Sigurno ima i negativne efekte... ali što se toga tiče, Nataška, u pravu si, imam krvnu sliku kao zmaj.

Hemoglobin mi je skoro uvek na samom maksimumu... takav mi je bio čak i posle oba porođaja.
A tanjirče je stvarno u akciji, i pomaže. Obično mi je večera unapred izmerena pa nemam problem, pojedem to što sam sebi spremila i kapak, ali ovog puta jesam bila u iskušenju

, e, zato sam i večeru ovih dana počela da delim na dva obroka kao što poneki put radim s ručkom, to bi možda trebalo i da upišem u prethodne dane. Definitivno mi krize nailaze samo kad je u pitanju neko jelo koje mnoooogo volim, pa onda postoji opasnost od "gde su dva tanjirića, tu je i tri... i šest..." - zato sam večeravala iz dvaput i tako uspevala da se ograničim na dva puta po tanjirić, pošto je čak i mene sramota da triput večeram.

Eto, trik upalio, vrlo lepo ručkam a vaga me ne kažnjava, već treći dan zaredom imam 51,5. Trebalo bi sad da stisnem zube i da skinem više ova dva i po praznična kila, ne bih da čekam proleće ili leto... ali još nešto ne mogu da ih stisnem, umorna duša.

Nek ide zasad ovako... tupkaću na ovome dok ne osetim da mogu.
D: limun
R: čorbica od povrća, jogurt, 2 dvopeka
U: ovde ću da računam pivo jer izlazim malo na vazduh
V: izmena: pica