Iskreno želim da smanjim (ne i da ukinem), pošto sam imala u životu periode kad sam to uspevala na duže vreme... i jesenas sam bila lepo smanjila (spontano), ali nešto me opet uhvatilo. Samo što ne smem da kažem sa koliko na koliko bih ja to... 

Ali, smanjiti bi svakako mogla... 

- ne namenski do prodavnice ili tako nešto, nego šetnja radi šetnje, uh, konačno sam živnula.
To me je toliko obodrilo da sam po dolasku odmah uradila trostruko čišćenje lica, i sad sam jedno... sedamdeset pet godina mlađa.
Joj, što je lepo kad se malo posvetim sebi.

Pa UPRAVO sam sipala čašu i krenula da upišem u brljovnik!!! Stvarno si Kleopatra. 

dudank napisao: ispatio si se baš s tim preseljenjem.

)

tratinčica napisao:teško bi mi našli fotografiju bez cigarete u ustima.
U stvari, u ličnoj karti bi trebalo da mi stoji slika s cigarom... da bi me organi prepoznali ako 'oće me 'apse...
, i za kaznu ću sad da ga vratim naviše. Juče je klopa bila manje više OK, ali me sustižu oni prethodni dani i pite.

U njih se dodaju razne hemikalije, pa tako na račun manje količine nikotina i katrana dobijamo teške metale. Lekar mi je tad preporučio da pređem na neku krdžu... isto je savetovao i jedan dr sa VMA... tako da već godinama pušim smrdljevak, ali su se adenomi uglavnom povukli. Ne znam da li bi igranje uopšte i pomoglo u mom slučaju, pošto su mi ruke doslovno ceo dan uposlene... a svejedno pušim, tj. kucam koristeći svih deset prstiju a sa cigarom u ruci... akrobacija.
Pre su mi problem usta
- e sad, kako to zapušiti a da ne bude hrana... Razmišljam da poređam sebi slamčice za sok pa njih da grickam, pri čemu bih verovatno izgledala kao kreten... ali ako pomaže... 
Korisnika u ovom forumu: Vanja i 7 gostiju
Copyright 2017 © Dijeta.net. All Rights Reserved. Pokreće ga phpBB® Forum Software © phpBB Limited.