Odgovori 9033 postova
Puževska dijeta (slike str. 3, 78)
  • mirnisan
    Amater
    Amater
    Pridružio se: pre 15 godine

Re: Puževska dijeta (slike str. 3, 78)

od mirnisan » pre 15 godine

nadam se da je raspoloženje na višem nivou i da je zdravlje dobro.
  • dudank
    Profesionalac
    Profesionalac
    Pridružio se: pre 16 godine

od dudank » pre 15 godine

Hvala vam, mile moje, što ste ulepšale noć i dan meni bljakavoj! :009:

Mladost mi je izdrmala rame - hajd' što to boli kao đavo, nego je onda i nepokretna ruka (juče je bila polupokretna, zna da bude i mnogo gore, skroz blokira), a onda krene sto vrsta nervoza, pa neka žalna razmišljanja, i jednom rečju, samu sebe sam ubedačila... zato sam i došla sinoć ranije kući, da ne kvarim ljudima veče svojom setnom facom (eventualno bi priličila za ilustraciju u nekom spomenaru :16: ). Naravno da me je na sve to drpila i nesanica, tako da je to baš bio jedan divan propao dan. Ali kako sam se skiselila, tako ću i da se otkiselim, pa makar na silu. Evo, sad sam gledala sajt HMZS, valja izdržati samo još do petka... a okruglo kroz nedelju dana kreće lepo vreme. :013:

Danas su me ovde dočekale ove lepe porukice, a dodatno me je oraspoložila vaga... na neku foru sam samlela još 100 grama iako je sinoć samo u onoj masnoj (i preukusnoj) šnicletini bilo kalorija za ceo jedan dan. :) Nije baš da sam za ovih 8-9 dana stekla neke mišiće (čuj, mišiće! :16: ), ali nešto ipak žvaće kalorije... večeras nastavljam regularno s vežbanjem, rešena sam da u ovo proleće zagazim ne samo vitka nego i zdrava.

Nisam ovih dana pažljivo brojala cigarete, ali nijednog dana nisam prebacila 35, to znam po kupovini. Od danas opet brojim i nastavljam borbu za <30. (Podsetnik sebi - krenula sam sa 16 u paklici.)

D: lep bokor zelene salate s limunom i masl. uljem
    R: začinjeni jogurt, 2 dvopeka s lanom (iz dvaput)
    - danas zaobilazim zimske salate iz tegle jer su mi se više smučile, sve mi već ima isti ukus :cry:
    U: čorbasto bareno povrće (mešano svašta), kriška sira, 2 dvopeka
    V: lignjice 200 g, zelena salata, hleb, čaša mleka

FA - 40 minuta zumbe
    Poslednja izmena od dudank u 08 Mar 2010, 00:34, izmenjeno 3 puta ukupno.
  • mirnisan
    Amater
    Amater

nema sa cigaretama u EU,đaba ti prica, moraju se smanjiti. :wink:
    bravo za minusaciju,minus je minus i velicina nije bitna. :skakutalo:
    kad vec imaš bokor salate ja pripremila kanticu sa vodom. jal' peremo taj bokor,jal' da zalijevamo da ne uvene.
    raduje me tvoje bolje raspoloženje. :D
  • dudank
    Profesionalac
    Profesionalac

nema sa cigaretama u EU,đaba ti prica, moraju se smanjiti. :wink:
    Joj, Mirni, samo nemoj to... :16: Kad god ovi iz EU krenu da se pros... da ne kažem šta, o brizi za zdravlje građana dok nas truju automobilima (nemam auto i ponosim se time, peške kud god mogu) i dok nas hrane kojekakvim klonovima i genetskim mutantima... e, kad tako krenu, dobijem želju da zapalim ne jednu nego deset cigareta odjedared.

Bokor ne treba više da se zaliva, ceo sam smotala... :roll:
  • mirnisan
    Amater
    Amater

cijeli si smazala?ništa meni? cigare brane,a za drogu ništa ne govore :16:

ovo malo vadim mast onima koji piju ljekice a ne smiju pivce -naMjerno je. (baš sam zlobna)
  • BeogradjankaONLINE
    Amater
    Amater

od BeogradjankaONLINE » pre 15 godine

svaki dan mi ode oko 350 za tih 35 minuta.

Sigurno ti ode! Kad vozim pola sata bicikl ode 200 (pise na biciklu) a to tvoje je kud i kamo teze.

Moras da radis vezbe zbog okostavanja, namenski i planski.. morala bih i ja redovno (zbog vrata) ali....
  • dudank
    Profesionalac
    Profesionalac

Zaboraviću i kako se pije pivo. :bas_tuzan: Ova aloja kraja nema, umnožava se količina sa svakim danom.

Beo, ovo je samo dokaz koliko sam lenja... ako nešto ovde imamo dobro, to je fizijatrija (plus banja s termalnom vodom), a ja već više od pola godine trpim užasne bolove. To je krenulo od sindroma karpalnog tunela ("kucaća ruka"), pa sam onda kucala iz lakta da poštedim šaku... pa dobila upalu tetiva... pa krenula da kucam iz ramena, e tu sam se udesila za vrbicu, jedna plećka se doslovno pomerila uvis za 2-3 cm (ne vidi se na prvi pogled, srećom, ali se osećam kao Kvazimodo :17: - iliti Kvazimudo, što reklo moje mlađe dete :D ) i kao da "srasta" sa kostima ramena... nadam se samo da nije klasičan artritis, pu-pu, ali ako ne budem mrdala, bogme će i biti...

Edit: Odzumbala celih 40 min, ali se nešto mnogo slabije znojim. Ne znam šta je. :neznalica:

Edit 2: A u međuvremenu je nestala voda... :cry:
  • dudank
    Profesionalac
    Profesionalac

Srećan praznik - ko ga obeležava. (Ja ga obeležavam kao žena-udarnik. :) Čekam značku.)

Unapred da se ogradim - danas neću da kukam, ali ne mogu da ne zabeležim maler. :D

Juče sam se tako lepo oraspoložila ovde... još jednom hvala svima koji su svratili... :009: I tako orna za nove pobede, sinoć večeram 100 kcal manje, odvežbam pet minuta više, legnem ranije (znojava i štrokava jer voda definitivno nije došla), ustanem blažena (sanjala sam da mi muž kupio autobus da vozim :16: - ženstveno do bola), naskočim na vagu očekujući da vidim 49,7 - kad ono kilo i kusur više!!!! Baš me vaga počasti za 8. mart. :D

Pretpostavljam da je opet malo zakočilo s vodom... juče sam se nalivala, a nisam se znojila, tako da se ne uzbuđujem, ali trebalo je da mi neko snimi facu kad sam stala na vagu. :headbang:

D: preskočila (svratio ortak s ružom pa sam zaboravila da uzmem neku voćku)
    R: jogurt, 2 dvopeka, salata (iz dvaput)
    U: oko 200 g barenog mešanog povrća, kriška sira - i TRI kriške hleba s lanom
    - omaklo se :neznalica:
    U2: grejpfrut
    V: majušna pljeskavica, mleko, salata... i teško da ću biti karakter da ne pojedem još nešto.
    Edit* - dopunila sa još malo pljeskavice i kriškom hleba

FA - 40 min zumbe (u koju sam ubacila i trbušnjake - svako veče poneki novi element) - usput sam se izmerila pre i posle, ako vaga ne laže, izbacila sam 600 ml znoja
    Poslednja izmena od dudank u 09 Mar 2010, 01:59, izmenjeno 4 puta ukupno.
  • tratinčica
    Amater
    Amater

od tratinčica » pre 15 godine

I mene vaga iznervira jutros :(
  • LEPA_i_ZALJUBLJENA
    Amater
    Amater

od LEPA_i_ZALJUBLJENA » pre 15 godine

ima nas dosta koje je vaga jutros iznervirala za vagu :nasilan: :nasilan:
  • dudank
    Profesionalac
    Profesionalac

Trebalo bi da nam stave najavu na sajtu Hidrometeorološkog... ovih dana non-stop visim tamo, brojim dane do lepog vremena i usput čitam ona upozorenja vezana za zdravlje... pa mogli bi nekad da napišu, recimo: "Sutra nemojte stajati na vagu pošto će vam zbog atmosferskog pritiska / vlažnosti vazduha / mesečeve mene pokazati više..." :D
  • LEPA_i_ZALJUBLJENA
    Amater
    Amater

od LEPA_i_ZALJUBLJENA » pre 15 godine

:16: :16: slazem se
  • mirnisan
    Amater
    Amater

dudank napisao:I tako orna za nove pobede, sinoć večeram 100 kcal manje, odvežbam pet minuta više, legnem ranije (znojava i štrokava jer voda definitivno nije došla), ustanem blažena (sanjala sam da mi muž kupio autobus da vozim :16: - ženstveno do bola), naskočim na vagu očekujući da vidim 49,7 - kad ono kilo i kusur više!!!! Baš me vaga počasti za 8. mart. :D

šta li si ti vježbala? :NN05: kilice se lako nabiju u vožnji - autobusa,mnogo se sjedi a dobro jede mastan i prazan burek (to sa burekom si cenzurisala?) :17:vaga nam pokazala.
  • BeogradjankaONLINE
    Amater
    Amater

od BeogradjankaONLINE » pre 15 godine

Joj, kako sam se ispalila citajuci .... "sanjala sam da mi muž kupio autobus da vozim - ženstveno do bola, naskočim na .." ....... i sad ja nastavljam dalje u svojoj glavi, a mozak brzi od ochiju, "na muza.." :D .. kad ono "na vagu" :) Vise me razocaralo to sto nije bio sled dogadjaja iz moje glave, nego to sto je "plus" na vagi... da izvinesh :)
  • dudank
    Profesionalac
    Profesionalac

mirnisan napisao:mnogo se sjedi a dobro jede mastan i prazan burek (to sa burekom si cenzurisala?) :17:vaga nam pokazala.

Aaaaah, kako ovo dobro zvuči... hoću da budem šofer... :crybaby: Izbacim levi lakat kroz prozor, a u desnoj ruci burek... među kolenima limenka... povremeno masnom rukom promenim brzinu, a volan okrećem stomakom... (Ovo više ide uz šleper, al' onda moram kabinu da izlepim posterima golih muškaraca. :headbang: )

Beo, tako i ja čitam tuđe postove i XY puta se ispalim... :D Nedavno čitam (kod Enne, čini mi se - možda i nije kod nje, znam da je neko od mlađih) - "ja na meni, muž na meni"... reko', ovde nešto nije u redu s rasporedom... kad ono mesečeva mena... :D
Odgovori 9033 postova