Odgovori 1041 post
I ljubav sam pojela!
  • narcisa
    Profesionalac
    Profesionalac
    Pridružio se: pre 11 godine

Re: I ljubav sam pojela!

od narcisa » pre 9 godine

Već sam ovu slasticu vidjela negdje na forumu i umrla i sad me opet sjeti na nju. TZLj znaš šta ti je činiti, ne bi mene dugo galuška čekala. Možda i bolje što nema poštena slastičarna x iskušenja manje :D :mahalo:
  • Pink
    Amater
    Amater

od Pink » pre 9 godine

Zna li neko ima li u NS negde ovo cudo? Subotica mi malo daleko.
  • Tebi_Za_Ljubav
    Još malo pa profi
    Još malo pa profi
    Pridružio se: pre 10 godine

od Tebi_Za_Ljubav » pre 9 godine

Pink...jednom prilikom..nikad neću zaboraviti otišla sam na ručak u caffe i restoran "Veliki" u ul Nikole Pašica i u jelovniku sam videla da imaju ovu poslasticu ali ja tada nisam ni znala kako izgleda :D ne znam da li taj restoran još radi...a velike su šanse da ima i u Mocartu tamo su uvek bili naj naj kolači

Danas je bio dan D! Dan sa povećanim brojem kalorija
    19 dan

Doručak: 100gr hleba paradajz pelat i malo posnog majoneza = 500 kcal
    Užina= pelat i proja = 150 kcal
    Ručak: 150gr špageta, 200gr povrća za rusku salatu, pelat, praziluk i još majo majoneza= 960 kcal
    Večera: paradajz supa= 266 kcal

ukupno: 1876 kcal

Trudiću se da zaboravim da sam pojela 90gr posnog majoneza danas :D

Toliko sam zavisna od pelata i soka od paradajza da me sramota da pogledam paradajz u oči :D
    Poslednja izmena od Tebi_Za_Ljubav u 11 Dec 2015, 20:16, izmenjeno 2 puta ukupno.
    Bez obzira šta mi se desi, ja sam borac, a ne žrtva!
  • signorina
    Amater
    Amater
    Pridružio se: pre 9 godine

od signorina » pre 9 godine

Ali pelat i sok od paradajza su zdravi! :wink:
    Koliko ja volim majonezu, ne smijem ni da razmišljam o tome. Preukusna je.
    Inače, nisi pretjerala ni na visokokaloričnom danu. Lijepo si sve iskombinovala. :headbang:
    [color=#00BF00][b][i]Nikad nisam upoznala čokoladu koja mi se nije svidjela.[/i] [/b][/color]
  • Tebi_Za_Ljubav
    Još malo pa profi
    Još malo pa profi

Hvala...mislim da sam mogla jesti manje hleba, a sad kad pogledam nisam ni upola pojela kao sto sam nekad znala :)

Da nije post verovatno bih hleb zamenila nekom pljeskavicom ili burekom, a majonezu koju inače jedem samo u ruskoj salati bih zamenila pavlakom :D Koliko god da sam se trudila nisam mogla nabiti više kalorija iako sam koristila čak i ulja više nego što sam radila pre brojanja kalorija.
  • Tebi_Za_Ljubav
    Još malo pa profi
    Još malo pa profi

Danas 20 dan :)

Doručak: banana =100 kcal
    Ručak: 100gr sočiva, 250gr povrća za čorbu( valjda je ono celer? šargarepa i grašak) 160gr krompira, i jos 200gr šargarepe, crni luk + 80gr hleba =( 728 kcal)*ukupno ručak = 551 kcal
    Večera: pola variva od ručka 80 gr hleba + kisele paprike = 650 kcal

*Od ovog povrća dobila sam celu šerpu :D tako da će pola biti za večeru

Ukupno: :020: 1301 kcal
    Poslednja izmena od Tebi_Za_Ljubav u 11 Dec 2015, 20:22, izmenjeno 2 puta ukupno.
  • Pink
    Amater
    Amater

od Pink » pre 9 godine

Onda cu u taj Mocart da svratim kada budem isla u NS, kad god to da bude.

Za visokokaloricni dan si mogla i vise. A sto nisi nista slatko??

Sok od paradajza i ja jako volim. Jos sa malo bibera.. Koliko on ima kalorija? Da razmislim da li da ga kupim.
  • Tebi_Za_Ljubav
    Još malo pa profi
    Još malo pa profi

Onaj Tomatelo u 100ml ima 105 kcal :)

Razmišljala sam da pravim bajadere...ali ne znam evo što nisam :( sledeću put će biti sigurno nešto slatko :) možda i ranije :)
  • signorina
    Amater
    Amater

Uh, kako vam zavidim što smijete jesti slatko - ovo je sigurno neki pms kod mene!
    [color=#00BF00][b][i]Nikad nisam upoznala čokoladu koja mi se nije svidjela.[/i] [/b][/color]
  • narcisa
    Profesionalac
    Profesionalac

od narcisa » pre 9 godine

Sinjorina i ti možeš to slatko da ukombinuješ, gak je i poželjno, ali ne češće od jednom u 6-7 dana. Sačekaj još koji dan dok odmoriš od slavlja onog pa iskombinuj nešto što baš voliš.
  • Pink
    Amater
    Amater

od Pink » pre 9 godine

Pa i nije bas niskokalorican.

Signorina, dobro ti je narcisa rekla, mozes po nekad po nesto slatko. Jedino ako zbog IR bas ne smes?
  • Tebi_Za_Ljubav
    Još malo pa profi
    Još malo pa profi

Zbog IR koristi zasladjivače (PRIRODNE( agava sirup, javorov sirup. Agava npr je sladja od šećera, a ne diže nivo šećera u krvi, ja sam se kupila zbog tate pa i zbog sebe. Ima niži glikemijski indeks od meda! Pomešaj sa nekim voćem i jogurtom ubaci 2-3 plazme i eto slatkiša! Zdravog slatkiša!

Ne znam da li je neka od vas pročitala moj post gde sam pravila kolače bez šećera...pojela par komada i ostatak bacila! Verujem da sam ja jedna od 100 debeljuca koja bi to uradila. Bili su odlični i pretili da upropaste sve! A znam da mogu bez slatkog, pojela sam par komada i zaista bacila ostatak jer znam da što ga više jedem, više mi se hoće!
  • Tebi_Za_Ljubav
    Još malo pa profi
    Još malo pa profi

Kakav s*eb dan...ni do čega mi nije!
    Ulazim u PMS koji je zadnja dva meseca strašan i što je najgore traje danima dok ne dodje to što treba (M)! Sve mi je beizlazno, doduše ni realne činjenice nisu puno svetlije! :cry: valjda su ovo dani za "izbacivanje" svega iz sebe! Osim kila :D s obzitom da je vaga danas pokazala kilo više nego prošle nedelje, al bih volela da je to najveći problem sada.

21 dan

Doručak: brazilskli orah =65 kcal ...pogrickala ja 5-6 komada kasnije guglam i piše da se dnevno sme najviše 4 haha :D danas sam budala
    Užina: jabuka i jedna suva smokva = 100 kcal
    Ručak: 250gr skuše, 200gr praziluka, 200gr šampinjona, 200gr karfiola, 100 gr prokelja, ulje za mazanje folije, kafena kašičica + 50 gr hleba +2 kisela krastavčića (nemam volju da računam ovo!)= 934kcal
    Večera= 1 mandarina i dve posne bajadere :neznalica: kako da računam ove bajadere...nisam ja pravila?
    Poslednja izmena od Tebi_Za_Ljubav u 12 Dec 2015, 22:33, izmenjeno 2 puta ukupno.
  • ivaiva
    Još malo pa profi
    Još malo pa profi

od ivaiva » pre 9 godine

I ja dam imala problem sa tim plusevima na vagi u PMS-u.Samo kad bi bile pametne da i ne stajemo na nju u tom periodu zato sto smo svakako isfrustrirane zbog glupih hormona,a taj plus nas,koje smo na dijeti dodatno utuce.Meni se to ovog meseca nije desilo.PMS-a nije ni bilo,M.dosla i otisla bez najave,bez bolova,bez otecenosti...Sta je razlog,ne znam,ali ne bi bilo lose da je uvek tako.
    A ti se ne nerviraj,iznenadice te vaga uskoro,kada sve to prodje. :mahalo:
    Un start 31.3.-66.5 kg
  • signorina
    Amater
    Amater

TZLJ, hvala za recept. Agavin sirup sam vidjela u DM-u. E vidi moj problem sa pms-om: zbog pcos-a imam jako neredovne cikluse, obično dobijem uz pomoć tableta kao npr. prošli mjesec. I sada, kada bih trebala da dobijem, ne dobijam, ali imam sve simptome pms-a, od neraspoloženja i gladi pa sve do veće kilaže i to će da traje sve dok ne dobijem, što može da se desi tek za npr. 3 mjeseca ako ne uključim terapiju (ozbiljno ti kažem, jedan od razloga mog naglog debljanja je pms i prežderavanja tokom istog, jednostavno me uništava).
Odgovori 1041 post