Uh, Beo, baš maler. Gledam sad... pazi kad su u odnosu na prošlu godinu od celokupne bele tehnike poskupele, izgleda, samo mašine za pranje sudova. Slučajno pratim cene jer godinama pokušavam i ne uspevam da nađem prostora da ubudžim jednu kod sebe u kuhinju. (Naravno da ne uspevam kad je pola kuhinje moja radna soba.

Dođe mi da odem u podstanare.)
Opet ja noćas brljala... večerala regularno u 10, ali se zanesem u rad... i u neko doba shvatim da je skoro 5 ujutru... a ja mrtva gladna... i šta ću nego šniclu koja je ostala od prethodnog dana. Ne grize me savest jer jesam bila gladna kao pas i jela sam krajnje kontrolisano, samo koliko da utolim glad, ali mrzim kad tako ne procenim vreme leganja i razbucam sebi raspored svega živog. Ne vredi mi da šutkam vagu naokolo, neumoljivo svuda pokazuje isto.
D: limun
R: preskočila
U: pica, pivo
V: suvo meso, sir, salataEdit*: Valjda bi trebalo da se radujem... stigao novi comp, ali još nemam odnos prema njemu.

Nego, trebaće mi pomoć. Tek sad sam shvatila da mi slava pada u postan dan, pošto smo krenuli danas da blagovremeno pravimo spiskove i planove. E sad, mi to spremamo samo za najuži krug prijatelja, pa obično bude miks klasičnih slavskih jela i nekih malo originalnijih... a ja sam za posne slave prilično tupava. Dakle, dva pitanja: 1) da li neko ima proban recept za neku posnu pitu, ali ne s korama, nego nešto mućkano u stilu carske pite ili neke šarene projare? - i 2) da li ima smisla da čorba ne bude riblja nego nešto... ne znam ni ja šta? Pojma nemam šta "ide" a šta "ne ide", nemam baš iskustva.