Odgovori 9479 postova
GIGA UN gnjavnik
  • bebe
    Amater
    Amater
    Pridružio se: pre 13 godine

Re: GIGA dnevnik

od bebe » pre 13 godine

imam pitanjce..na nekom sajtu..pokusacu da ga nadjem, sam procitala da UN rezim ishrane mozes da sprovedes koliko god zelis..tj 30, 60, 90 120..dana..ali da uvek nakon kraja zeljenog ciklusa idu tri meseca odrzavanja..tj voce za dorucak itd..jel sma ja to u zabludi ili sta..jer i ja bih isla na taj 120 plus..tacnije 180 dana..hvala gosn gigo na odgovoru unapred..
    Imperfection is beauty, madness is genius and it's better to be absolutely ridiculous than absolutely boring..
  • divlja ruža
    Amater
    Amater

od divlja ruža » pre 13 godine

Gigice :009: ...ovu iza sebe godinu,ostavio si vrlo uspešnu...i rodjendan sačekao,punih usta /mislim zuba/,vitak,lep,ko slika...godišnjicu slaviš,znači ,brak ti cveta...poslovao si po kući...opet dom ti lep.Pa nek sledeća ,bude,makar kao ova....
    :009: .
    Evo ti i Ruže,za vazu...bele,mirisne...zažmuri,i vidiš ih zar ne.
    'nit coveka nit karaktera od osobe koja sopstvenom gooyicom ne moze da gospodari'.
  • 314pezos
    Urednik
    Urednik
    Pridružio se: pre 16 godine

od 314pezos » pre 13 godine

bebe napisao:imam pitanjce..na nekom sajtu..pokusacu da ga nadjem, sam procitala da UN rezim ishrane mozes da sprovedes koliko god zelis..tj 30, 60, 90 120..dana..ali da uvek nakon kraja zeljenog ciklusa idu tri meseca odrzavanja..tj voce za dorucak itd..jel sma ja to u zabludi ili sta..jer i ja bih isla na taj 120 plus..tacnije 180 dana..hvala gosn gigo na odgovoru unapred..

Tako nešto ne postoji 30, 60, 90 120 dana pa održavanje samo voće za doručak ... po pravilima dijeta traje tačno 91 dan pa sledi održavanje koje tačno ima svoja pravila kao i dijeta i traje takođe 91 dan i nakon toga se opet može ponoviti ciklus od 91+91 dan i opet i opet i opet u beskraj.
    Pravila održavanja ćeš pročitati na viewtopic.php?f=1&t=1582

...

Ajmooooo na glasanjeeeeeeee :headbang:
    Slika
    Slika
  • lasata
    Urednik
    Urednik
    Pridružio se: pre 17 godine

od lasata » pre 13 godine

314pezos napisao:Ajmooooo na glasanjeeeeeeee :headbang:

:-P
    "...i svaki put kad budeš komadić sebe dao i svoje snove svetu po vetrovima slao, ličiće jutro na tebe više nego na druge..." Mika Antić
  • bebe
    Amater
    Amater

od bebe » pre 13 godine

hvala gigice..samo da ja proverima..hvala puno.. :009:
    p.s pazite koga glasate..mada kako god okrenes nekako sve isto..poljubac
    Imperfection is beauty, madness is genius and it's better to be absolutely ridiculous than absolutely boring..
  • Lela Bacvanski
    Amater
    Amater

od Lela Bacvanski » pre 13 godine

Giga, cestitam rodjendan sa zakasnjenjem, godisnjicu braka, nove zube i minus!!! Bravo, toliko toga za cestitati :)
  • 314pezos
    Urednik
    Urednik

Hvala Lelo :009:

... kod mene sve isto, održavam, malko varam sebe, puno vozam bicikleto, malko se sigram i sa tegovima al ne idem ni u plus ... danas bi trebao biti vodeni dan, ali beš i neće jer me čeka popodnevna vožnja preko fruške gore pa će ipak trebati dosta energije a od nedelje kau biće zahlađenje pa ću onda da odvodenarim jedan dan.
    Slika
    Slika
  • 314pezos
    Urednik
    Urednik

Uf, ubiše me razna slavlja a i ovo odvratno vreme ta ne mogu da se istrošim ... kaaaaaaad će suuuuunce :crybaby:
    Slika
    Slika
  • Teta Neda
    Amater
    Amater

od Teta Neda » pre 13 godine

Evo poslacu ti ja malo iz Afanistana, da te ugreje :D
    Slika
    Moje fotke u trudnoci (lozinka- trudnjaca): http://s1303.beta.photobucket.com/user/ ... /TRUDNJACA
  • mama83
    Početnik
    Početnik
    Pridružio se: pre 14 godine

od mama83 » pre 13 godine

nema Gige nikako..Odrzavate li ili ste na pauzi? :mahalo:
  • Maza
    Amater
    Amater
    Pridružio se: pre 17 godine

od Maza » pre 13 godine

Hej, Gigice, ratni druže... :009:
    Tu sam ja, sa vama, vrlo često, čitam šta kuckate, kradem neke fine recepte i tako... I dalje malko kuburim sa kilogramima, ali znam da se disciplinujem i onda nema šale. :)
    Pokušavam da nađem trajno rešenje, u smislu da počnem da se hranim zdravo koliko je to moguće, ali mi vrlo često ometa u tome posao kada radno vreme zna da traje i traje, a naročito što su se i vremenske prilike malo izmenile, pa nikako da otopli da počnem da se vozikam na bajsu i da šetam kao čovek... :x Zato ne odustajem od joge jer je joga čudo!
    Inače sam dobro. This is my year jer će uskoro vda se čuju svadbena zvona :oops: :oops: :oops: , ali i vreme je više, hahahahaha.... :D
    Sada sam počela da se hranim prema hrono nutriciji (jer mi najviše odgovara kad fino doručkujem), pa da vidimo. :) Joga mi je napravila čudo od mišića, samo treba ovo salo da počne da se topi... :005: :) Ali biće i to...
    Nisam te prepoznala kad sam ti videla sliku! Bravo, majstore, svaka čast! :009: :009:
    Doći ću ja s vremena na vreme da vas obižem... :hi-fi:
    Ne odustajem...
  • 314pezos
    Urednik
    Urednik

E baš si me obradovala a pogotovo za info u vezi zvona :skakutalo: te se nadam da će biti neki bliži info kad tođe blizu kraja :D
    A što se tiče bicikleta, Novi Sad i nije daleko da se zapucaš na naku laganu hranu da se malko popraviš :pivo:
    ...
    Što se tiče mog dnevnika i nema ništa važno da se kaže malo plus, pa malo minus ali se sve vrti oko 115 što mi je i bio cilj i što planiram da održavam tokom leta a i duže.
    Slika
    Slika
  • 314pezos
    Urednik
    Urednik

Mimoza na moru, ja u radnji od ujutru do uveče, šit hrana, fa samo za vikend u prevodu bitiće sigurno plusa.
    Inače me da prostite boli goooza od nedeljnjeg jahanja po biciklu oko fruške gore 136,9 km (gps na računaru dao 138.6 km) i skoro 7 sati, te sam dobio lepu zidarsku boju oko vrata i na rukama do ramena a ako bude u nedelju lepo vreme eto mene da utvrdim gradivo.
    Rutu možete videti na http://ridewithgps.com/routes/1277393
    Slika
    Slika
  • Lela Bacvanski
    Amater
    Amater

od Lela Bacvanski » pre 13 godine

Giga, bez majice ovoga puta! :wink:
  • 314pezos
    Urednik
    Urednik

Hahhaaa, al nema ko da me okrene na pola puta da cvrčim i na drugu stranu :D
    Slika
    Slika
Odgovori 9479 postova