od leonida » pre 9 godine
Nemam vremena da kuckam jelovnike ... na poslu puno obaveza, kući sređivanje dvorišta (stvarno se nakupi haos tokom zimskih meseci) ... rupa u kupatilu stoji do ponedeljka !!! Majstor stiže tek tad - ima dotle nešto ugovoreno. Mada ... ne nerviram se previše ... kad gledam ove slike poplava, srećna sam što mi nemamo reku ... i nemam pravo da se žalim na haos.
Sve u svemu, jelovnici su mi uglavnom pod kontrolom ... čorbice, povrće, belo meso (juče upalo 5 ćevapa u nedostatku vremena ... to mi je bilo najbrže, mada maksimalno izbegavam te gotove smese, ova je izgleda bila od mesa, bar je tako deklarisana ...), doručak standardne mlevene žitarice, večera sir i salata ... standardno (osim u subotu, kad sam posle večere pojela i bananu, malo oraha i suvog grožđa - to mu dođe VK dan, ajde da vidim onog ko bi odbio bananu kad mu otac koji ima 80 godina i koji se već teže kreće, oguli i donese na tanjiru pod nos ...).
Javljam se čim budem imala vremena ... za vikend sigurno, onda malo radim po kući/dvorištu, pa kad napravim kafe-pauzu, dočepam se kompjutera i foruma (a kako sam matora i brzo se zamorim pravim česte pauze)... i sad sam na kafe-pauzi, pa onda dalje spremanje po kući ... kako smo za vikend radili po dvorištu, sad je haos u kući ... biti zaposlena žena i živeti u kući sa dvorištem, uz to svaki dan kuvati i očekivati da ti je red, da imaš sve oprano i ispeglano .... i sve to u mojim godinama ... polako počinje da zvuči kao nemoguća misija ... kad sam bila mlađa nekako sam se sustizala bez nekih većih problema ...
Početna kilaža 99 kg, krajnja 67 (oko godinu dana dijete).
Nov početak 03.09.2018.početna 79, trenutna 76, cilj 67.