Odgovori 9033 postova
Puževska dijeta (slike str. 3, 78)
  • madam mim
    Amater
    Amater
    Pridružio se: pre 15 godine

Re: Puževska dijeta (slike str. 3, 78)

od madam mim » pre 15 godine

:nasilan: glupaču!!! Šta ona zna??? Stvarno, nije naravno moguće da si se ugojila skoro 4 kg za 0 dana :shock: , te tako ignoriši :wink: . Znam da ti nije svejedno, ali briši napolje pa se nećeš ni setiti mučiteljske sprave! :mahalo:
  • tratinčica
    Amater
    Amater
    Pridružio se: pre 16 godine

od tratinčica » pre 15 godine

S' obzirom da si počela da vežbaš, malo se formira mišićna masa na uštrb sala, koje je inače lakše. Sad je santimetar bitniji od vage. A možda vaga lupa gluposti (seti se kako ona moja mene izgasira da sam omršala :16: ,zato je i završila karijeru). U svakom slučaju santimetar ne laže (osim kad je istegnut :17: )
  • dudank
    Profesionalac
    Profesionalac

od dudank » pre 15 godine

Vrhunska nezahvalnost, juče sam joj stavila novu bateriju, a ona mi tako vraća... :03:

U pravu si, Mim, ignorišem glupaču. Sad sam na brzinu otišla da za svaki slučaj probam svoju najminimalniju suknjicu, onu koju ne mogu da zakopčam čim popijem čašu vode... šeta oko struka, i to preko debele majice. :neznalica:

Tratinčice, slažem se, ali kako da mi se napravi tri kila mišića za dva dana? :16:

To nešto vaga lupeta opet... odoh da potražim društvo za nes i da prozujim krug po gradu.
  • tratinčica
    Amater
    Amater

od tratinčica » pre 15 godine

dudank napisao: ali kako da mi se napravi tri kila mišića za dva dana?
    :26: .....ono jes'....pojma nemam, a ne može ni 3kg sala za dva dana :NN05: ,ipak je voda :NN04:.
  • BeogradjankaONLINE
    Amater
    Amater

od BeogradjankaONLINE » pre 15 godine

Citam, citam .. dakle, naskocila si na vagu .. :D

Ne bih se ja mnogo uzbudjivala da sam na tvom mestu, s obzirom da si obime proverila preko suknjice :)

Nego, sta te to smlatilo? Nije virus? Neka reuma?
  • dudank
    Profesionalac
    Profesionalac

Pojma nemam. Možda ono babeće, na promenu vremena... :D Bitno da sad ništa ne boli, izjurila sam malo sa sinom po centru grada, popili smo neskafu, malo se slikali, pogledali cipele... našla olovku za usta koju sam tražila, ali sam zaboravila da kupim svoj "prolećni" karmin... to ostavljam kao povod da i sutra istrčim. :)

Vaga mi pokajnički pokazuje 52, ali nema oproštaja dok ne pokaže 49,9. :D
  • BeogradjankaONLINE
    Amater
    Amater

Dan je stvarno prelep (i ako sam pola prespavala) .. a sad odoh da pretrazim recepte pa u radnju .. a posle cu da se zaglavim u kuhinji ..

Nisam malom kupila nikakav poklon .. ne znam ni sta da mu kupim, od oca dobija bukvalno sve sto pozeli .. kaze mi srednji sin da mu kupim boks marlbora da ne krade moje cigarete :)
  • Bobili
    Amater
    Amater
    Pridružio se: pre 17 godine

od Bobili » pre 15 godine

Dudice, upadoh ja u dnevnik tvoj, hoću da te pitam koji ti je ono ruž na usnama?MLogo je dobar...
    :009:
    Volim te ne zbog toga sta si ti, vec zbog toga sta sam ja kad sam pored tebe...
    ...Que yo siempre la adoré Y que nunca la olvidé,Que mi vida es un desierto, y muero yo de sed
    Y dígale también Que sólo junto a ella puedo respirar...
  • dudank
    Profesionalac
    Profesionalac

To je kombinacija dva... uvek tako stavljam, karmin pa preko neki sjaj. Ovde je osnova Rimmel 110 "shout", pa ozgo trunčica Babele sedefastog sjaja. (On nema svoju boju, samo mi napravi budZe. :) ) A jeste zanimljiva boja... uglavnom takve volim, ne ni drečave, a ne ni one neutralne, nego znaš ono kad kroz neku naizgled neupadljivu boju probija pritajen žar... :evil:
  • mirnisan
    Amater
    Amater

od mirnisan » pre 15 godine

ustanem u podne, sva orna naskočim na vagu (na VAGU - ovo je za Beo, ako čita :D ) - a na njoj piše 53.
    Ništa ne razumem, nisam naduvena, pantalone su mi komocija, nikad nisam bila tanja, a vaga ukućanima pokazuje normalnu težinu. Ko ovde lud? (Sad ću da zovem Lepu da mi pomogne da zajedno išutiramo moju vagu. Lepa, draga, 'odi, treba mi tvoja pomoć.)
    to je bilo prije 3-4 dana kod mene.vaga je ponovo pokazivala 100 kg.tako bilo dva dana i sve se vratolo na 98,5.jedino što sam primjetila je kad obujem patike da su mi malo knap.kako voda došla tako i otišla.

tvoju vagicu cemo ovako:
  • Liki
    Amater
    Amater

od Liki » pre 15 godine

dudank napisao: nego znaš ono kad kroz neku naizgled neupadljivu boju probija pritajen žar...
    uh, uh
    nego Dudo čitala sam kod tebe u vezi šampona i regeneratora, sad, ja sam shvatila da je šampon sa jajima :? ako jeste potvrdi mi molim te, a ti reče "aroma" danas sam obišla neke radnje nema ništa slično, ajde prosvetli me molim te.... :009: mislim..., hoću i ja onakvu kosijanu... :-P subrinu imam :)
    http://ljiljaprica.blogspot.com
  • natashka
    Amater
    Amater

od natashka » pre 15 godine

Ih, bre, Dudo, mislim da je tvoja vaga poludela!!! U ludaru cemo je...Ne sekiraj se, to je NEMOGUCE!!! A imaju one takav, ludacki obicaj!!! :009: Ne mozemo mi to ni da shvatimo, jer smo normalni i realni... :D
  • BeogradjankaONLINE
    Amater
    Amater

Zaboravila da kupim Subrinu, e, pameti..
  • dudank
    Profesionalac
    Profesionalac

Izvinjavam se što nisam ranije virnula... ipak me je smlatio virus. :cry: Nije ništa strašno, odležaću, svima :009:

Šampon: link je http://aroma-bg.com/products/index.php? ... d=27&lg=bg - tog šampona ima masovno kod nas u supermarketima, pa zato nije loše da se pogleda i ceo asortiman na http://aroma-bg.com/products/index.php? ... d=18&lg=bg - preporučujem neven za postizanje svilenog efekta, a koprivu protiv peruti - isprobao mm na sebi, i posle godina korišćenja Head&Shoulders bugarska kopriva mu rešila problem.

A subrina - za farbanu, tj. za barvane lase. Probala sam onu za suvu i oštećenu... i jok. Nije taj efekat.

Vaga će biti razlupana - posle mi je mirno pokazala 50,8... :)

Sad sam večerala, bežim da se ponovo umotam u krpe... ovo mi je prvi virus posle nekih 5-6 godina, pa uzimam sebi za pravo da se malo mazim i prenemažem. :)
  • jaga
    Amater
    Amater
    Pridružio se: pre 17 godine

od jaga » pre 15 godine

Nema me 101 godinu kod tebe i imam sta da vidim...ti bolesna :cry: Cuvaj se, nemoj da se junacis.
    Zdravlje i volja ce pokazati rezultate
Odgovori 9033 postova