Misha79 napisao:Kad BG reče frižider, kako bi bilo dobro da smo i naše frižidere slikali pre i za vreme dijete... i police i fioke,zamrzivače i špajzove... sva mesta gde nam stoji hrana. To bi bilo ogledalo promene naših navika, kako smo slaninu, čvarke, kačkavalje zamenili niskomasnim jogurtom, sirom, piletinom i povrćem...Nije mala stvar, zar ne?
Joj, Mishko, kako sam se ja pokrila ušima juče kad sam ovo pročitala... Kod mene skoro da nema razlike u sadržaju frižidera, i dalje furam punomasni jogurt, "normalne" sireve, piletinu prezirem... Pa i čvarčići upadnu poneki put...

Priznajem da sam pravi šumadinski makrobiotičar u duši (znači, jede se zdrava integralna svinja

). Vadi me jedino to što u kući oduvek žderemo mnogo povrća, zaprška se izbegava kao kuga, itd., pa mi je u tom pogledu frižider uvek bio fajn... a otkako sam prestala da se kreativno iživljavam s testom, fajn su i ostali delovi kuhinje. Pazi kad smo non-stop držali na radnom stolu pored frižidera plastičnu vanglu... a u njoj šta već bude za taj dan, piroške, pancerote, kifle, pita... samo prolazimo i zavlačimo prste. E sad više nema...
Lepa, mogu ja da postavim i cele slike, ali na onoj prvoj sam tako zinula kao moron... ne mogu ovde da pišem asocijaciju.

Inače na njoj igram tango s prijateljem koji je tad imao brat bratu jedno 140 kilograma... divan par.
Da se samoprijavim - sinoć sam malčice ubrlj-ubrlj, iskopala sam neko bajato pivce na dnu flajke pa mi bi žao da ga bacim... za jednu čašu, nije bilo više, ali mi proradiše točkići u želucu, tako da sam morala da ih podglavim sa neka tri tanka dvopeka, i na kraju dana izašla na 1500 kcal. Ali je vaga jutros ipak bila humana... hvala joj.
D: limun
R: 2 dvopeka, tarator čorbica (iz dvaput), neskafa
U: dva malecka parčeta zeljanice - vuče se od prekjuče... greota...
V: šunka, dvopek s lanom, sir, ajvarFA - 30 min latino densa do gole vode