Da...dobro se sećam kad sam to napisala i izgledalo je tako daleko i tako nemoguće

Ali sam smatrala i da je nemoguće da ja izdržim 40 dana bez mesa! Najbolji mi je osećaj kad sam sebi dokažeš da nešto možeš ako si dovoljno hrabar da pokušaš i istraješ.
Sećam se sreće kad sam ugledala čak i 102! 10x sam isprobavala vagu da vidim da li je tačna
Kako ostvarujemo ciljeve, tako želimo još više (u ovom slučaju manje )

super je da je tako...kada prestanemo da maštamo, želimo i jurimo za željama, prestanemo u neku ruku i da postojimo.
Što se tiče tog "šokiranja" organizma...prihvatili smo (neki od nas) VK dan jednom u 7 ili 14 dana. Smatram da ima više koristi nego štete. Mislim da se niko neće ugojiti kilo, dve, ukoliko priušti sebi jedan takav dan u nedelji. Čak je i korisno, eto moj primer...koliko god sam htela da pojedem taj neki slatkiš nije išlo, shvatila sam da se još nešto promenilo u meni osim tog gubitka na težini. Kile se nekada jednostavno zalede i stoje na istom ili su u plusu. Ali ako budemo strpljivi MORA opet da krene. Nije rešenje da se odustane i nastavi po starom jer onda zaista nema smisla ništa što smo uradili do tada. I kao što neki tamo pametan čiko reče
"Niko nije rekao da će biti lako, ali će biti vredno truda!"