Odgovori 1289 postova
Krećem i ja
  • Betmenka
    Početnik
    Početnik
    Pridružio se: pre 11 godine

Re: Krećem i ja

od Betmenka » pre 9 godine

Slika

Vidi kako za 30 dana voda poboljša izgled. Mene to motiviše. :)
  • signorina
    Amater
    Amater
    Pridružio se: pre 9 godine

od signorina » pre 9 godine

Ja nisam nešto optimistična po pitanju skupljanja kože, možda kod sretnica ali moja je :x .
    [color=#00BF00][b][i]Nikad nisam upoznala čokoladu koja mi se nije svidjela.[/i] [/b][/color]
  • Tebi_Za_Ljubav
    Još malo pa profi
    Još malo pa profi
    Pridružio se: pre 10 godine

od Tebi_Za_Ljubav » pre 9 godine

Vidim da ae ovde polemiše o vodi...nemam tu naviku o 2l vode...eventualno ukupno litar i to ako imam flašicu uvek uz sebe. Ako ne vidim flašicu u stanju sam da se ne setim ni gutljaj da popijem ceo dan! :nasilan: Da li se ta potreba za odlaskom u wc smanji vremenom? Izuzetno me iritira da posle litar vode ja moram na svakih 15 min u wc, mislim da zato i ne unosim 2l tečnosti! Posle 2l ja se ne bih džaba izlazila iz toaleta :D
    Bez obzira šta mi se desi, ja sam borac, a ne žrtva!
  • oliveras
    Amater
    Amater
    Pridružio se: pre 9 godine

od oliveras » pre 9 godine

Betmenka slika stvarno dobro motivise, prekrasno izgleda....

Danas sam uspela konacno da popijem 2 l. i mislim da mi je zeludac pun samo vode.....:(

signorina i ja nisam bas, ali ovako na slici izgleda OK , pa mozemo da probamo, ionako moramo piti vode.... :wink:
    Poslednja izmena od oliveras u 14 Dec 2015, 10:04, izmenjeno 1 put ukupno.
    Slika
    12.07.2013-04.2015 pocetak 97.7 kg. kraj 80 kg.
    UN 29.11.2015-27.02.2016 pocetak 86.6 kg. kraj 79.5 kg.
    07.05.2016 pocetak 78.5 kg.
  • ivaiva
    Još malo pa profi
    Još malo pa profi

od ivaiva » pre 9 godine

I ja ne pijem vodu.Mislim,nisam je pila uopste do dijete.Sada se nateram da popijem mozda 1l,a istina je da nam je ta 2 l od ogromne koristi za zdravlje.
    Un start 31.3.-66.5 kg
  • narcisa
    Profesionalac
    Profesionalac

od narcisa » pre 9 godine

Ja prije dijete skoro da nisam pila vodu. Sad dva litra sigurno prevalim. U pocetku sam pila plasticnu vodu dok mi nije ukazano da to nije pametno. Sad mi krigla stoji na stolu non-stop. Ja ne primjecujem nikakvu razliku na faci, ali mislim da dobro utice na stomacnu kozu, a ako nista bar piskim cesce od dva puta dnevno ;). (nije pametno pretjerivati cak ni u vodi, ali se treba drzati ta 2-3 litra, a pusaci pogotovo)
  • tamy
    Amater
    Amater
    Pridružio se: pre 15 godine

od tamy » pre 9 godine

Pitanje , da li u tih 3 l treba da se u računaju i kafe i čajevi , ili bez njih ? :)
    Ja npr dnevno popijem 1 čaj i bar dve kafe , to mu dodje još malo pa pola litra :)
  • narcisa
    Profesionalac
    Profesionalac

Caj se moze sabrati tako, a svaku soljicu kafe treba zaliti dodatnom casom vode ;)
  • ivaiva
    Još malo pa profi
    Još malo pa profi

od ivaiva » pre 9 godine

Ja mislim da se ni caj ne racuna i da upravo trazi jos vise vode!Samo voda se racuna u vodu,a ni ja ne mogu da je podnesem. :oops:
    Un start 31.3.-66.5 kg
  • tamy
    Amater
    Amater

od tamy » pre 9 godine

epa ja sam danas popila 3 l vode i 3 kafe :D ja cu vodu da racunam bez ostalih napitaka :D

leonida, izvinjavam se sto svrljam po tvom dnevniku :009:
  • Pink
    Amater
    Amater

od Pink » pre 9 godine

I meni su strasne sve te operacije na TV-u. Ali ti ljudi u emisijama su zaista ogromni, svi imaju preko 200 kg i mnogo brzo mrsaju.

Ja pijem dosta vode uvek, to mi je navika. Ne znam koliko tacno, ali malo-malo pa popijem vodu. Ali zato slabo unosim ostale tecnosti. Mozda je to povezano?
  • Betmenka
    Početnik
    Početnik

od Betmenka » pre 9 godine

Ja čajeve ne pijem, tursku kafu samo. I ne računam je. Znači 3l samo vode. Ostalo mi je još pola litre za danas. Ne znam da li se potreba za wc-om smanjuje, meni još nije. To bi kao trebalo rasporediti na ceo dan da bude lakše, ali ko će se setiti toga? :D
  • leonida
    Profesionalac
    Profesionalac

od leonida » pre 9 godine

Nisam bila tu par dana, neplaniran i neophodan put, jelovnici, šta sam posno uspela da nadjem - juče bukvalno 5 integralnih zemički, 2 banane i 2 mandarine ... katastrofa!!!
    Dočekalo me milijardu obaveza, pa pišem čim stignem ...

Za danas nemam pripremljen ručak, a ni plan, rešavaću usput.

Što se tečnosti tiče, slobodno umesto vode piti nezaslađen čaj. Ja sam se baš lepo navadila na čaj.
    Ja mislim da se i čorbice, supe, računaju u tečnost. Kafa se ne računa u tečnost ... čak kažu da nekako smanjuje tečnost u organizmu.

Merenje sam zbog okolnosti otkazala za iduću nedelju ... ne želim da se razočaram.
    Početna kilaža 99 kg, krajnja 67 (oko godinu dana dijete).

Nov početak 03.09.2018.početna 79, trenutna 76, cilj 67.
  • Pink
    Amater
    Amater

od Pink » pre 9 godine

Par dana nije strasno, brzo ces to srediti :009:
  • narcisa
    Profesionalac
    Profesionalac

Pametna je odluka da preskočiš vagu. Naravno da sam primijetila da te nema i nadam se da razlog odsutva nije ružne prirode. Ti se od sutra automatski vraćaš na kolosjek. Šta misliš da nas za novu godinu iznenadiš slikama? Može i obezglavljena varijanta, ali bih baš željela da vidim tvoj uspjeh. :mahalo:
    P.S. zaboravila sam da dam stručno mišljenje o forkama prije i poslije pijenja vode. Osvjetljenje je znatno drugačije. Prva slika je mnogo očtrija i povučeni su kontrasti da bi sve izgledalo izraženije + druga fotka je prilično loše blurovana na čelu i sjaj na bradi je postignut vještačkim putem. Vjerujem da ima promjene, ali ovako drastičnu ne postižu ni kreme protiv bora u ovako kratkom vremenskom roku.
Odgovori 1289 postova