Odgovori 9033 postova
Puževska dijeta (slike str. 3, 78)
  • dudank
    Profesionalac
    Profesionalac
    Pridružio se: pre 16 godine

Re: Puževska dijeta (slike str. 3, 78)

od dudank » pre 15 godine

Ama pivo je OK, štaviše divim se sebi kako sam stala posle četiri. :16:

Apropo ribe - juče su najmanje jeli ribu :x , znači, džabe sam se patila.

Jutros u nedoba brljnuh sa još nekim zalogajem, ali pošto je vaga na istom, nije strašno... :)

D: limun
    R: rolat od spanaća, jogurt
    V: juneća šnicla, salata, komadić sira (oko 100 g), čaša mleka

Edit*: dve pomorandže - ovo sam se oporavljala posle žešćeg napada tahikardije... danas sam valjda sagorela kalorija kao da sam bila u teretani, satima mi je srce tuklo 120 i jače. :(
    Poslednja izmena od dudank u 22 Jan 2010, 00:31, izmenjeno 1 put ukupno.
  • mvera
    Amater
    Amater

od mvera » pre 15 godine

Eh, da si mi blize, ne bi tebi ostalo ribe, a ni vina, verovatno!!! :pivo:
  • mirnisan
    Amater
    Amater
    Pridružio se: pre 15 godine

od mirnisan » pre 15 godine

napravite mjesta pored mvera eto i mene da utamanimo ribu i vince.
  • jelenakg
    Početnik
    Početnik

od jelenakg » pre 15 godine

uh...riba i vince...moj muz ne voli ribu,zato uvek imam muku kada je spremam a i stan mi vristi od mirisa posle...ali je obozavam,evo kao dokaz idem da kupim jednu tunu za rucak :-P :009: :013:
  • Leca
    Amater
    Amater

od Leca » pre 15 godine

I ja volim ribu, boli me uvce za mirise, to je sve domaćinski - izluftiraš povremeno dok se sprema i gotovo.
  • dudank
    Profesionalac
    Profesionalac

E, zanimljivo, meni ništa u kući nije upilo miris... možda zato što nije bila pržena nego pečena. Šta god da je, uspešno sam se oslobodila... pošto dvoje nisu došli, velikodušno sam im poslala hrpe lososa. 8)

Trenutno sam lepo disciplinovana... u stvari, nisam gladna, naišao neki fin period. :) To treba iskoristiti maksimalno.

D: limun, kivi
    R, U: čorbica od boba
    (s belim lukom, limunom, maslinovim uljem, koprom... mmmmm :) )
    V: edit* : išli na picu... uz pivo (količina... mnogo) - i kod kuće čaša mleka
  • tratinčica
    Amater
    Amater

od tratinčica » pre 15 godine

išli na picu... uz pivo (količina... mnogo)

E to je dijeta za mene :-P
  • dudank
    Profesionalac
    Profesionalac

Hehe, pa da li da pređemo na nju? :)

Da sam se ja pitala, odrekla bih se piva akonto još pice, ne pamtim kad sam kupila tako dobru na parče... ali me zbrziše. Tako da je brlj bio samo u pivu... pa se nadam i da je ova današnja težina na vagi samo od piva. :evil: I od vode, noćas sam popila litre... mm zaboravio da isključi peć pa me je spržio.

D: limun, pomorandža
    R: čorbica od boba
    U: jogurt, juneća supa (s domaćim knedlicama od mesa i povrćem), kriška hleba
    V: kuvana junetina, salata, sir

PS Vidim da ću danas da izbrljam gore nego juče... toliko volim supu da bih se zavukla u lonac. :)
    Poslednja izmena od dudank u 24 Jan 2010, 14:58, izmenjeno 1 put ukupno.
  • BeogradjankaONLINE
    Amater
    Amater

od BeogradjankaONLINE » pre 15 godine

Dobro je, mrda se tvoj puzic na desno :)
  • dudank
    Profesionalac
    Profesionalac

E, danas je mrdnuo nalevo... :) Ustala sam sa 3 kila više nego juče... užas. Tiker ne pomeram jer sam sigurna da je voda, juče sam jela sve po propisu, čak sam za večeru smotala kuvano meso umesto prženog. Moguće da je alergija, videću kako će da deluje bronal... dosad sam popila samo kalijum i gotovo da nema efekta. (Čaj nisam mogla da skuvam jer jutros od osam ili pola devet pa sve dosad nismo imali struju. :x )

D: limun
    R: dvopek
    (ispostavilo se da nemam pri ruci ništa od "mojih" namirnica... pa nisam htela da brljam)
    U: jogurt, supa s junetinom i povrćem
    V: šnicla, salata, čaša mleka

pa naknadno dvopek od oko 50 g hleba, i oko 3 dl jogurta :oops:
    Poslednja izmena od dudank u 25 Jan 2010, 16:11, izmenjeno 2 puta ukupno.
  • Ruzica
    Amater
    Amater

od Ruzica » pre 15 godine

Dudo ma ne mozes se za jedan dan ugojiti tri kg, mora da si puna vode... ako sam dobro procitala pila si je celu noc dan predtim :) da zaboravimo pivo :wink:
  • BeogradjankaONLINE
    Amater
    Amater

od BeogradjankaONLINE » pre 15 godine

3 kg vise? Ma, otici ce to caskom .. nije to prava kilaza. Da nije opet poceo pms? Poceh da ti pratim ciklus, hehe, kad ono bese? Oko Bozica?
  • dudank
    Profesionalac
    Profesionalac

Daj, zasmeja me... :D Pa ti pratiš moj pms pažljivije nego ja. (Što nije baš kompliment meni.)

Nije ovog puta, ovo je bilo nešto... pufff... iz čista mira. Pokušavam svaki put da to pratim, pošto sam solidno predisponirana za srčane boljke, zato pišem... evo danas ustadoh sa vrlo malim viškom (i podozrevam da će i on spasti u naredna dva-tri sata), ali juče sam se baš osećala teško, otežano sam i disala.

E, a na kraju (kad sam legla da spavam), spopadne me stomak... što bi rekla Lass, umal' da... konja i oružje... i svratim do kujne da uzmem malo dvopeka i jogurt (uvek pomaže) - na šta proradi stoka u meni, i uhvatim sebe kako razmišljam: "Pa kad već moraš da uzmeš neki zalogaj, a što onda dvopek? Bar iskoristi pa se počasti..." - pri tom frižider pun đakonija - i taman krenem - ali onda kažem sebi: stoj, došla si da središ stomak, a ne da večeraš u dva noću! I tako pojedem dvopek, popijem jogurt, i odem da spavam. :) Pa sad nešto razmišljam... možda nije za pohvalu ni to što sam uzela neki zalogaj noćas, ali kad uporedim s pravljenjem sendviča u 4 ujutru... ma kakvi sendviči, ja sam znala da pečem kifle i pituljice i slanu štrudlu u 4 ujutru kad mi se prijede!!! - onda mu ovo dođe lep napredak. :)

D: limun, kivi
    R: kriška sira (oko 120 g), 45 grama crnog hleba, velika šarena salata
    U: jogurt (sramota da pišem, ali popila sam skoro 1/2 l :oops: - duša mi traži), 45 g crnog hleba, tanjir kiselih barenih paprika
    V: goveđa šunka (barena, neslana), jogurt, barene kisele paprike

PS Malo sam prebacila s kalorijama... ne mnogo.
    Poslednja izmena od dudank u 25 Jan 2010, 21:08, izmenjeno 3 puta ukupno.
  • Ruzica
    Amater
    Amater

od Ruzica » pre 15 godine

dudank napisao: Pa sad nešto razmišljam... možda nije za pohvalu ni to što sam uzela neki zalogaj noćas, ali kad uporedim s pravljenjem sendviča u 4 ujutru... ma kakvi sendviči, ja sam znala da pečem kifle i pituljice i slanu štrudlu u 4 ujutru kad mi se prijede!!! - onda mu ovo dođe lep napredak.

Uvek se nasmejem kad citam tvoj dnevnik, ovo je stvarno za pohvalu :D ali ono ranije, stvarno si dobra, pa mene bi mrzelo da se stim bakcem :cry:
  • Nena3110
    Još malo pa profi
    Još malo pa profi

od Nena3110 » pre 15 godine

Bravo draga, za sadasnju disciplinu.
    Sto se tice mesenja u sitne sate, to nisam radila, ali znalka sma da kasno uvece oplevim frizider..ne ponovilo se nikome.
    Necu da pisem o tome kako je strasna bulimija, to sam iskustvo prosla, ne licno, ali sve znam i razumem.
    LJubim te iz sve snage. :009: :009: :009:
Odgovori 9033 postova