Mirni, jeste metar mogao da me obuhvati, ali otprilike me obuhvata i po visini...
Lass, nesrećno sam se "odrazila"...

Nisam mislila na javne egzibicije, nego da promuvam foliju da niko ne vidi... ali ovaj moj sve primeti, očurde ovakve

, tako da misija nije uspela.
Nenić, nešto sam i ja poslednjih dana bljak... hvata me totalna iznurenost pred kraj svake zime, to je standardna pojava, i jedno dve večeri nije mi se igralo baš toliko, ali počnem s kiselim licem, i posle deset minuta uhvatim sebe s kezom od uveta do uveta... znači, popravlja raspoloženje.

I obavezno na kraju odigram svoju "koreografiju" (vrlo originalnu

), to me do kraja baci u veselje. (I moje ukućane.)
I kod mene se uglavnom na kraju sve svede na sapun i vodu, puna kuća raznih maziva i ne znam koliko puta sam bacila kad im prođe rok, ali me često mrzi, a još češće zaboravim.

Zašla u današnji dan... moram da se editujem.
Opet majušan minus, svaki dan 100 g, tačno kao sat. E, ali mi se ukočilo levo rame... tu imam okoštavanje, pa ga danas baš osećam. Plus idemo na neku večeru pa ne znam kako da se uklopim... i upravo smaram mm-a, bivšeg sportistu, da li danas da vežbam ili ne... rame boli pa rastura, ali žao mi da ne istopim još 100 grama. Tako da se to još ne zna, ali da ne pomisli neko da sam odustala ako ne upišem nikakvu FA.
Večeras ću biti na paklenim mukama jer će svi piti pivo, standardna ekipa... samo ja ne smem.
D: kivi
R: jogurt, dva dvopeka, salata (iz dvaput)
U/V: roštilj (svinjski vrat) - oko 300 g, salata, hleb 2 parčeta