Za đuskanje ... ja i svadbe .... već spomenuh muziku koju ja volim ... iskreno sumnjam da će je biti na svadbama

A za sređivanje ... tu je ćera ... za njenu maturu sam morala da kupim neki steznik za stomak ... budući da mi je sad veliki, nije isključeno da će me opet prisiliti ... sve u svemu, kad me ona uzme u obradu i preradu ... verovatno ću bar imati novu fotografiju (ali unapred se odričem osobe na toj fotografiji - bez farmerica ili eventualno neke sportske letnje haljinice/suknjice - to nisam ja).
Jelovnik:
D: 80 gr masnijeg belog sira, salata od pečenih paprika, komad pogače (još se drži)
U: narandža
R: 2 punjene paprike (moram, ne mogu da odolim - greškom u smesu nisam stavila jaje, a na pripadajući deo mi ide 15 gr pirinča, tako da računam da i nije jako nepravilna kombinacija), komad pogače
V: 200-250 gr posnog zrnastog sira i ajvar - ove paprike me baš i nisu držale, doduše to je preračunato bilo nekih 80 gr mesa, luka, ono malo pirinča, puno paradajz soka, 2 paprike i nešto malo brašna (mislim 2 kašike brašna na saft za 14 paprika zaista nije puno), tako da i nije moglo da me drži, pa mi večera ispade glavni obrok )
V2: domaća pašteta, kulen i šunka uz jedno parče svežeg belog hleba ...