Inače, žena je krenula da vežba sa 70 godina... a vidi kakve su joj noge...

dudank napisao:Ali to s cigarama je čudo, npr. u zadimljenom ili toplom prostoru si i jedva čekaš da izađeš na svež vazduh... da bi slatko zapalio.To uvek radim.
što mu ga dođe na casu logike, nema logike. 

Taman da naučim.
Ne postoji slađa cigareta nego na nekom proplanku ili pored reke... to se zove uživanje u svežem vazduhu i prirodi.
E, al' sad moram da se nadovežem - nekako mi se logično upakovalo - ja prva bih pobila stoku pušačku kad negde u prirodi vidim pikavac... pa nije ni čudo što smo toliko ozloglašeni kao "antiekološki element".
(Izvinjavam se zbog digresije... ali stvarno vučem portabl pepeljaru sa sobom svuda i apelujem na ljude da ne budu marva.)
Drž'te mi pesnice. Dodatni stresni momenat - krenula od jutros da pijem aloju zbog neke ciste, tako da sad dobrih... šta znam, mesec-dva ne smem ni da liznem piFce, bar tako mi je rečeno.
Pa ako malo podbacim na polju brojanja cigareta... da znate šta je. (Podsetnik sebi - danas sam krenula sa 13 u paklici.)
)

nacisto me rastuži.Dodatni stresni momenat - krenula od jutros da pijem aloju zbog neke ciste, tako da sad dobrih... šta znam, mesec-dva ne smem ni da liznem piFce, bar tako mi je rečeno.Pa ako malo podbacim na polju brojanja cigareta... da znate šta je. (Podsetnik sebi - danas sam krenula sa 13 u paklici.)

Što reče moj stariji sinak (da me uteši): "Ovo ti je sad umesto piva, al' nemoj po navici da izručiš pola flaše na eks..."
(Eto jedne mudre misli.)

314pezos napisao:ed je da ovaj slobodni strelac u četrdeset godina dobije i malo radnog staža), a imam užasan strah da nešto nehotice ne ubrljam pa da me posle opletu nekom novčanom kaznom... kažu da to nije tako, ali svejedno sam kukavica. Drž'te mi pesnice.
Navijamo za tebe na svim poljima!!!
A oprosticemo i cigarilose(ako je zbog piFceta)-posebno ja ti oprastam

Ma piFce u poslednje vreme jedva malo i okusim... ali znaš ono kad nešto NE SMEŠ... 
Tiker se polako ali sigurno sulja. 

imam užasan strah da nešto nehotice ne ubrljam pa da me posle opletu nekom novčanom kaznom...

Koliko sam shvatila, tu i nema mnogo prostora da se ubrlja, bitno je da se sva zarada pošteno prijavljuje i da se redovno plaćaju porez i doprinosi, radni prostor je moj stan, sredstva za rad su dva compa i stručna literatura... i to je to.
Mada su meni to i dalje španska sela...
Biće minusa... 

Jesi dobila sve inspekcije papire da gajba zadovoljava kriterijume... Znas ono... Visina plafona, tiha delatnost, saglasnost komsiluka, ekoloski momenti...Korisnika u ovom forumu: Nema registrovanih korisnika i 16 gostiju
Copyright 2017 © Dijeta.net. All Rights Reserved. Pokreće ga phpBB® Forum Software © phpBB Limited.