od Debeliccka » pre 12 godine
Giga, ti mene ne poznaješ ali ja tebe kao da poznajem kao što te svi poznaju koji su u nekom trenutku svog života naleteli na ovaj sajt Dijeta.net i na ovaj forum, i onda su tako, zahvaljujući tebi (naravno bez omalovažavanja ostalih urednika i administratora) pronašli bezbroj korisnih informacija koje su možda i drastično (pozitivno) uticale na dalji tok njihovih života (i života njihovih kilaža i obima, zdravlja i lepote, osećanja zadovoljstva sobom itd..)..
Ja sam na forumu od početka novembra, a od 5,nov. na UN dijeti i baš već neko vreme se bavim mišlju da ti se obratim i da ti se i ja zahvalim za to što si učinio kroz ovaj forum, za bezbroj informacija, za inspiraciju koju sam dobila kada sam otkrila ovaj forum (i postala i ovisnik od istog, ali i od UN režima)... Onda sam jutros primetila da je neko sa neke daleke stranice ,,iskopao,, tvoj dnevnik i tako ga doveo na 1.stranu, pa sam ušla u isti da vidim šta se dešava....
Onda sam tu videla da postoji neki malo pesimističan post, da ti ljudi govore da se izvučeš i budeš jak, .. i da recimo nisi baš najbolje...i tada definitivno odlučila da ću da ti se obratim...
Tako da sada, osim što sam svakako želela da te pozdravim i da ti se zahvalim, želim i da ti pružim podršku u tom nekom problematičnom periodu u kojem si se našao, da ti poželim brz izlaz iz toga, optimizam, veru, nadu, šta god ti je potrebno i šta god je ono što će ti pomoći da se vratiš u neki pozitivan ,,mode,, sa dobrim raspoloženjem kao prvo, sa zdravljem i kontrolom kilaže..
Ivo Andrić:,, Ništa živ čovek ne može izgubiti, što mu jedno proleće ne bi moglo vratiti...Niti čovek može biti trajno nesrećan, sve dok Bog daje da se duša leči zaboravom i zemlja obnavlja prolećem..."
Pozdrav od Debeliccke
(..Ex-Debeliccke (Polu)Mrsavic..)
5.11.2012.-74kg, 6.12.2012-67kg, 2.2.2013-62kg, 25.3.2013.-60kg, 6.5.2013.-59kg, 8.6.2013.-58kg, polovina juna 2013 - 57kg i posle toga 57kg sa povremenih 58kg na kratko...