Hvala vam, mile moje, što ste ulepšale noć i dan meni bljakavoj!
Mladost mi je izdrmala rame - hajd' što to boli kao đavo, nego je onda i nepokretna ruka (juče je bila polupokretna, zna da bude i mnogo gore, skroz blokira), a onda krene sto vrsta nervoza, pa neka žalna razmišljanja, i jednom rečju, samu sebe sam ubedačila... zato sam i došla sinoć ranije kući, da ne kvarim ljudima veče svojom setnom facom (eventualno bi priličila za ilustraciju u nekom spomenaru

). Naravno da me je na sve to drpila i nesanica, tako da je to baš bio jedan divan propao dan. Ali kako sam se skiselila, tako ću i da se otkiselim, pa makar na silu. Evo, sad sam gledala sajt HMZS, valja izdržati samo još do petka... a okruglo kroz nedelju dana kreće lepo vreme.
Danas su me ovde dočekale ove lepe porukice, a dodatno me je oraspoložila vaga... na neku foru sam samlela još 100 grama iako je sinoć samo u onoj masnoj (i preukusnoj) šnicletini bilo kalorija za ceo jedan dan.

Nije baš da sam za ovih 8-9 dana stekla neke mišiće (čuj, mišiće!

), ali nešto ipak žvaće kalorije... večeras nastavljam regularno s vežbanjem, rešena sam da u ovo proleće zagazim ne samo vitka nego i zdrava.
Nisam ovih dana pažljivo brojala cigarete, ali nijednog dana nisam prebacila 35, to znam po kupovini. Od danas opet brojim i nastavljam borbu za <30. (Podsetnik sebi - krenula sam sa 16 u paklici.)
D: lep bokor zelene salate s limunom i masl. uljem
R: začinjeni jogurt, 2 dvopeka s lanom (iz dvaput) - danas zaobilazim zimske salate iz tegle jer su mi se više smučile, sve mi već ima isti ukus
U: čorbasto bareno povrće (mešano svašta), kriška sira, 2 dvopeka
V: lignjice 200 g, zelena salata, hleb, čaša mleka FA - 40 minuta zumbe