od leonida » pre 9 godine
nedelja
doručak: druga polovina smese sa potopljenom pšeniceom (juče napravila previše, ona šargarepa u smesi baš zasiti)
ručak: potaž čorba od praziluka, krompira, šargarepe, peršuna, paštrnka, celera, kelerabe i karfiola (potrpala svo povrće koje mi je palo na pamet) -, som na grilu , pečurke i paprike na grilu, tonus 1,5 parče
večera: ostatak soma i povrća (nisam mogla za ručak da pojedem sve što sam spremila, zasitila me ona čorba), 1/2 parčeta tonusa, 50 gr mešavine suvog grožđa i orašastih plodova
Za užine nije bilo vremena, čitav dan ispunjen ....
Ukupno: 1200 kcal
FA: vežbanje na spravi 35 minuta, baš udarničkim tempom, nešto imala višak energije
Jutros stala na vagu (ko će dočekati sredu), kaže 73,2 . Ja presretna, posle onog dugog zastoja, nešto se pomera ... probaću da ne stajem do idućeg ponedeljka, da se ne razočaram ako bude pomaka na gore.
narcisa, ova moja sprava stvarno aktivira i ruke, ali ... džabe ...nadlaktice mi vise onako kao kod babe (dobro, nisam baš devojčica, ali ipak ...). Stomak je posebna priča. Kad stojim ... i vidi se i ne vidi se. Kad sednem, samo se prevali preko kaiša ... Znam ja da bi tu vežbe pomogle, razmišljala ja o teretani, ali nekako ne vidim kako da je uklopim u život ... previše je to vremena koje nemam.
Sve u svemu, nije to tako ni bitno, ja sam srećom u godinama kad niko ni ne očekuje da budem bez stomačića. Samo mi je želja da doguram do konfekcijskog broja 42, pošto se većina stvari koje se meni sviđaju, a imaju prihvatljivu cenu, prave do maksimalno tog broja. Neko je procenio da žena, bez obzira na visinu, treba da se uklopi u te mere. Ko je meni kriv što sam ja višlja od standarda.
Kao mlada, najveći period života sam imala oko 64 kg - bilo je pomaka gore/dole, minimalno 58, tad sam stvarno bila mršava. Ali mislim da mi ta kilaža od 64 ne bi stajala u ovim godinama, zbog lica. Kalkulatori mi pokazuju nekih 67/68 kg, pa gledam da stignem do leta do te cifre da mogu da obučem kupaći bez stida ... godinama me nekako bio blam ...
Poslednja izmena od
leonida u 07 Dec 2015, 14:39, izmenjeno 2 puta ukupno.
Početna kilaža 99 kg, krajnja 67 (oko godinu dana dijete).
Nov početak 03.09.2018.početna 79, trenutna 76, cilj 67.