Jbt doćićemo na kraju do statističkog podatka da su žene crvene kose podložnije gojenju od drugih.
Ja nema šta nisam imala na glavi. Mislim bukvalno farbe svih proizvođača dostupnih na tržištu. Paleta je najisplativija i sasvim pristojna. I da, ljubitelj sam svijetlijih tonova, hvala na upozorenju.
Kod frizera se u životu nisam ofarbala, a rijetko me i šišaju (ima neka frizerska akademija gdje se uče, pa je sve prejeftino, da je bliže centru ne bi se isplatilo kosu prati kući). Sestra je glavna i odgovorna, ali je znalo tu biti raznoraznih izvođača (prvi put me ošišala kad sam imala 15 - žiletom, ako izuzmemo dječija igranja frizera gdje je znao stradati koji pramen).
Npr pijano farbanje u Berlinu mi je jedno od dražih. U 3 noću drugarica koja nikada nikoga nije farbala, na sreću završila je likovnu akademiju pa je ličilo na nešto. Drug glumac koji je od malena imao frizerske sklonosti (kasnije se ispostavilo da je gej), pa reko što da ne, da učinim čoveku. To mi je bila ubjedljivo najbolja frizura ikada. Neko crno pramenje mi je izvukao, a ošišao za medalju (i nikad više nije htio da me šiša

, tvrdeći da je on glumac, a ne frizer). Za maturski debakl je zadužena najbolja drugarica. Ne koristite crveni blanš! Mislila sam da će mi otpasti sva kosa s glave. Boja je bila fenomenalna, a kosa trajno uništena. Kad malo bolje razmislim dobro je da je uopšte imam.
(završavam off, sorry, ponjela me sjećanja)
Meni heljda nikako nije draga. Ima taj miris od kojeg hoću da iskočim iz kože. Vjerujem da bi to mlijeko ublažilo situaciju.