: tarator čorbica, 2 dvopeka
V: B-R-LJ - mm je smislio da mi se oduži za nađeno sočivo i upravo je ponosno izvadio sastojke za picu... pa kako da odbijem?