01.02.2013 Atkins, faza 1, dan 12
D: omlet jaja sa prazilukom, crvenim paprikama i pečurkama
R: dinstana teletina u paradajz saftu i pečene paprike za salatu
V: komad zrelog sira i dinstane mlade tikvice
FA - teretana 2 sata02.02.2013 Atkins, faza 1, dan 13
D: omlet jaja sa prazilukom i sirom, crvenim paprikama i pečurkama
R: malo kobasice i trapista (ručak u pauzi vožnje)
V: dinstane mlade tikvice sa piletinom
FA - vožnja bicikla u prirodi 5 sati i 90 kmŠta da Vam kažem za današnju vožnju, vreme kakvo se samo poželeti može za ovo doba godine, vreme nas poslužilo jeste bilo mestimično oblačno ali ni kapi kiše sa malo slabog vetra promenljivog pravca tako da nam nije puno smetao. Put se satojao iz dva dela, brdskog 50 km i ravničarskog 40 km, prvi deo je bio od Novog Sada, preko Beočina, Čerevića, Banoštra, Suseka i Neština pa tranzit kroz Hrvatsku (Ilok) i prelaz preko Dunava u Bačku palanku gde je bila duža pauza i moj ručak a drugi deo ravničarski je od Bačke Palanke preko Čelareva, Gložana, Begeča, Futoga i Veternika i dolazak u Novi Sad. Ceo krug 90 km i 5 sati vožnje, tempo nije na zavidnom nivou to je oko 18km/h a za tu relaciju je moj prošlogodišnji prosek oko 22 km/h al za prvu vožnju u godini posle skoro 4 meseca pauze i dosta kila više je prava premija. Nešto baš i nisam umoran, noge me ne bole ali više nemaju snage al ono što je zaista stradalo to je moja pozadina, doduše ne samo moja već kod većine vozača iz grupe

Ako nas vreme posluži 23. Februara idemo na čuvenu Kobasicijadu u Turiju
Ah da, zgrešio sam najstrašnije al toliko mi je pao šećer pa sam pojeo 2 trouglića toblerona, Dudo udri me najstrašnije