Odgovori 1289 postova
Krećem i ja
  • narcisa
    Profesionalac
    Profesionalac
    Pridružio se: pre 11 godine

Re: Krećem i ja

od narcisa » pre 9 godine

Luna je super to sredila i ja sam se naslala linka;).
    Mene svi zivi svasta propituju, ali postane zamorno vremenom. Ponekad se bas raspistoljim i krenem od Kulina bana... Ali samo kad sam pod inspiracijom.
    Te paprike zvuce primamljivo... Mislim na njih cesto. Uzivaj i u moje ime. :mahalo:
  • leonida
    Profesionalac
    Profesionalac
    Pridružio se: pre 15 godine

od leonida » pre 9 godine

Težina stabilna, ista kao na tikeru ...
    Imala sam subotu sa paprikama i Vk večerom (pravila kolače da pošaljem klincima, pa degustirala), u nedelju isto paprike i kolačić za prepodnevnu užinu :oops: , nisam odolela ... eto, dok se jede manje-više normalno, šta god ti se jelo, a da to nije grickanje non-stop, težina je stabilna ...
    Jedini problem sa paprikama je da me ne drže dugo sitom ... nemam pojma zašto ... nema mi logike da tih 15 gr pirinča ima neki uticaj ... ipak, nešto u njima izaziva glad brže nego kod drugih jela ...
    Početna kilaža 99 kg, krajnja 67 (oko godinu dana dijete).

Nov početak 03.09.2018.početna 79, trenutna 76, cilj 67.
  • Sax
    Amater
    Amater

od Sax » pre 9 godine

Svaka čast za "održavanje", mada je to kod tebe u suštini normalan i zdrav život. Nadam se da ću i ja steći i zadržati dobre navike kao i ti i da ću se meriti, treba čovek da zna na čemu je, 2-3 kilograma se i ne primete, a jednom kad krenu... nažalost svi mi na ovom forumu znamo kako to ide.
    Baš mi daješ volju jer vidim da trud (dok skidano kilograme) nije uzaludan. :009:
    • start........ 79,9kg, 14.08.2020.
      trenutno.. 78,4kg
      cilj 68,5kg pa 65kg
  • dudank
    Profesionalac
    Profesionalac
    Pridružio se: pre 16 godine

od dudank » pre 9 godine

leonida napisao:Jedini problem sa paprikama je da me ne drže dugo sitom ... nemam pojma zašto ... nema mi logike da tih 15 gr pirinča ima neki uticaj ... ipak, nešto u njima izaziva glad brže nego kod drugih jela ...

Ja ih pravim bez pirinča i imaju isti efekat, ostanem gladna koliko god da pojedem (sem ako bih uz njih spucala pola hleba, što sigurno neću). Ubeđena sam da ima nešto u toj kombinaciji što izaziva glad. :( Tipujem na paradajz.
  • Sax
    Amater
    Amater

od Sax » pre 9 godine

Samo da znaš da tvoj sladoled, ili kako ga Narcisa zove bananoled, polako postaje hit na forumu :04: :04: :04:
    • start........ 79,9kg, 14.08.2020.
      trenutno.. 78,4kg
      cilj 68,5kg pa 65kg
  • narcisa
    Profesionalac
    Profesionalac

od narcisa » pre 9 godine

Ja nemam taj problem s paprikama, ja imam problem sto ih svi jedete ovih dana a ja ne :crybaby: . Jos ih je ova drugarica jela prije par dana i pokazivala mi juce slike kako su izgledale. Smrc.
    Naravno ako umjereno jedes normalna jela da ce sve biti ok. Ja ih bas rijetko jedem, tj te nedozvoljene kombinacije... Poboravila sam ukuse. A jel vas i sarma tako struze? Mislim sastav je isti, samo papriku zamjenjuje kupus...
  • dudank
    Profesionalac
    Profesionalac
    Pridružio se: pre 16 godine

od dudank » pre 9 godine

Sarma ne struže, sarma je samo dovoljno ukusna da može da se pojede 20 komada odjednom. :16:
  • Cirkončić
    Amater
    Amater
    Pridružio se: pre 14 godine

od Cirkončić » pre 9 godine

Njam, njam, sarme, paprike, to mogu... 8)
    Odlično ručkaš Leonida i super ti ide održavanje. :) Najteže je održati kilažu nakon što dostignemo svoj cilj, zato svaka čast.
  • pink rose
    Amater
    Amater
    Pridružio se: pre 12 godine

od pink rose » pre 9 godine

Leonida, skidam kapu za sve postignuto....koliko je dobar osecaj kada ispunis cilj. Dobar deo posla, da ne kazem najveci si postigla...cini mi se da odrzavanje tebi nece biti problem. Jos jednom kazem svaka ti cast !!! :pivo:
  • leonida
    Profesionalac
    Profesionalac

Joj, nemojte me hvaliti ... ja sam ovde još uvek samo da pokažem da je održavanje zapravo lako (a ja sam se toga najviše bojala zbog prethodnih katalstofalnih iskustava).
    Realno, sad mislim da će još par kila otići samo po sebi ... došlo je lepo vreme i evo već 2 dana imam slabiji apetit (čitavog života sam zimi dobijala koje kilo, a leti gubila bez ikakvih dijeta, to je prosto prirodno ...).

• NevenaS
    Početnik
    Početnik
    Pridružio se: pre 9 godine

od NevenaS » pre 9 godine

I kod mene je apetit odlican, jedem samo da prezivim, a ne moram ni toliko :D
    UN dijeta (I) 01.02/01.05.2016= -17kg
  • pink rose
    Amater
    Amater
    Pridružio se: pre 12 godine

od pink rose » pre 9 godine

I ja sew radujem prolecu i lepom vremenu, te se sve vise opredeljujem za nerke svezije salate i smutije..sto u svakom slucaju dijeti ne moze da skodi. Tako da ne sumnjam u to sto si rekla i da jeste prirodno...znaci cekamo leto, da vidimo leonidu u top formi...da ne kazem tip-top formi. :wink: :hi-fi:
  • Luna85
    Još malo pa profi
    Još malo pa profi

od Luna85 » pre 9 godine

Bilo bi dobro da se u taj članak ubaci i sve ostalo što je Debelicka pisala. Prosto svako može da uradi copy paste poučnih i korisnih stvari i pošalje mi privatnom porukom, pa da ubacim sve to u onaj dokument i malo ga sredim bolje i da se tako onda deli. Možemo da napravimo isto i za dudine savete. Šta kažete?
    Početak 9.1.2016 - 74 kg 17.4.2016 - 61.3 kg drugi novi početak 17.9.2017 - 66 kg
  • volja cini cuda
    Amater
    Amater

od volja cini cuda » pre 9 godine

Naravno Leonida, zimi nam je potrebna teza i toplija hrana, a i mnogo je slavlja, praznika, slava,... Pa je za vecinu ljudi ocekivan plus na vagi. Ja jedva cekam jagode, tresnje, visnje, maline,... :)
  • leonida
    Profesionalac
    Profesionalac

Samo jedno kratko zapažanje u vezi soli i zadržavanja tečnosti (do svakakvih zaključaka ću ja doći svakodnevnim merenjem i praćenjem efekata).
    Juče sam, u nedostatku vremene, za ručak jela domaće kobasice u vrlo umerenoj količini, a večerala kuvano ... jedini nepoželjni sastojak je, naravno so ...
    Juče je vaga pokazivala 1/2 kg manje nego na tikeru, a danas 1/2 kg više ... znači 1 kg razlike zbog zadržavanje tečnosti ... naravno, to ne znači da ću izbaciti domaće suhomesnate proizvode iz ishrane, ovo čisto navodim kao najnovije zapažanje ...

Odgovori 1289 postova