od leonida » pre 9 godine
ivaiva, drago mi je što se javlješ.
Ja sam pronašla idealnu ishranu za svoj organizam (uz pomoć na forumu) i baš zato se muvam još uvek ovde da pokažem koliko je zapravo jednostavno, logično i primenljivo.
Čak i kad se nekoliko dana iz ovog ili onog razloga vrlo nepravilno hraniš, što naravno dovede do plusa, kad nastaviš sa normalnom ishranom brzo se sve vrati na normalu (i to čak i sa mojim očajno sporim metaboliznom).
I, što je najbolje, hrana koju spremam sad, bez zaprški od brašna i sa manje masnoće (nipošto bez masnoće bilo bi mi bljutavo) je neuporedivo ukusnija nego ona što sam je pre spremala ... a da ne pričam o tome da sam uključila puno namirnica (prvenstveno povrća) koje pre iz nekog čudnog razloga nisam ni koristila, a neverovatno su ukusne.
Sve u svemu, ja, koja jesam veliki gurman i zaista uživam u hrani, neuporedivo više uživam sada nego ranije, a ne gojim se već održavam kilažu, čak tu i tamo spadne koje kilo ...
Zaista sam presretna i pokušavam da prenesem svoje iskustvo ne bi li drugima pomogla da budu isto ovako sretni kao ja .
Početna kilaža 99 kg, krajnja 67 (oko godinu dana dijete).
Nov početak 03.09.2018.početna 79, trenutna 76, cilj 67.