Poslednji put su me fotografisali krajem februara (
fotka na streni 45 ), a ima u dnevniku i fotografija sa početka, čim proneđem na kojoj strani ... piskaram ... mrzi me da ponovo stavljam iste fotke, uvek se namučim sa onim da kad klikneš na fotku, pa da se uveća (preskočim koju zagradu u linku koji upućuje na veću sliku, pa mi treba ovako ćoravoj po sata da nađem grešku)... Koliko znam svoj tempo fotografisanja, sledeću ću verovatno imati tek na leto ...
Našla sam ...
strana 42 (gde sam se sama slikala u ogledalu) i
strana 17 na kojoj ima fotka približno sa početka (iz najgore faze čak ni nemam fotografiju i iz neke srednje prelazne faze.
Niko se ne seti da me fotografiše !!! Jedino da šetam po gradu i počnem da molim ljude da me fotkaju !!!
Šalim se, godinama sam vrlo uspešno bežala od fotoaparata, pošto nisam uviđala da sam gojazna, nego sam bila čvrsto ubeđena da prosto nisam fotogenična

... prosto nemam naviku fotografisanja ...
Težina potvrđena !!! Sve sam se bojala da je privremeni minus pošto se meni dešavaju pomaci gore/dole po po kile.
Iz mog iskustva, iskreno preporučujem koje veče sa pivom sa prijatnim društvom ... lep provod, zdravo piće za nas žene i bogami utiče na minus ... (naravno, ne svako veče, nego tako ponekad) ...
Što se
dude tiče, da, ni ja ama baš nikad ne bih poverovala da je to žena koja je bila gojazna !!! I, naravno, puna je duha što se i vidi iz dnevnika ... retko naiđem uživo na ljude sa kojima mogu da pričam o svemu i svačemu (koji imaju širok dijapazon interesovanja), pa ne pamtim kad sam se tako lepo opustila u nečijem društvu, pa zato još jedan pozdrav dragoj novostečenoj prijateljici ...
Početna kilaža 99 kg, krajnja 67 (oko godinu dana dijete).
Nov početak 03.09.2018.početna 79, trenutna 76, cilj 67.