Odgovori 9033 postova
Puževska dijeta (slike str. 3, 78)
  • jelenakg
    Početnik
    Početnik
    Pridružio se: pre 16 godine

Re: Puževska dijeta (slike str. 3, 78)

od jelenakg » pre 15 godine

kada pomenu otvaranje olimpijskih igara,ja čitala knjigu(Mirijam,šta reći...ne mogu da jedem a da knjiga nije pored mene) taman do tri ,kad ono ometen prenos....i ja sam gledala kako pada sneg..jako je lepo..ispred naše zgrade sve sija...tako da sam uživala gledajući
    kiss
  • mirnisan
    Amater
    Amater
    Pridružio se: pre 15 godine

od mirnisan » pre 15 godine

želim ti lijep provod sa društvancem.pa,nek se omaknu i dva... :pivo:
  • Nena3110
    Još malo pa profi
    Još malo pa profi

od Nena3110 » pre 15 godine

Dudo, zadovoljstvo je citati tvoj dnevnik.
    I lepo je gledati sneg, kroz prozor iz tople sobe, ili biti na planini sa ful opremom, a ovo kako mi zivimo, nije bas za uzivanje...
    Ja se nadam da ce prolece i ove godine doci. :D
  • BeogradjankaONLINE
    Amater
    Amater

od BeogradjankaONLINE » pre 15 godine

Nikud ne mogu u patikama (tj. mogu ako hoću mokre noge),

Meni su patike bolje od svih cizama .. tople, ne propustaju .. ali nisu neke pomodne, obicne Reebok, stari model.
  • jaga
    Amater
    Amater
    Pridružio se: pre 17 godine

od jaga » pre 15 godine

Svratih i do tebe i stvarno svi istu muku mucite. Sneg vas je sve okupirao :)
    Zdravlje i volja ce pokazati rezultate
  • tratinčica
    Amater
    Amater

od tratinčica » pre 15 godine

Mrzim zimu , zimske "radosti", čizme i punu ratnu opremu. Mrzim kad sam natrontana odećom pa ne mogu da se okrenem i osećam se kao zarobljena ....bljak.
  • dudank
    Profesionalac
    Profesionalac

od dudank » pre 15 godine

BeogradjankaONLINE napisao:Meni su patike bolje od svih cizama .. tople, ne propustaju .. ali nisu neke pomodne, obicne Reebok, stari model.

Pa i meni bi patike zimi bile bolje - em se ne klizaju, em su divno tople - ali kad bih čak i kupila nepromočive, ne vredi kad bare prelivaju preko pertli... Baš kod moje zgrade je neka čudna kosina na kolovozu gde se pored ivičnjaka uvek pravi jezero, veselje. Još malo pa će da preliva i preko čizama. :cry: Juče sam jedva, ali jedva prešla do supermarketa koji je na 30 metara od zgrade. Čekam sutra da HMZS ažurira podatke, pa da vidim kakav mart najavljuju...

tratinčica napisao:Mrzim zimu , zimske "radosti", čizme i punu ratnu opremu. Mrzim kad sam natrontana odećom pa ne mogu da se okrenem i osećam se kao zarobljena ....bljak.

Joj, ja sam se tako uvek osećala kad sam bila mala... vazda su mi kupovali neke kapute koji su bili kao ludačke košulje... :17: A onda sam porasla i otkrila bunde. :evil: Ehm... šta da kažem... atavistička ljubav koja mi pomaže da volim zimu. :roll:

Jago, baš mi je milo što si mi svratila. :) Ja kod tebe redovno čituckam...

Sinoć nisam upisala jelovnik, bilo je:

13. 2.

D: pomorandža
    R: mleko s trunkom neskafe
    V: umeren planirani brlj
    - špijunska pita (ona lepa koju sam već više puta pominjala), u količini... hm, recimo u količini 2 pice - i malo pivca uz nju...

Danas:

D: neskafa (opet je računam kao obrok jer je to tona mleka i trun neskafe)
    R: jogurt 3 dl, turšija, dvopek
    U: poveliko parče sinoćne pite... ne izdržah...
    V: ćuftice u paradajz sosu (bez zaprške - samo trun gustina), mlekce 2 dl, dvopek 30 g, turšija

- E, ovo poslednje sam zalila još i dijet kolom, koju ne volim iz dna duše, ali mi nešto došlo da se trujem... nisam popila mnogo, oko 3 dl. (I tu je kapak za otprilike naredna tri meseca.)
    Poslednja izmena od dudank u 14 Feb 2010, 21:51, izmenjeno 3 puta ukupno.
  • lasata
    Urednik
    Urednik

od lasata » pre 15 godine

Opa, opa... Bogata vecerica bila sinoc... :D
    "...i svaki put kad budeš komadić sebe dao i svoje snove svetu po vetrovima slao, ličiće jutro na tebe više nego na druge..." Mika Antić
  • jaga
    Amater
    Amater

od jaga » pre 15 godine

dudank napisao:R: jogurt, turšija, dvopek

Ako mislis na tursilu sa sircetom i jogurt od mleka, kako onda ove dve stvari idu u jedan zeludac u isto vreme :?
  • dudank
    Profesionalac
    Profesionalac

Jeste, kisele paprike u svim bojama. Nisam nikad razmišljala da li ide, ja volim tako zajedno... :005: Vrlo moguće da zvuči grozno. A ja se pa grozim kad mm prelije paradajz jogurtom... on kaže da mu je to najlepša salata, a meni dođe da :muka:
  • LEPA_i_ZALJUBLJENA
    Amater
    Amater

od LEPA_i_ZALJUBLJENA » pre 15 godine

pade mi na pamet : paprike u pavlaci.. cccc :nasilan:
  • jaga
    Amater
    Amater

od jaga » pre 15 godine

dudank napisao: A ja se pa grozim kad mm prelije paradajz jogurtom... on kaže da mu je to najlepša salata, a meni dođe da :muka:

Pa da, zato sam te i pitala :?
    Posto ja imam zivotni problem "tvrde stolice". Kad sam bila mlada cim ustanem uzmem da pojedem kiseli kupus ribanac i zalivam slatkim mlekom, ne bi li mi izazvalo zeljenu reakciju. Moj tata kad vidi sta jedem izadje napolje jer ga u momentu uhvati muka od moje kombinacije.
    Bez obzira sto i sama pravim nemoguce kombinacije, uvek se iznenadim kad cujem i neke nove :)
  • dudank
    Profesionalac
    Profesionalac

LEPA_i_ZALJUBLJENA napisao:pade mi na pamet : paprike u pavlaci.. cccc :nasilan:

Pa da, u stvari, i mene ova kombinacija s jogurtom podseća na to... uf, Lepa, udari me di sam najtanja. :D

Jago, što se tiče ribanca s mlekom, možemo ruku pod ruku... :) ja mleko i jogurt maltene uz sve pijem.

Jednom sam (sad već moram da ispričam bruku) - da li letos, jesenas, ne znam tačno - pila pivo, setila se da mi je vreme za užinu, sipala jogurt, zabrljila u rad... i u jednom trenutku shvatila da pijem pivo i jogurt na smenu. Mislim da je to bio moj vrhunac bljak kombinacije... ali mirno nisam primetila šta radim. (Primetio je mm i smejao se, super...)
  • Bobili
    Amater
    Amater

od Bobili » pre 15 godine

dudank napisao:Jeste, kisele paprike u svim bojama. Nisam nikad razmišljala da li ide, ja volim tako zajedno... :005: Vrlo moguće da zvuči grozno. A ja se pa grozim kad mm prelije paradajz jogurtom... on kaže da mu je to najlepša salata, a meni dođe da :muka:

A Bosanac, šta ćeš?
    Zna čo'ek šta valja...Još ako je paradajz domŠći, kud će ti bolje... :020:
    Volim te ne zbog toga sta si ti, vec zbog toga sta sam ja kad sam pored tebe...
    ...Que yo siempre la adoré Y que nunca la olvidé,Que mi vida es un desierto, y muero yo de sed
    Y dígale también Que sólo junto a ella puedo respirar...
  • dudank
    Profesionalac
    Profesionalac

Greota za paradajz, pogotovu ako je domaći. Ja sa svojim gospoCkim manirima volim da ga glabam kao jabuku, bez soli, onako da mi sve curi niz bradicu... ne bih ja to kvarila jogurtom. :roll:

Juče je bio brljkast dan, ali nema nekih posledica na vagi... mada nema ni poboljšanja... skočim pola kila pa se vratim na ovo na tikeru ili trun ispod... tako već danima. A ovaj novogodišnji višak mora da se skine, mislim, nije poenta da ga skinem u oktobru samo da bih opet dodala za Novu godinu... pa sad kopam po svojim sve tanušnijim izvorima motivacije ne bih li našla nešto što će da me džilitne. Neću da opet bude "dva po dva, ćetiristo dva". Za nuždu bi pomogao i jedan lep odlazak u kupovinu (s novim cipelama na čelu kolone - duša mi vene da kupim dobre gojzerice), ali nešto nam recnuše honorare, pa ne smem da se ludiram dok ne vidim kako šta. :cry:

Ne znamo šta se jede... ne smem više da koketiram s ćuftama em ostalim ručkovima, a zvanično sam počela i brojanje cigareta (neću da pišem da ne bi narod popadao u nesvest), idemo malo na zdrav život... izgleda da će ovih dana ulice biti prohodne, moći će i da se šeta, fala Petru Dobrnjcu.

D: kivi
    U: neskafa
    R: 1 dvopek, 2 dl jogurta
    U2: čaša piva
    V: juneća šnicla, salata, dvopek, jogurt, parče sira (oko 100 g)
    Poslednja izmena od dudank u 15 Feb 2010, 23:50, izmenjeno 3 puta ukupno.
Odgovori 9033 postova